ben de tencere takımı indirimi bekliyorum.tabak takımı da olabilir.kardeşim çeyiz yapıyor :)
ayyyy canimmm gercektenmi ya hicbi haber beni daha fazla sevindiremezdi suan aksesuar indirimini bekliyordum bende hatta msj attim sanagirmeden once haber ver lutfeeen almayi planladigim birsuru akseauar var ya hepsini almaliyimm
canım şurdakilere bak bence çok uygun setler... :
hisar bahama çeyiz seti
kütahya 195 prç kare çeyiz seti
sitede gayet uygun fiyatlar var ama daha önce alışveriş yaptn mı cnm güvenilirmi, benm beğendiğim caydanlıkta indirime girmiş su an
yantlarsan sevinirim
sitede gayet uygun fiyatlar var ama daha önce alışveriş yaptn mı cnm güvenilirmi, benm beğendiğim caydanlıkta indirime girmiş su an
yantlarsan sevinirim
Bernardo mümkünse kampanya yapmasın... Dalga geciyor resmen.. !! Daha dün anneme ve kendime almak istediğim günlük catal bıcak takımı takımı 45 liradan ikisini 90 a alabiliyordum. Şimdi sadece bir tanesi 89 tl!!! Fiyat şişirilirde bu kadar mı şişirilir.... ??? Yapma kampanya daha iyi. Bu ne rezillik ya. Müşteriyi aptal yerine koyuyorlar..
markafoni şaşırdı iyice ya :)ayrıca şunu farkettim belki geç oldu ama şu markafoni vs deki ürünler acayip pahalı gösterilip, yine piyasanın üstünde satılıyor.
örneğin,
geçen eminönünde nescafe fincan seti aldım 4 lü, 25 dedi 20ye verdi.
markafonide 129 yazmışlar üstünü çizip 49 yazmışlar!
129 ne yaa, yuh.
kızlar bernardo bazı ürünlerde %50 indirim yapmış bi bakın isterseniz..seramik tencere tava takımı uygun geldi ama kalitesi nasıldır bilemedim
Bernardo mümkünse kampanya yapmasın... Dalga geciyor resmen.. !! Daha dün anneme ve kendime almak istediğim günlük catal bıcak takımı takımı 45 liradan ikisini 90 a alabiliyordum. Şimdi sadece bir tanesi 89 tl!!! Fiyat şişirilirde bu kadar mı şişirilir.... ??? Yapma kampanya daha iyi. Bu ne rezillik ya. Müşteriyi aptal yerine koyuyorlar..
kızlar günaydın ısrarla tefal indirimi bekliyorum ilk sayfada kampanya başladı yazılmış ama aradım taradım göremedim nette. Haberdar eden olursa çok hayıra girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?