anneler arası ayrım

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
eşime ile bana her sene iş yeri ramazanda yardım yapıyor. benim ki daha az ama onunki bayagı bi iyi düzeyde.

bu sene de verilecek yardımları yazmışlar işte bi firmadan 250 liralık kıyafet marketten de 400 liralık alışveriş çeki.

geçen sene hem benim çekimi hemde eşiminkileri annesine vermiştik onunla yaşıyoruz nasılsa diye. sonuçta o yemek yapıyor hemde üstüne başına bişey alır vs diye..
az önce kv aradı oğlumun bana harika bi hediyesi varmış dedi bendee aaa ne almış falan dedim bu seneki çekleri bana veriyormuş yine dedi. bende sinirlendim bi anne sen misin bu sene de benimkine verilecek hepsi bizimki unutmuş öyle konuşmuştuk dedim.

kv de çok bozuldu. eşimi aradım biliyorum seninki diye konuştuk ama oğluşum yine annesine çek mi verecekmiş allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin deyince bişey diyemedim seninkine de para veririz dedi ama bi anda pat diye 700 lira çıkarıp veremeyeceğimi kendide biliyor laf olsun diye işte.
öyle sinirlendim ki. her zaman bu böyle oluyor benim annem yok sanki biz her türlü yardımı hep kv ye yapıyoruz. tamam Allah var bana çok yardımı oluyor ama böylede yüzsüzlük olmaz ki iyilik yapacaksam da yapasım kaçıyor.

ben zaten marketlerden birini ( bana gelen yardımı ) yine kv ye verecektim iftar sofrasını o hazırlayacak diye ama şimdi acayip uyuz oldum onu da vermeyi düşünmüyorum. haksız mıyım ya anne bu sene pembesunun annesine vercez ama sana da market yaparız diyemez miydi ben mi fesatlık yapıyorum sinirlerim tepeme çıktı durduk yere.

Yüzü tutmamış eşinizin kvnizin yanında bu sene emrivakiye gelmiş seneye anne sen de duy benim anneme gidecek diyin.

Yüzü tutmamış eşinizin kvnizin yanında bu sene emrivakiye gelmiş seneye anne sen de duy benim anneme gidecek diyin.

anneme söyledim o da ne yapsın çocuk annesi öyle deyince yok sana veremiyorum mu deseydi üstüne gitme ben istemem bişey diyor.
ya benim annem böyle diyoken bugüne kadar bi kuruş istememişken bu kadının bu yaptıkları beni delirtiyor.
seviyorum kendisini elimden gelenide yapıyorum ama verdikçe daha çok istiyor yüzsüzlüğe vuruyor.

şimdi o yardımları ona kesinlikle vermek istemiyorum içimden gelmiyor hiç.

Kız ne fenasın:KK70:
Haklısın annene vermeniz için diret, nakiti verirsiniz kvye madem.

ya uyduruyor zaten tatile gitcez nereden pat diye verecek 700ü sırf merak etme senin annenede veririz demek için laf olsun diye diyor.

ama doğru nasılsa veremicek bende çekler anneme nakit verebiliyorsan ver bakalım annene dicem
vallahi sinirden kıpkırmızı oldum ya sinirlerim bozuldu benimki anne değil sanki :KK11:

ya uyduruyor zaten tatile gitcez nereden pat diye verecek 700ü sırf merak etme senin annenede veririz demek için laf olsun diye diyor.

ama doğru nasılsa veremicek bende çekler anneme nakit verebiliyorsan ver bakalım annene dicem
vallahi sinirden kıpkırmızı oldum ya sinirlerim bozuldu benimki anne değil sanki :KK11:

Çekler sendeyse en kısa sürede annrne ver.
Vermesen de verdim de.
Konu kapansın acilen.

eşime ile bana her sene iş yeri ramazanda yardım yapıyor. benim ki daha az ama onunki bayagı bi iyi düzeyde.

bu sene de verilecek yardımları yazmışlar işte bi firmadan 250 liralık kıyafet marketten de 400 liralık alışveriş çeki.

geçen sene hem benim çekimi hemde eşiminkileri annesine vermiştik onunla yaşıyoruz nasılsa diye. sonuçta o yemek yapıyor hemde üstüne başına bişey alır vs diye..
az önce kv aradı oğlumun bana harika bi hediyesi varmış dedi bendee aaa ne almış falan dedim bu seneki çekleri bana veriyormuş yine dedi. bende sinirlendim bi anne sen misin bu sene de benimkine verilecek hepsi bizimki unutmuş öyle konuşmuştuk dedim.

