Anneler bir bakar misiniz?

Hakli olabilirsiniz aslinda. Okuyunca mantikli geldi yani. Kendileride surekli oyun buluyorlar fakat enerjilerini atamayinca cildiriyolar. Ne bilim bende farkli aktivite arayisi icine giriyorum. Kis aylarimiza care olacak
Onların enerjisi hiç bitmiyor ki yazın sürekli dışarıda olup Bi anda eve kapanınca haklılar tabi arada aktivite ler iyi oluyor elbette eve gelen aylık kutular var onlara bir bakın. Bir de önemli bir soru soracağım öğle uykusu uyuyorlar mı? Bu önemli hem gelişimleri hem de dinlenmeleri için uyumayınca da çok hareketli oluyor çocuklar çünkü

Cokk tesekkur ederim tum annelerimize rabbim saglik guc kuvvet ve bolll bolll sabir versin Ben hergun yapmak zorundayim. surekli dagitan 3 tane afacanim var malum :)) bu arada soyledikleriniz cok ilgimi cekti zahmet olmazsa ozelden yazabilir misiniz bana site isimlerini?

4 yasinda olan yani kizim uyumuyor bebekliginden beri gunduz uykusundan nefret ediyor malesef ama diger ikisini mutlaka oglen saat 1 gibi uyutuyorum. Uyumayinca huysuzluk yapiyorlar hatta kendi kendine uyuyorlar diyebilirim. Bu aylik kutulari bi arkadas daha yazdi ve ilgimi cekti baya mutlaka arastiricam.

Kesinlikle oyle. Annelik o kadar farkli bi duygu ki yapamam dedigin onca seyi bi bakmissin yapiyosun.

İnstagrama #evdeaktivite yaz neler neler çıkıyor. YouTubeda da bulursun çok örnek. Her yaşa uygun aktivite kitapları var onları temin et muhakkak.

Kapalı oyun alanları mevcut.
Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız avm içlerinde çok güzel alanlr var.
Çocuk atölyeleri, oyun grupları olan merkezler var.
4 ve 3 yaşındaki çocuğunuzu oyun gruplarıma verebilirsiniz birkaç saat.

Maşallah allah size bağışlasın evlatlarınızı..
Bende 22 aylık birde 7 aylık bebeklerim var.
Ben niye aktiviteye zaman bulamıyorum acaba
Şuan yatakta uzanmışım bacaklarım sızlıyor.
Ders yapmam lazım kk geziyorum.

Önerim;çocuklar için kaydırak var ben aldım birde önüne havuz içine küçük toplar varya sürüyle doldurdum büyüğüm atıp atıp duruyor kendini
Gayet enerjisini atıyor baya eğleniyor.

Birde şu avm’de ki oyun yerleri felan. Oralar da hep kapalı alan hastalık mikrop...

Duvara şu siyah tahtalar varya boyuna göre ayarlayıp renkli tebeşir aldık çizip duruyor eğlenceli oluyor..

Benim önerim bu kadar.

Sende bana söyle evinin işi nasıl bitiyor ekstra oyun arıyorsun. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Ben bazen camı açıp yangın var diye bağırasım geliyor da..

Öncelikle maşallah bacım, önümüz kara kış, sağlık diliyorum sana çok ihtiyacın var senin. Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Pinterest. Özellikle İngilizce ararsan "Activities for 4 years old" gibi yada "Indoor activities" gibi içeri aktivitesi oluyor, yığınla çıkar. Ben şu ara 6-9 ay bakıyorum yüzlerce ver. Biraz daha büyüklere yağar ordan fikir.

Evet kesinlikle bunu daha iyi anladim. Istedigim bi kac kres icin gec kalmistik biraz daha erken davransaydik simdi bunu dert ediyor olmazdim. Seneye insallah
Ya üç çocuklar evi nasıl çeviriyorsun anlatsana ben bir çocukla (11aylık) yatağa baygın giriyorum
Püf noktası ne bunun

Yazik oldugunu nerden cikardiniz konu sahibinede cocuklarinada bence cok iyi bi anne oldugunu dusunuyorum cocuklari icin boyle bi konu acmis mutluda bence
Agzina saglik:)) burdada milletin cocugu herkese dert olmus:) kiz ahlayip vahlamiyor ya.. aktivite icin fikir istiyor yani. 2 cocuksa normal 3 se ooo cok deniyo:)) kime gore neye gore yani? Birde yazik demis tey Allahim.

Ne guzel sahibi benim yasima geldiginde kocaman cocuklari olacak

Lütfen bundan sonra iki korunma yöntemiyle korunun,yaşın daha 22,üç çocuk,sana da yazık o çocuklara da.
Pardon da siz bu hakkı nerden bulup konu sahibinin korunmasına laf ediyorsunuz
Gayette mutlu görünüyor hiçbir şikayet yok masallah genç anne olmuş enerjisiyle mutlu çocuklar yetiştiriyor

Oncelikle sagolun ve emeginiz yorumunuz icin cok tesekkur ederim onerileeinizin hepsini dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz kaydirak, oyun evi, puzzle, cikartma, dans cocuk sarkilari simdiden bir suru farkli aktivite buldum bile harikasiniz
Cok sevindim ne demek rica ederim

Bu yorum da dogru konu sahibi dikkate almani oneririm

Ya sen ne tatlı bişeysin ya

Avmlerin içinde kapalı parklar var oralara gidiyoruz akşamları

İnstagrama #evdeaktivite yaz neler neler çıkıyor. YouTubeda da bulursun çok örnek. Her yaşa uygun aktivite kitapları var onları temin et muhakkak.
Burda bi kac arkadas daha yazmisti arastirdim hakikaten o kadar cok sey varmis ki cocuklardan ziyade ben heyecanlandim hemen temin edicem oneriniz icin tesekkur ederim

Pardon da siz bu hakkı nerden bulup konu sahibinin korunmasına laf ediyorsunuz
Gayette mutlu görünüyor hiçbir şikayet yok masallah genç anne olmuş enerjisiyle mutlu çocuklar yetiştiriyor
Benimki sadece öneri,belliki 16-17 yaşında yani çocuk yaşta evlenmiş!!! Belliki meslek edinmeye fırsat tanınmamış!!! Ama bunun öneminin bile farkında olamadan bi de !!! Şimdi de gencecik 22 yaşında üç çocuğun sorumluluğu az mı.ben de aman 4-5 olmasın şimdilik dedim hata mı??? Bilemiyorum ya,Allah büyük konuşturmasın,kızımın 22 yaşındayken böyle üç çocukla uğraşmasını istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…