• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü hediyesine eşimin tepkisi

Mrbrmz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
125
109
13
Kızlar yıllardır çalışıyorum şuan bebeğim olduğu için ara verdim ve anneme uzun süredir bişey almadım bu hafta içi eşime anneme hediye almak istiyorum bütçe durumun nedir ne kadar ayırabiliriz diye çok uygun bi zaman da sordum.Aldığım cvp ne gerek var.Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.Hesabımda para yok değil istesem alırım ama benim hatam eşime tanışmak mı ? Yarın anneneler günü ama ben hiç bişey yapmadim.

Kızlar yıllardır çalışıyorum şuan bebeğim olduğu için ara verdim ve anneme uzun süredir bişey almadım bu hafta içi eşime anneme hediye almak istiyorum bütçe durumun nedir ne kadar ayırabiliriz diye çok uygun bi zaman da sordum.Aldığım cvp ne gerek var.Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.Hesabımda para yok değil istesem alırım ama benim hatam eşime tanışmak mı ? Yarın anneneler günü ama ben hiç bişey yapmadim.
Bunun için eşinizden izin almanıza gerek yok da... bohemianrapsodi Korcan değilsiniz değil mi :)

Ayni durumdayız .benim pinti esimde ne gerek var diyerek kestirip atti.sinur oldum.ne annesine ne anneme hiç birşey yok. Ben unuttum haftaya sanıyodum boş kaldım böyle dışarıda çıkamıyoruz. Sanırım internetten soylecem kendi anneme o almiyosa almasin dedim.danismak ta hatamı yaptım derseniz,normalde cimri biriyse sormadan alabilirdiniz.

Yarına hala zaman var.Online alışveriş siteleri yarın çalışacak mı bilmiyorum ama bir bakın çiçeks..ti vs. falan.

Eşinize de bir şekilde o evin bütçesinin ortak olduğunu bildirin.Tek başına karar veremez ki siz şımarıkça boş bir istekte de bulunmuyorsunuz (ki bulunabilirdiniz de) .Eşinize yıllarca bunun için mi çalıştım,sana güvenip çocuk yapmakla hata mı ettim vs falan diyebilirsiniz.Özetle susmayın,eşiniz kavga istiyor.Terbiyesiz.

Not: Bekar olduğumdan rahatça asıp kesiorumdur belki bilmiyorum.İlk defa forumda birine kavga tavsiye ediyorum çünkü ama ben olsam söylediğine pişman ederdim gibi geliyor.Bu kadar pasif olursanız ilerde farklı konularda dahi çok ezilirsiniz.

Evet kendi paranız için niye eşinize danışıyorsunuz ki. O da havaya girip olmaz demiş hiç böyle bi konuşma olmamış gibi alın hediyenizi annenize. Eşiniz bir şey derse de gözlerinizi kocaman kocaman açıp benim param benim annem sana be oluyor dersiniz
Şu günler de maddi açıdan biraz sıkıntılıyız ben ona aslında alabilirmiyim değil ne kadar bütçe ayırabiliriz diye sormuştum

Annem bebeğimin yanında kalsa ben ona rüşvet verir gibi neden sana hediye alacağım diyeyim? Annem o benim sadece yarın değil içinden geldiği zaman da hediye alabilmeli insan anne o çünkü. Önemli olan pahalı olması değil ki. Annecim seni düşündüm bak pasta aldım demek bile yeterlidir yeter ki sevginizi gösterin. Eşinize sormanız hata değil sormalısınız evet ama siz alacağım demişsiniz zaten bu yüzden paranız varsa alabilirsiniz. Eşinizin tutumu da son derece yanlış. Kendi annesine hediye alınmayacak mı onun ki?

Annem bebeğimin yanında kalsa ben ona rüşvet verir gibi neden sana hediye alacağım diyeyim? Annem o benim sadece yarın değil içinden geldiği zaman da hediye alabilmeli insan anne o çünkü. Önemli olan pahalı olması değil ki. Annecim seni düşündüm bak pasta aldım demek bile yeterlidir yeter ki sevginizi gösterin. Eşinize sormanız hata değil sormalısınız evet ama siz alacağım demişsiniz zaten bu yüzden paranız varsa alabilirsiniz. Eşinizin tutumu da son derece yanlış. Kendi annesine hediye alınmayacak mı onun ki?
Kendi annesine de almayacakmış bu sene gidemeyeceğiz nasıl sa dedi.Rüşvet konusuna gelince de anneme söylemedim sana bişey alacağım felan diye eşimle aramızda konuşmuştuk bişeyler alalım diye

Beni doğurup büyüten insana hediye almak icin kocama danışıcam.. Yazdıysan boz. Gerek yok demis, gerekliliğine o mu karar verir genelde fikirlerinizin?
Amacım bütçe belirlemek ti aslında ne kadar seni zora sokmaz dedim sonrasında ama konu bi şekilde çok hızlı kapandı

Kendi annesine de almayacakmış bu sene gidemeyeceğiz nasıl sa dedi.Rüşvet konusuna gelince de anneme söylemedim sana bişey alacağım felan diye eşimle aramızda konuşmuştuk bişeyler alalım diye
Kendi annesıne alıp almaması onu baglar ben anneme istiyorsam alırım hediyemi Bukadar basıt.
Bu kadar da fıkır almak.. Bılemedım

Hesabınızda para varsa eşinize neden danışıyorsunuz? Hala geç değil. İnternetten ve malum sitelerden sipariş verebilirsiniz. Anneler günü dolayısı ile yarın da teslimat yapılabiliyor.

Back
X