• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü hediyesine eşimin tepkisi

Hesabınız da para varsa eşinize neden soruyorsunuz... Alın annenize hediye gönderin.
Neden eşinize soruyorsun??? Saygı demeyin inanmam.
Hem bütçe ne diye soruyorsunuz hemde istesem sormadan alırım hesabımda para var diyorsunuz...
Bugüne kadar alışıla gelmiş bi alışkanlık evet param var ama gideceği yerler olma durumu olmasından dolayı sordum

Ya ne bileyim ben şunu alayım mı bunu edeyim mi diye küçükken anama babama soruyordum yani. O da küçükken. Eşime falan niye sorayım ki. Kendi param zaten. İstediğimi alır yaparım.

Bugüne kadar alışıla gelmiş bi alışkanlık evet param var ama gideceği yerler olma durumu olmasından dolayı sordum
Ben çalışmıyorum.
Eşimin kredi kartı bende. Eşimde ki limitli olan.
Ve her ay harçlık verir. Harçlıkları da baya iyidir.
İstediğimi alır harcarım sormam. Eşimde sormaz bana neden diye..
Harçlıklarımdan da almam.

Bn hicbisey için eşime sormam soranlari da anlamıyorum açıkçası calisiyosak para hesabını mi vericez bide

Bi sorunun cevabı ya evettir ya da hayır. 2 ihtimali olan bi durum. Sormakla hata etmişsiniz

Kendi paranız kendi anneniz, kocanız nasıl karışır onu anlamadım. "Ne gerek var" lafını lafın gelişi söylediyse kafaya takmaz, "ben almak istiyorum" deyip alırdım bir şeyler ama ciddi ciddi almanıza izin vermeme tarzında söylediyse çok hadsizmiş kusuruma bakmayın.

Hesabinizda para varken neden esinize butcesini soruyorsunuz?

Eliniz dar, maddi anlamda sıkısıkken bence bu soruyu sormamaliydiniz. Kendi butcenizden minik de olsa hediyeyi ayarlayabilirdiniz

Acaba sadece kendi annenize almak istediğiniz için mi tepki verdi. Ben hiç eşime sormadan akşam aldıklarımı gösterdim hediye paketine koydum hangisi seç dedim. Seçtiği kv ye öteki anneme

Back
X