Anne yüzünden ayrılma

Problemden ziyade sanki ana kuzusu gibi,hani özür yetmemiş o bu yetmemiş annesinin dolduruşuna gelmiş gibi,çok çocukça
Bende doldurmuş diyordum zamanında yeminler ediyordu. Annem de annesine dedi evinizde kaynatmissiniz haberimiz olmadan ayip diye ayy bunlar çok yemin ediyor Ya

Vallahi bence de ki zaten vazgeçtim annesinden sonra

Böyle adamları sevmeyin, bağlanmayin.Oğlunun her haltına bu kadar burnunu sokan insanları, onlardan önce hayatınızdan siz uzaklaştirin.ayakları sağlam basan anacı olmayan adamlara aşık olun.Bundan sonraki ilişkinizde sevdiğiniz adama ,bir erkek arkadaşınızla buluşacaksanız haber verin yada beraber gidin.

Aynen aynen öyle demiş anne bak sevdiğim kadın neler yapmış diye ya beni resmen kotu biliyor öyle dusunuyo

Keske aynı şehirde olsaydık da beraber gitseydik. Ama evet haklisiniz hayatıma burnunu bukadar sokacak kişi ve aile almiycam hayatıma bu bana ders oldu

Çocuk zaten en başında nişanlanmamak için türlü bahaneler uydurmuş. Kısaca ayrılmaya yer arıyormuş annesi de nasıl bir ergense seni dinlemeden direkt kestirip atmış. Habersiz görüşmek konusunda haksızsın ama şöyle de bir gerçek var senin korkun olsa neden çocukla fotoğraf paylaşasın. Ama bence böyle basit bir sebep için bitirmemeliydi.

Yaa ilişkiler başlar ve biter bu gayet normal a annesinin ne işi var yahu harbiden ergen ergen

+1

Evet anne daha şimdiden niye ilişkinize karışıyor çok garip gerçekten

Hatan şurada bence; siz son derece ciddi düşünüyor olabilirsiniz ancak işler tam anlamıyla ciddiye binmeden ailelerle, annelerle bu denli içli dışlı olmamalıydınız. Yüzük takmak da aile içinde olmalı ve söz kesimi şeklinde olmalıydı, hazır değilseniz beklemeliydiniz. Son derece ciddiyim sevgilimle, bir aksilik çıkmazsa ocakta aileleri tanıştırıp akabinde sözlenmeyi düşünüyoruz ama hala annesinin telefon numarası bende yoktur ve öyle görüşmeyiz de. Ve bunun çok faydasını gördüm.

Yoook asla ezmezdi ama annesi artık me demisse gözü beni gormuyodu

Muhtemelen, oğlum o kız ailemize uygun değil. Senden gizli kim bilir kaç kere böyle şeyler yapmıştır. Sana helal süt emmiş birisini buluruz dedi.

Benim mantığıma göre bu tip gizli bir şey gün yüzüne çıkıyorsa o muhtemelen ilk sefer değildir. Ama ilk kez yakalanmıştır. Aradaki güveni bitirmek istemiyorsanız ya da güvensizlik oluşmasını istemiyorsanız ona göre davranın bence.

Bu işle ilgili annesi ilişkinizi bitirmeye çalışıyor. Muhtemelen başardı da. Bu kadar müdahil olması ileride zaten büyük sıkıntılar yaratacağını gösteriyor.

Gerzek oğlanla manyak anasından kaç kaç kaç derim. Çocuk çok salak gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…