- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Oyle mi benimkiler kuucuk o zaman ya allah korusun. Diger konuda size katiliyorum. O kadar sey izliyoruz okuyoruz ki gozumun onunden iki dakika ayrilsalar aklim.cikiyorben trampolın aldım evde hop hop hoplayıp zıp zıp zıplıyor
ama daha bugun ogrendım kı 6 yas altındakı cocuklara onerılmıyormus ters bı hareketle kemıklerı hemen kırıldıgı ıcın ...
eskıden ne guzeldı sokaklar bızımdı
80ler 90lar o yıllarda doganlar benı ıyı anlar
:)) evet hatta evimin balkonuna kreslerde kullanilan kucuk masa sandalyelerden, kaykay salincaklardan falan koymayi bile dusunuyorum suanda:))Adeta küçük bi kreş :)))
Ay cok guzel fikir kesinlikle yapicam tesekkur ederimEtkinlik yaptır yas grubuna göre . Kucugede gazete ver parcalasın kasları gelişir. İlla hoplamalı zıplamalı seyler gerekmez . Evde oyun hamuru yap birlikte bişeyler yapın. Küçük basit deneyler yapabılirsiniz. Patates sogan baskısı parmak boyası. Mesela hepsinin sırayla elini boyayıp kagoda basın tarıh atın hatıra kalsın . Bem 2.5 yasındakı kızımın odasına etkınlık kosesı hazırladım birlikte bişeyler yapıp asıyoruz .
3 cocuk aradakı yas farkı dolayısıyla hepsıne ortak etkınlıkte olmazOyle mi benimkiler kuucuk o zaman ya allah korusun. Diger konuda size katiliyorum. O kadar sey izliyoruz okuyoruz ki gozumun onunden iki dakika ayrilsalar aklim.cikiyor
Spiral de korusa keşkeSpiral taktirdim. Oneriniz icin tesekkur ederim. Konuyla alakali oneriniz var midir ?
Yetistiriyorum.cok sukurKiz sen yemek, temizlik, banyo, tuvalet, tozu yetistirdin de eglence mi ariyon
Benim iki tane var cok sükür, tuvalette bile yalniz birakmiyor kücügü. Iki yasinda memden yeni kestim de insana bezemeye basladim.
Ben söyle siraliyim bir an geliyor boya yapiyorlar, kaydiragim var, oyun evim var kuruyorum, sikilinca kaldiriyorum.
Bir cuval legom var. Malesef televizyona da bakiyorlar o ara ben de karnimi doyuruyorum.
Evin icinde kosturuyorlar.
Baktim o gün olacak gibi degil cocuklar gercekten deliriyor durmuyorlar dolduruyorum küveti. Bir saat birak bana misin demiyorlar. Baya egleniyorlar. O ara ben de banyoda tirnak mi kesicem, camasir mi yikayacagim, maske mi yapacagim onlari yapiyorum.
Büyük kizim krese gidiyor 4 saatligine o ara kücük canimi okuyor cani sikiliyor.
Ablasi gelince bir curcuna bir nese.
Kardes en önemlisi, gerisi teferruat, azicik disimizi sikacagiz napalim..
Rica ederim buyklerin yası yakın onlar ortak etkinlik yapabilir . Kücükte simdilik kagıt parcalasın bence cok sevicekAy cok guzel fikir kesinlikle yapicam tesekkur ederim
Ay Allah isteyene versin korkutmayin beni esimde korunuyor gerce ama bilemedim.simdiSpiral de korusa keşkekimde Spiral var ben duyuyorum hep hamile kalıyorlar ((
Bencede bayilacak:))Rica ederim buyklerin yası yakın onlar ortak etkinlik yapabilir . Kücükte simdilik kagıt parcalasın bence cok sevicek
Hatta elektrikli supurgeme surekli olarak toz torbasi aldigim dayida bayilacakHatta diğerleride Bayılacak
Hatta elektrikli supurgeme surekli olarak toz torbasi aldigim dayida bayilacak
Hahha hakikaten oyle cocuklarim ben ve o dayi size minnettarAllahım ne kdar sevaba girdim
Hahha hakikaten oyle cocuklarim ben ve o dayi size minnettar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?