ucuz yırtmışsınBunu hiç bilmiyorum çünkü ayrıldık ama gorunuse gore hayir annesi bunu yaparken susmuş açıkçası merak da etmiyorum. Sonuçta annesi onun için melek
Bende doldurmuş diyordum zamanında yeminler ediyordu. Annem de annesine dedi evinizde kaynatmissiniz haberimiz olmadan ayip diye ayy bunlar çok yemin ediyor YaProblemden ziyade sanki ana kuzusu gibi,hani özür yetmemiş o bu yetmemiş annesinin dolduruşuna gelmiş gibi,çok çocukça
Vallahi bence de ki zaten vazgeçtim annesinden sonraGizli buluşmada sen,
Sizin ilişkinize karıştığı için exkayınvaliden suçlu.
Yeterince yorum okumuşsundur hatanla ilgili.
Ama barışsanız bile kayınvalidenin ilerde sorun yaratacağını düşünüyorum. Herifte belli ki anacı.
Sen bu sevdadan vazgeç...
Ya benden ayrilsaydi kizsaydi bagirsaydi ama o annesi o annesi of ki ne ofAl oğlunu vur anasına.
Eminim seni kısıtlamasaydı gizli saklı işte çevirmezdin (bence).
İştahsız da bırakıyormusum bi deri bi kemik kalmış yaa bunu söylemeyi unutmusumIyi olmus oglusunu uykusuz birakiyorsun.
Birakin su ogluslarini uykularini alsinlar ya.
Artık kalp hirpalaninca kimseyi istemiyor insan galiba erkeklerden soğudumsana bu aileden hayır gelmez ya. çok konuşma telefonu erken kapat diyen bi kadından ne umuyosun. sakın barışma filan. adam mı kalmadı.
Aynen aynen öyle demiş anne bak sevdiğim kadın neler yapmış diye ya beni resmen kotu biliyor öyle dusunuyoBir aile faciasınan teğet gecmişsin.
Evlendiğinizin sabahına bu kadın seni hadi kalk kızım evine der göndermeye calışırdı. (hatta böyle bir karikatürde var)
Fotonuzu hangi akla hizmet annesine göstermişki.
Anne bak gelin adayının adayı, erkek arkadaşlarıyla benden gizli buluşuyor mu? demiş
Dedim o da annesine yüklendi ben kizdim yapma etme annendir diye. Sanırım ben yaptım herşeyiSen beni arayip boyle diyo diye hic anlatmadin mi sevgiline.
Keske aynı şehirde olsaydık da beraber gitseydik. Ama evet haklisiniz hayatıma burnunu bukadar sokacak kişi ve aile almiycam hayatıma bu bana ders olduBöyle adamları sevmeyin, bağlanmayin.Oğlunun her haltına bu kadar burnunu sokan insanları, onlardan önce hayatınızdan siz uzaklaştirin.ayakları sağlam basan anacı olmayan adamlara aşık olun.Bundan sonraki ilişkinizde sevdiğiniz adama ,bir erkek arkadaşınızla buluşacaksanız haber verin yada beraber gidin.
Yaa ilişkiler başlar ve biter bu gayet normal a annesinin ne işi var yahu harbiden ergen ergenÇocuk zaten en başında nişanlanmamak için türlü bahaneler uydurmuş. Kısaca ayrılmaya yer arıyormuş annesi de nasıl bir ergense seni dinlemeden direkt kestirip atmış. Habersiz görüşmek konusunda haksızsın ama şöyle de bir gerçek var senin korkun olsa neden çocukla fotoğraf paylaşasın. Ama bence böyle basit bir sebep için bitirmemeliydi.
+1Hatalı değilsin tabiki. Annesine neden göstermiş fotoğrafı ne komik.
Yat kalk dua et anne kuzusundan kurtuldum diye. Anneye düşkün olunur,sevilir,sayılır,duası alınır ama bazı adamlar ayarsız gerçekten.
Annenin seni aramaları falan ne saçma yahu. İlkokul çocuğu mu bu uyku saati geçecek.
Yoook asla ezmezdi ama annesi artık me demisse gözü beni gormuyodu
Yaa ilişkiler başlar ve biter bu gayet normal a annesinin ne işi var yahu harbiden ergen ergen
Garip dedin bitti garibin daniskasini yaptı bizi bitirdi şimdi kına yakarEvet anne daha şimdiden niye ilişkinize karışıyor çok garip gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?