Yahu sevdiğim adam dedim annesini de severim dedim dedim dedim bissuruuuuu şey dedim ama ikimizin de kalbine acı bulaştı sonuç bu olduHatan şurada bence; siz son derece ciddi düşünüyor olabilirsiniz ancak işler tam anlamıyla ciddiye binmeden ailelerle, annelerle bu denli içli dışlı olmamalıydınız. Yüzük takmak da aile içinde olmalı ve söz kesimi şeklinde olmalıydı, hazır değilseniz beklemeliydiniz. Son derece ciddiyim sevgilimle, bir aksilik çıkmazsa ocakta aileleri tanıştırıp akabinde sözlenmeyi düşünüyoruz ama hala annesinin telefon numarası bende yoktur ve öyle görüşmeyiz de. Ve bunun çok faydasını gördüm.
Ya bitirdi zaten annesi bizde ailecek oturduk alkisladik sok şekilde. Gitsin helal süt emmisjni bulsun exx valideMuhtemelen, oğlum o kız ailemize uygun değil. Senden gizli kim bilir kaç kere böyle şeyler yapmıştır. Sana helal süt emmiş birisini buluruz dedi.
Benim mantığıma göre bu tip gizli bir şey gün yüzüne çıkıyorsa o muhtemelen ilk sefer değildir. Ama ilk kez yakalanmıştır. Aradaki güveni bitirmek istemiyorsanız ya da güvensizlik oluşmasını istemiyorsanız ona göre davranın bence.
Bu işle ilgili annesi ilişkinizi bitirmeye çalışıyor. Muhtemelen başardı da. Bu kadar müdahil olması ileride zaten büyük sıkıntılar yaratacağını gösteriyor.
Bi hafta olduNe zamandır ayrısınız
?
Unuturum biliyorum ama can acısı nasıl fena nasıl aglamalar bogazmda dugumleniyor bunu anlatamam yaBu ne yav çocuk gibi resmi annesine göstermeler falan. Şaka gibi. Ucuz yırtmışsın, azcık dişini sık unutur gidersin. Ölüm bile unutuluyor bu salağı mı unutmayacaksın...
Yok cnm annesi ucuz gordu sanırım bizi donerim köpek olurum sandılarO sana döner sen hiç mesaj atma bence
Bende o emaji gibi oldum surat beyin çöktüEvli olsanız boşatırdı bu kadın, emin ol..
Hem o ne öyle süt kuzusu gibi 'oğlum uyuyacak, arama' falan... Ne acayip
Vallahi ben buna alkış tutarim aynen öyle anasına gün doğdu şak oğlunu ayırdıBunlar resmen bitirmek icin bahane aramislar bulunca da yapistirmislar ...anasina gun dogmus ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?