Anne yüzünden ayrılma

Yahu sevdiğim adam dedim annesini de severim dedim dedim dedim bissuruuuuu şey dedim ama ikimizin de kalbine acı bulaştı sonuç bu oldu

Ya bitirdi zaten annesi bizde ailecek oturduk alkisladik sok şekilde. Gitsin helal süt emmisjni bulsun exx valide

Bu ne yav çocuk gibi resmi annesine göstermeler falan. Şaka gibi. Ucuz yırtmışsın, azcık dişini sık unutur gidersin. Ölüm bile unutuluyor bu salağı mı unutmayacaksın...

Bu ne yav çocuk gibi resmi annesine göstermeler falan. Şaka gibi. Ucuz yırtmışsın, azcık dişini sık unutur gidersin. Ölüm bile unutuluyor bu salağı mı unutmayacaksın...
Unuturum biliyorum ama can acısı nasıl fena nasıl aglamalar bogazmda dugumleniyor bunu anlatamam ya

Evli olsanız boşatırdı bu kadın, emin ol..
Hem o ne öyle süt kuzusu gibi 'oğlum uyuyacak, arama' falan... Ne acayip

Bunlar resmen bitirmek icin bahane aramislar bulunca da yapistirmislar ...anasina gun dogmus ...

Hatalısın ama özür dileme. Bu adam 4 4 lük olsa bile ortada kocaman bir anne faktörü var ve bence buna katlanmak zorunda değilsin.

Bende evliyim cocugum var annesi bizi ayırmaya calıştı sürekli sevgiliyken neyse evlendik mutluyduk sorun yok ta benim bebegim olana kadar daha yeni ayrıdık boşanma actı eşim. Ama kızlar ben onu cok seviyorum hala napacağımı bilmiyorm caresizim ona yazınca bana tera davranıyor annesi ne dediyse nasıl doldursuysa anlamış değilim. Kızlar ben napmalıym? Eşime yazsam mı 1 aydır konuşmıyoruz.

Böyle bir insanla ilerde daha kötü olurdun bence

Bugün konu hortlatma günü mü sevgili kk arkadaşlarım:)

Bence su sizde mantikli dusunelim karsi tarafin ailesi tutucu olabilir ve baska erkekle arkadaslik kurmanizi istemeyebilir ve es adayinizida bubislee ters olabilir siz daha birbirinizi taninadan bu yola girmissiniz. Bugun Turk toplumundaki ailelerinde hangi erkek annesi gelin adayini bole gorse kabul etmez cogunluk tabi... Sizi tanimiyor ki belliki es adayinizda taniyamamis hayalisiniz es adayiniza danissaydiniz bunlr olmazdi diye dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…