kv de çok bozuldu. eşimi aradım biliyorum seninki diye konuştuk ama oğluşum yine annesine çek mi verecekmiş allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin deyince bişey diyemedim seninkine de para veririz dedi ama bi anda pat diye 700 lira çıkarıp veremeyeceğimi kendide biliyor laf olsun diye işte.
öyle sinirlendim ki. her zaman bu böyle oluyor benim annem yok sanki biz her türlü yardımı hep kv ye yapıyoruz. tamam Allah var bana çok yardımı oluyor ama böylede yüzsüzlük olmaz ki iyilik yapacaksam da yapasım kaçıyor.

ben zaten marketlerden birini ( bana gelen yardımı ) yine kv ye verecektim iftar sofrasını o hazırlayacak diye ama şimdi acayip uyuz oldum onu da vermeyi düşünmüyorum. haksız mıyım ya anne bu sene pembesunun annesine vercez ama sana da market yaparız diyemez miydi ben mi fesatlık yapıyorum sinirlerim tepeme çıktı durduk yere.

kızmakta sonuna kadar haklısın. ama bi anda kv.ne de öyle tepki vermek biraz fazla olmuş sanki. tabi sen daha iyi tanırsın ama belki de annene de ayrıca yapıyorsunuzdur diye düşünüp öyle beklenti içine girmiştir.
bence kv.ne tepki koydu isen arkasında dur. istemiyorum hevesim kaçtı felanlara girme. al çekleri annene ver siz de kv.nin marketini karşılarsınız.

Veresim olsa da bu saatten sonra vermem. Arayıp istenir mi ne kadar açgözmüş. Bence verme inadına git annene ver. Yumuşama. Yoksa yine benim dediğim oldu deyip bundan sonra hep ister

Kayinvaliden de biliyor galiba çeklerin gelceni dimi canm kadın resmen yol yapmış ya :eek: bana versin diye...
Yada ben mi yanlış anladım .
Eşine akşam gelince söyle kırıldığını canm güzel bir dille..
Ahhh ah iste:bicak:

şuan iki annenin de durumdan haberi var . siz eşinize ben de söyledim anneme ayıp olacak öncesinde ona vercez diye konuştuğumuz için ona veriyorum diyin . sonraki sene nacizane fikrim bence hepsini direkt birine vermeyin . mesela kıyaferi birine alışverişi birine sonraki sene tam tersi yapın . böyle biraz daha rahat çözersiniz.

markete gidin alabildiginiz temel ihtiyaclarin hepsinden 2 ser tane alin. birini sizin annenize birini kv ye verin. kiyafette de beraber gidin ne ucuz ne pahali ayni fiyatli seylerden alin ikisine de. yillarca kv ve kp e para yedirmis biri olarak rahatlikla soyluyorum kimseye vermeyin cekinizi sizde kalsin. yorgan gitti kavga bitti olsun. ne yaparsaniz yapin yapmadiginiz anda kotu oluyorsunuz bosverin o yuzden.

ufff ben bunun aynısının bir benzeri yıllar önce duydummm

sonunu söylemeyeyim ne olur

yani kimse vermesin anasına vs bu çekleri paketleri ya

herkes oturup evinde yesin

kıyafetler de bayramlık alın diye

bir gün patron olursam asla ramazan paketi ve buna benzer şeyler vermeyeceğim

ne çok yuva yıkılıyor ya

bir de cidden bu çekleri neden annelere veriyor insanlar

konu sahibi sözüm sana değil sen haklısın ve canın sıkılmış

ama ne bileyim ya ben evime giren tek çöpü anneme de kv ye de vermek istemem

benim o neden birine vereyim ki

hediye vs alınır belki ama neden bu tarz çekleri herkes koştur koştur annesine vermeye kalkıyor

Durduk yer sinirlerin yepene çıkmamış çok haklısın eşin bencillik etmiş biraz
Merak ettim şu konularını bilen teyzeyi buldun mu?

Ne biliyim emrivaki hoş olmamış tabi ama kayınvalideniz yapıyormuş yemekleri iftar sofralarını falan beklemesi de doğal şimdi kadının.. Tam tersi olsaydı hepimiz kayaları kaldırırdık vay efendim benim annemde yiyoruz da çekler onun anasına gidiyor da falan olurdu.. Keşke emrivaki olmasaydı ama..

Resmen sinirlerin taş gibi sağlam.
Ne kayınvaliden varmış yaaaa.
Kadın hem yüzsüz hem açgözlü.
Verme bence çekleri ne o öyle yüzsüz gibi çek dilenmiş. Ben olsam kendi diliyle isteyene vermem. Kendi annene ver bence de seninki ayarsız çünkü. Bugün alttan alsan versen o çeki öbür sene yine ister. Verme sakın
Ben sinir oluyorum o kadına sen iyi dayanıyorsun

Back
X