Ama şuan maddi açıdan biraz sıkıntıdayız sormasam olmaz di benceCalisan bir kadin olarak bunu asla esime danismam. O da annesine alacagi hediyenin butcesini bana sormaz. Sorarsaniz ne gerek var deme curetini kendinde bulur tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama şuan maddi açıdan biraz sıkıntıdayız sormasam olmaz di benceCalisan bir kadin olarak bunu asla esime danismam. O da annesine alacagi hediyenin butcesini bana sormaz. Sorarsaniz ne gerek var deme curetini kendinde bulur tabi.
Aynen olabilirİlla anneler gunun de mı alınacak hediye 1 hafta sonra alın. Bellı ki esınız bu tarz gunlerı gereksiz goruyyor
Zamanla bende senin gibi olurum sanırımBenim esim de Ayni zihniyettedir sadece benim annem icin degil kendi annesi icin de Ayni. Ben ona sormadan ikisine de ya hediye Alirim ya da para veririm. Koskoca adama bu saat ten sonra Anlatmakla ugrasamiyorum aliyor geciyorum
Anneniz hayatta iken hediye alın , mutlu edin , gülümsetin....Kızlar yıllardır çalışıyorum şuan bebeğim olduğu için ara verdim ve anneme uzun süredir bişey almadım bu hafta içi eşime anneme hediye almak istiyorum bütçe durumun nedir ne kadar ayırabiliriz diye çok uygun bi zaman da sordum.Aldığım cvp ne gerek var.Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.Hesabımda para yok değil istesem alırım ama benim hatam eşime tanışmak mı ? Yarın anneneler günü ama ben hiç bişey yapmadim.
Tabi canım ama sormak değilde söylemek daha iyi olur bence şöyle bn bunu anneme alacağım desen daha iyi oluyor bende eşime şunu alalım mi desem o da olmaz der beğendim alıyorum deyince bisey demiyorlarBu kadarını hayatım boyunca yapmadim o bizim ortak paramız o da bana sormadan yapmaz hatta sormadan demeyim en azından haber veririz
Şuan ben bile anne olarak bekliyorum ki o da en azından bişey almayı hak ediyo yarın sabah ilk işim annemi aramak olacak bişey alamadım ama alamıcam anlamına gelmiyorAnneniz hayatta iken hediye alın , mutlu edin , gülümsetin....
İleride pişman olursunuz.
Doğur , besle , büyüt , uykusuz kal ;
Çocuğun herifin teki yüzünden sana bi çiçek bile almasın.
Yuh artık ..
200-300 liralik bir hediye butcenizi ne kadar sarsabilir ki?Ama şuan maddi açıdan biraz sıkıntıdayız sormasam olmaz di bence
Belli ki tutumlu sorumluluk sahibi bir insansınız eşinize sormadan da az çok maddi sınırı bilirsiniz. Siz sorup incelik gösterdikçe eşiniz evin ağası pozuna girmeye meyilli sanırım, ona bu yüzü vermeyin sonradan haddini bildirmek zorunda kalırsınızŞu günler de maddi açıdan biraz sıkıntılıyız ben ona aslında alabilirmiyim değil ne kadar bütçe ayırabiliriz diye sormuştum
Annem uzakta. kaynanama 350 küsüratında hediye aldık anneme aynı o miktarda para gönderdim calısıyormuyum hayır. Anneme o para anneme gitmeseydi kaynanam da hediyeyi zor görürdü eşimde bunu bildiği İcin ikiletmez sağolsun.. Çirkef olun biraz yahu ne bu böyle hata mı ettim sizce demeler falan baygınlık geçiricem bu kulupteki pasif kadınları okudukçaKızlar yıllardır çalışıyorum şuan bebeğim olduğu için ara verdim ve anneme uzun süredir bişey almadım bu hafta içi eşime anneme hediye almak istiyorum bütçe durumun nedir ne kadar ayırabiliriz diye çok uygun bi zaman da sordum.Aldığım cvp ne gerek var.Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.Hesabımda para yok değil istesem alırım ama benim hatam eşime tanışmak mı ? Yarın anneneler günü ama ben hiç bişey yapmadim.
Bu bir tek bana mı garip geldi?Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.
Sanırım haklısınızBelli ki tutumlu sorumluluk sahibi bir insansınız eşinize sormadan da az çok maddi sınırı bilirsiniz. Siz sorup incelik gösterdikçe eşiniz evin ağası pozuna girmeye meyilli sanırım, ona bu yüzü vermeyin sonradan haddini bildirmek zorunda kalırsınız
Karşılık güdülerek yapılmaz böyle şeyler biliyorum annemin de öyle bi beklentisi yok sadece içimden geldi o zaman niyet etmek gibi bişey yaniBu bir tek bana mı garip geldi?
Sorun da o zaten kapanıyo ve açık yara gibi kaldığı için buralara kadar yazma gereksinimi duyuyorsunE sonra?
Bu konusmalar boyle kapaniyor mu. Siz butceyi sormussunuz o da gerek yok demis. Buraya kadar normal bence, herkes her seye ayni onemi vermeye bilir. Sizin icin gerekli ise ben alacagim hediye deyip konuyu o sekilde kapatsa idiniz keske.
Benim anneme aldigim hediyeyi esim bilmez bile. Onun fikrini sorsam ohooo hayatta bir seye karar veremem.