anneler günü indirimleri..

ayyyy canimmm gercektenmi ya hicbi haber beni daha fazla sevindiremezdi suan aksesuar indirimini bekliyordum bende hatta msj attim sana girmeden once haber ver lutfeeen almayi planladigim birsuru akseauar var ya hepsini almaliyimm

tamam canım ben mutlaka haber veririm sen merak etme :))

sitede gayet uygun fiyatlar var ama daha önce alışveriş yaptn mı cnm güvenilirmi, benm beğendiğim caydanlıkta indirime girmiş su an
yantlarsan sevinirim

ben alışveriş yaptım canım site oldukça güvenilir, paketlemesi bir harika kütahya'nın yemek takımını almıştım çok güzel şekilde sorunsuz geldi, hemen kargoya veriyorlar zaten için rahat şekilde alabilirsin

sitede gayet uygun fiyatlar var ama daha önce alışveriş yaptn mı cnm güvenilirmi, benm beğendiğim caydanlıkta indirime girmiş su an
yantlarsan sevinirim

bir de değil tam üç kez alışveriş yaptım. hatta ben ordan 7-8 ay önce misafir takımımı aldım ilk. sağ salim gelince siteden bi sürü kişi de burdan satın aldı kesinlikle öneririm

kızlar evim.nette karacanın bazı ürünleri dikkatimi çekti mozaik 24 parça günlük yemek takımı 65 lira nette baktım 90 gibi satılıyor ilgilenenler bi baksın

kızlar bernardo da bir alana bir bedava fırsatı başlamış..bugün telefonuma msj geldi... aklınızda bulunsun...

Bernardo mümkünse kampanya yapmasın... Dalga geciyor resmen.. !! Daha dün anneme ve kendime almak istediğim günlük catal bıcak takımı takımı 45 liradan ikisini 90 a alabiliyordum. Şimdi sadece bir tanesi 89 tl!!! Fiyat şişirilirde bu kadar mı şişirilir.... ??? Yapma kampanya daha iyi. Bu ne rezillik ya. Müşteriyi aptal yerine koyuyorlar..

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum!!
bu ne yaa, bir kaç gün önce ben de pasta takımı ve fincanlarını beğenmiştim, 2 katı fiyata çıkarmışlar, neymiş 1 alana 1 bedava.
ayrıca kahvaltı takımlarını 400 kusur yapmışlar, kahvaltı takımı nedir yaa 400 olcak?? eminönü forever.

Son düzenleme:
ayrıca şunu farkettim belki geç oldu ama şu markafoni vs deki ürünler acayip pahalı gösterilip, yine piyasanın üstünde satılıyor.

örneğin,
geçen eminönünde nescafe fincan seti aldım 4 lü, 25 dedi 20ye verdi.
markafonide 129 yazmışlar üstünü çizip 49 yazmışlar!

129 ne yaa, yuh.

kızlar günaydın ısrarla tefal indirimi bekliyorum ilk sayfada kampanya başladı yazılmış ama aradım taradım göremedim nette. Haberdar eden olursa çok hayıra girecek

markafoni şaşırdı iyice ya :)

kızlar bernardo bazı ürünlerde %50 indirim yapmış bi bakın isterseniz..seramik tencere tava takımı uygun geldi ama kalitesi nasıldır bilemedim

Bernardo da şuan da 1 alana 1 bedava kampanyası yapmış ama hepsi kandırmaca. Her zamanki fiyatları resmen iki katına çıkarmışlar ve 1 alana 1 bedava demişler. Sadece kendilerini zeki sananlar bunlar...

Kesinlikle katılıyorum. İnsanları aptal yerine koyuyolar...

Bende ARNİCA ve FAKİR indirimi bekliyorum. gerçi fakir indirimde görünüyor ama fiyatlara şuan için yansımamış :)

ben de son çeyiz parçalarım için anneler gününü beklıyorum sözde her yerde indirim var ama fiyatlarda fark yok anlamadım bu işi

hisar düdüklü , korkmaz çaydanlık , phılıps ya da tefal ütü ve homend ya da tefal blender seti beklenmektedir :))) bu arada bim ve a 101 i kesin takip edin arkadaşlar ben bulaşıklığımı, deterjan kutumu, bardaklarımı, kek servisimi a 101 den aldım

Son düzenleme:
kızlar tefal outlet de çok büyük indirim var dün küçük ev aletlerimin bi kızmını aldım. tefal tea expert çaycı hem kettle olarak da kullanılabiliyo yanında 1 litre termos hediyesiyle beraber 199 a aldım.ızgara olarakta kullanabilen tost makinesini yanında 100 tl lik tefal grill tava hediyesiyle 159.a aldım bi bakın derim.

Saksı ve büyük küplerde indirim vardı ve oldukça güzeldiler. Porselen tarzı saksılar 5 küsur TL, küpler ortalama 14 TL.
Bıçak ve termoslarda ve farklı tasarımlı Şamdanlarda indirim vardı
Bazı borcamlarda ise %40 indirim vardı....

Seramik kalpli tabaklar ve renkli seramik bardaklar 3 TL,
cappucino şablonları (12 adet her şekilden 2şer tane var) 3.50 TL civarı
Sarımsak, soğan, limon (kendi şekil, boyut ve renklerinde)mini saklama kabları tane 2 TL
Yeni bambu ürünler gelmiş (havan, kesme tahtası, kapıt havluluk.. vs) ucuz değiller ama değişik mutfak ürünleri isteyenlere..

çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım! bölümünde paylaşmıştım bunları..

Bernardo 1 alana 1 hediye kampanyası hiç hoşuma gitmedi.. indirimden yaralanmak için gittim karşıma bu hoşuma gitmeyen kampanya çıktı maalesef..

Ayrıca şirin mini sulama kabı yarı fiyatına

Eklentiler

• $migros 22 sulama.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 66
kızlar günaydın ısrarla tefal indirimi bekliyorum ilk sayfada kampanya başladı yazılmış ama aradım taradım göremedim nette. Haberdar eden olursa çok hayıra girecek

Boyner in sitesine bakmanı tavsiye ederim.. Tefallerde indirim var :)
İndirim oranı % 50 bile olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…