- 27 Mayıs 2019
- 48
- 65
- 88
- 49
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
Bence konu sahibi artık takıntı yapmış yoksa anne babası grinin elli tonu fantezisi yapmıyor bence.Yapmayin allah askina biz Türküz Türk edep adap nerde kaldi elbetteki sevissinler ama cocuklarininda artik 5 yasinda olmadigini anlasinlar ayiptir yahu kim ister iki geceye bir anne babasinin inileme seslerini duymayi ayiptir ayip
Babam mesleği bıraktıktan s8nra özel güvenlik görevlisi oldu annem ise şu an bir fabrikada çalışıyor.Başka bir konu daha açmışsınız orada annem akşam 8'de, babam 5'te işten geliyor demişsiniz. Burada ise ikisinin de "eskiden" çalıştıklarını yazmışsınız. Hangi konunuz doğru onu merak ettim ben
Konu sahibide tuhaf yorumlar yapiyor ancak genelleme yapacak olursak yanlis birsey bende bir evladim asla ama asla o sesleri duymak istemem simdide anneyim cocuklar bazi geceler uyumuyor kesinlikle yapmam kapilari kapali odalari ayri ama asla ne yalakayip gorsunler nede o sesleri duysun oglumda kızımdaBence konu sahibi artık takıntı yapmış yoksa anne babası grinin elli tonu fantezisi yapmıyor bence.
Bence konu sahibi artık takıntı yapmış yoksa anne babası grinin elli tonu fantezisi yapmıyor bence.
Evet 26 yaşındayım. Böyle şeyler yapıldıkça biraz sert yazmış olabilirim canim26 yaşında olduğunuza emin misiniz gerçekten? Ergence cevaplar veriyorsunuz.
Ben hiç şahit olmadım. 26 yaşında doktor olan birinin de psikolojisinin bozulacağını düşünmediğim gibi iki gecede bir ses geleceğini de düşünmüyorum. Yatak gıcırtısı geliyor olabilir. Sabahlar olmasın alt kat, üst kat,yan oda vs sesleri duysun da demiyorum. Ama arada olur ses gider. Her gece aynı frekansta olmayabilir. Psikolojimiz pamuk ipliğine bağlı olmasın diyorum. Şahsen psikolojimi bozacaksam bir sürü şey var zaten.Dediğim gibi bilmek ve şahit olmak farklıdır. Siz böyle bir şeyi kaldırabilirsiniz ama kaldıramayan insanlar da olabilir. Bunda bozulacak ne var falan diye düşünmek bana biraz garip geldi tabii. Yaşantılarımız farklı olabilir, hayat farklılıklarla güzel diyelim
Keşke herkes sizin gibi olsa .Konu sahibide tuhaf yorumlar yapiyor ancak genelleme yapacak olursak yanlis birsey bende bir evladim asla ama asla o sesleri duymak istemem simdide anneyim cocuklar bazi geceler uyumuyor kesinlikle yapmam kapilari kapali odalari ayri ama asla ne yalakayip gorsunler nede o sesleri duysun oglumda kızımda
Ben 1.5 yaşındaki kızımdan korkuyorum uyanicak diye yetişkin kızım olsa kanka olurdum heralde eşimle.. yetişme tarzıyla alakalı bu durum ..Bende olsam rahatsiz olurdum gercekten ayol en dogal sey seks tir ancak onunda bir adabi var ne öyle bağıra cagira igrenc yetiskin cocugu olanlar azami dikkat etmeleri gerek biride yazmis baska eve çık birak sevissinler ne kadar kolay akil vermek kolaydı baska evde tek basina yasamak bu kk da ki kadinlarda femistlikle enteli karistirip sacma sapan akillar veriyor yuhhh
Ayip demi edep mesela ahlak sevisirken yan odada cocugunun oldugunu unutmayip daha dikkatli olmak mesela edeptir okişin gucun yok ınsanların cinsel hayatınımı dinliyorsun sen kulagını tıka bıde konu acmışsın ayıp yahu. bıraz saygın olsun
Şimdi çok şey yazardım ama banlanmak da istemiyorum konuyu uzatmak da. Sadece şunu diyeyim ben kendi annemin babamın sesini duymadım. Benim çocuğumun da benim sesimi duyduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Ama duyabilir denk gelir. Uyanır çise kalkar vs. 26 yaşındaki kadının edebî mı bozulur. Yapmayın Allah aşkına ya.Yapmayin allah askina biz Türküz Türk edep adap nerde kaldi elbetteki sevissinler ama cocuklarininda artik 5 yasinda olmadigini anlasinlar ayiptir yahu kim ister iki geceye bir anne babasinin inileme seslerini duymayi ayiptir ayip
sen aklın sıra bana laf sokuyorsan once orda dur 21 yasında cocuk olmaz bu konuyu actıysa senden benden ıyı bıkıyırdu cınsellıgı . cok meraklı olmasın oda dınlemek ıcın okeyAyip demi edep mesela ahlak sevisirken yan odada cocugunun oldugunu unutmayip daha dikkatli olmak mesela edeptir ok
Oda dinlemiyorum ses geliyor . Meraklı bir bücür değilim ok ?sen aklın sıra bana laf sokuyorsan once orda dur 21 yasında cocuk olmaz bu konuyu actıysa senden benden ıyı bıkıyırdu cınsellıgı . cok meraklı olmasın oda dınlemek ıcın okey
Tusa hazırlanıyorum falan demişsiniz o halde yaşınız küçük değil.. Artık neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorsunuz ergen falanda değilsiniz geçtiniz artık o yolları.. Bende şimdi düşününce durup annemi babamı dinlemek istemem ama özellikle takip etmem giderim başka bir odaya ya da takarım kulaklığı müzik dinlerim.. Hem duysam bile beni bu kadar derinden etkilemezdi herhaldeAnne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
konu acmandan bellı nefesı burdan almişsın büçürOda dinlemiyorum ses geliyor . Meraklı bir bücür değilim ok ?
Yaşını farklı yazmış olamaz mı ? Hemen dalgaya alıyorsunuz. Takıla takıla buna mı takıldınız? Sorununu anlatıp iç dökmek istemiş arkadaş.21 yaşında TUS mu6 yıllık üniversiteyi 20 yaşında bitirdiğini varsayarsak 2 3 yasında da ilkokula basladın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?