• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü hediyesine eşimin tepkisi

Hesabınızda para varsa eşinize neden danışıyorsunuz? Hala geç değil. İnternetten ve malum sitelerden sipariş verebilirsiniz. Anneler günü dolayısı ile yarın da teslimat yapılabiliyor.
Haklisiniz iyi ki konuyu açmışım şuan en azından bi çiçek de olsa yani en ufak bişey de olsa yapmalıyım

Anneme, ablalarıma, eşimin ablalarına anneler günü için eşimin kartıyla hediye aldım az önce kargo gelince haberi oldu. Gerekli gördüğümüz ya da sırf istediğimiz için yaptığımız harcamalar için izin alacaksan o evlilik değil ebeveyn çocuk ilişkisi oluyor.
Bu kadarını hayatım boyunca yapmadim o bizim ortak paramız o da bana sormadan yapmaz hatta sormadan demeyim en azından haber veririz

Merhaba annenize hediye almak içinizden gelmişse bunun için kendi paranızla ufak bir hediye alabilirsiniz. Biraz maddi sıkıntı yaşıyorsanız hediyeyi ona göre küçük tutarsınız zaten mühim olan düşünmüş olmanız fiyatı değil. Eşiniz gereksiz buluyorsa o almaz olur biter ama siz gerekli buluyorsanız neden almayasınız.
*Ayrıca çalışan kadın kadar çalışmayan ev hanımı kadın da istediği bir şeyi alabilmeli eşi ona bu imkânı sunmalı kendisi para kazanmıyor diye hiçbir şeye hakkı yok mu yani*

Bu kadarını hayatım boyunca yapmadim o bizim ortak paramız o da bana sormadan yapmaz hatta sormadan demeyim en azından haber veririz

Ciddi boyutta harcamalar olmadığı sürece ben çok önemsemiyorum, eşim de önemsemez. Yeri gelirse söylerim ama söylemeden aldığım da çok oldu. Para evlilikte çok önemsediğimiz bir konu değil anlayacağınız. Kimin ihtiyacı varsa ya da gerekli görürse alır.
Sizin yönteminizin ya da davranış tercihlerinizin sonuçları da ortada.

Çalışmıyor olabilirsiniz hesabınız da para da olmayabilirdi ve sadece eşinizin kazandığı para ile de geçinebilirdiniz ama ben hediye almak istiyorum deyince para çıkarması gerekirdi . Yani kardeşim evlilikte senin paran benim param muhabbeti dönüyorsa bu iş sakat . Ay anneme hediye almama laf edecek insan az ötede oynasın

Bizde annelere hediye almadık. Çünkü bizim için yarın veya haftaya pazar farketmiyor. Annem bisey begense alırım. Ama bütçemiz eğer kisitliysa ve zor durumdaysak eşime danışırım nasıl bütçe ayıralım diye. Veya o alacaksa bütçemiz kısıtlı ise en azından danismasini beklerim. Ama yanıtım ne gerek var falan olmaz herhalde. Belki önemsemediği için o şekilde söylemiştir siz daha iyi tanırsınız. Önemsemediği için dediyse siz yine de alin

İlla anneler gunun de mı alınacak hediye 1 hafta sonra alın. Bellı ki esınız bu tarz gunlerı gereksiz goruyyor

Eş ilişkinizi, aile dinamiklerinizi bilmiyorum.
Kendimden de örnek vermeyeceğim.
Sadece şunu söyleyeceğim.
Eşiniz ne gerek var? Dediğinde siz gerçekten gerek görseydiniz, annenize hediye almak isteseydiniz;
-''Bana göre gerek var, ben anneme hediye almak istiyorum. Eğer bütçe ayırmak istemiyorsan sorun değil,
ben kenardaki paramdan uygun bir şey alırım'' der ve konuyu siz kapatırdınız.

Evimin altında büyük bi zuccaciyeci vardı dün oraya uğradım,üzerimde çok parada yoktu hatta..kaynanamin 6 çocuğu var..her gelene illa birşeyler koyuyor diye ona 3 lü saklama kabı aldim,annemin 'de 1 sürahisi vardı ona da sürahi aldım.. He basit olabilir ama düşündüm ve aldım.. eşime de danışmadim..Niye danisiyim ne alaka.

Elbette evlilikte benim param senin paran olmaz, biz ve bizim paramız demektir makbul olan lakin annenize ev araba almayacaksanız, 300-500 artık bütçeniz neye elveriyorsa alacağınız bir küçük teşekkür hediyesi için de eşler arası istişareye gerek yok, kaldı ki hesabınızda para varmış, anneniz zaten bir karşılık bekleyerek bakmadı torununa, bir şey beklemez lakin siz de biraz yumurta kapıya dayanınca gibi bir tavır sergilemişsiniz, bebeğiniz doğalı 1 yıl olmuş, annenize yanınıza gelip ilgilendi diye teşekkür hediyesi almak istiyorsanız her ay kenara 20-30 lira atsanız kenarda 250-300 lira para olurdu.
Çok bütçe ayıramıyorsanız sitelerde canım annem temalı terrariumlar var onlardan gönderebilirsiniz.

Ben hem anneme hem de eşimin annesine hediye aldım. Sadece ortak hediye olduğu için beğenip beğenmediğini sordum o kadar.

Kibarlık edip ona sormuşsunuz. Keşke bunu alıyorum, ne düşünüyorsun? Senin annene ne alalım diyerek olayı polarize etmeden çözseniz. Sonuçta kendi annesine de bir şey alıyor mu? Taktik yapın, üzmeyin canınızı.

Biz çiçek gönderecektik ama virüs yüzünden göndermedik. Bir şey alın, sonra verirsiniz veya sonra alırsınız. Kargolar çok kalabalık şuan. Kargoculara da yazık.

Kızlar yıllardır çalışıyorum şuan bebeğim olduğu için ara verdim ve anneme uzun süredir bişey almadım bu hafta içi eşime anneme hediye almak istiyorum bütçe durumun nedir ne kadar ayırabiliriz diye çok uygun bi zaman da sordum.Aldığım cvp ne gerek var.Annem bebeğin ilk 20 gününde de yanımda kalmıştı onun için de söz verdim bişey almaya şuan 1 yaşını geçti bişey alamadım.Hesabımda para yok değil istesem alırım ama benim hatam eşime tanışmak mı ? Yarın anneneler günü ama ben hiç bişey yapmadim.
En iyisi annenize alın kendi paranızla eşiniz anneme niye almadın derse ne gerek car dersiniz😂 bn anneme aldım kaynanama bisey almadım kaç kere aldık burun kıvırdi hiç mutlu olmadi bende bu sene almadım valla esimede kaç kere aldık begenmiyo almam bisey dedim

Kibarlık edip ona sormuşsunuz. Keşke bunu alıyorum, ne düşünüyorsun? Senin annene ne alalım diyerek olayı polarize etmeden çözseniz. Sonuçta kendi annesine de bir şey alıyor mu? Taktik yapın, üzmeyin canınızı.

Biz çiçek gönderecektik ama virüs yüzünden göndermedik. Bir şey alın, sonra verirsiniz veya sonra alırsınız. Kargolar çok kalabalık şuan. Kargoculara da yazık.
Sordum annenede ne alalım diye ama oralı olmadı

Back
X