- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kimse annenin yerini tutmaz. Çocuğun sana ençok ihtiyaç duyduğu zamanlar. Bebeğine bakAnneler ve anne adayları 4.5 aylık bebeğim var.. İşe baslarsam aşağı yukarı yarım gün çalışacağım. Ama hazırlanmam gereken bir dil sınavı da mevcut. . Şimdi sorun şu ; en azından bebeğim 1 yaşına gelene kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. . Eşim seçimi bana bıraktı. . Bi kaç bakıcı denedim ama yok yok içime sinmedi.. Kimisi De aman yarım gün için maaşından olma çalış diyor. . Sizce ücretsize mi ayrılmak yoksa çalışmak mi daha mantikli ????
Ucretsiz izin gibi bir sansiniz varsa mutlaka alın derim ben.Hele anneanne babaanne degil bakici ise kesinlikle alın. Yazik o kadar kucuk bebek..size ihtiyaci var onun paraya degil.henuz konusamiyor bile.hele bi derdini anlatabilecek duruma gelsin.annenin yaninda olmasi paha bicilemez.benim ilk oglumda mecbur ise baslamam gerekiyordu o yuzden 14 aylikken krese verdim.inanin 6 senedir vicdanim sizliyor.simdi 2.bebek 3 aylik olmak uzere ve 2 sene ucretsiz izin alip bakmaya kararliyim.bizim bile anne olarak sabrimizin tukendigi anlar oluyor bakıcınin olmaz mi.Nacizane fikrim budur.Sevgiler.Anneler ve anne adayları 4.5 aylık bebeğim var.. İşe baslarsam aşağı yukarı yarım gün çalışacağım. Ama hazırlanmam gereken bir dil sınavı da mevcut. . Şimdi sorun şu ; en azından bebeğim 1 yaşına gelene kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. . Eşim seçimi bana bıraktı. . Bi kaç bakıcı denedim ama yok yok içime sinmedi.. Kimisi De aman yarım gün için maaşından olma çalış diyor. . Sizce ücretsize mi ayrılmak yoksa çalışmak mi daha mantikli ????
Eger aldirsaymisim hayatımın hatasını yapardım. . Ona aşığım. . Buraya ne kadar çok seviyorum ben çok aşığım ben yazsam az kalır. .Seni gördüğümde
Bebekten emin olamaman geliyor aklıma
Aldırmayı düşünüyordun
Şimdi bebeğim diyorsun, ve bu beni umutlandırıyor, mutlu ediyor.
Durduk yere senin adına seviniyorum görünce,
Konuyu okumadım, yazmak içinden geldi :))
maaş mi evlat kokusu mu bilemedim ... ben izinden yana kullanıyorum oyumu.Anneler ve anne adayları 4.5 aylık bebeğim var.. İşe baslarsam aşağı yukarı yarım gün çalışacağım. Ama hazırlanmam gereken bir dil sınavı da mevcut. . Şimdi sorun şu ; en azından bebeğim 1 yaşına gelene kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. . Eşim seçimi bana bıraktı. . Bi kaç bakıcı denedim ama yok yok içime sinmedi.. Kimisi De aman yarım gün için maaşından olma çalış diyor. . Sizce ücretsize mi ayrılmak yoksa çalışmak mi daha mantikli ????
Siz çok mutlu olunEger aldirsaymisim hayatımın hatasını yapardım. . Ona aşığım. . Buraya ne kadar çok seviyorum ben çok aşığım ben yazsam az kalır. .
Ücretsiz izin derimAnneler ve anne adayları 4.5 aylık bebeğim var.. İşe baslarsam aşağı yukarı yarım gün çalışacağım. Ama hazırlanmam gereken bir dil sınavı da mevcut. . Şimdi sorun şu ; en azından bebeğim 1 yaşına gelene kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. . Eşim seçimi bana bıraktı. . Bi kaç bakıcı denedim ama yok yok içime sinmedi.. Kimisi De aman yarım gün için maaşından olma çalış diyor. . Sizce ücretsize mi ayrılmak yoksa çalışmak mi daha mantikli ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?