Elbette kötülüğümü istemez ama çok ince bir çizgi var ki annem pek kimseyi beğenen biri değil bu aklımı kurcalıyor...Anneler genelde hissediyor doğrudur lakin daha önemlisi bizlerden çok daha tecrübeliler, bizim iyiliğimizi en çok isteyen ve düşünen kişiler.
Söylediklerini kulak ardı etmeyin derim. Çünkü o sizden daha fazla mantık gözüyle bakıp değerlendiriyor
Dediğim gibi samimi bir ortam vardı kardeşimle babamla futbol muhabbeti filan yaptılar karşılıklı gülündü filan yani benim hoşuma bile gitti kasıntı olmamaları.Annen çocuğun lokmalarını mı saymış. Çok rahat bulmuş, nasıl rahat. Yanınızda koltuğa mı uzandı. El şakaları mı yaptı. Yoksa sadece çekingen olmadığı için mi rahat buldu.
Çekine çekine yese ne yemese ne ?
Insan neyse odur.
Eğer sadece yemek konusunu örnek vermişse , bu söylediği şey his değil ön yargı.
Ayrıca yemekte naz yapan kişileri hiç sevmem. Yenilmek için yapılıyor o yemek.
Evde haldır huldur yemek yiyen biri neden yemesin ki güzelce yemeğini. Demek ki çok beğenmiş derdim ben . :)
Belkide adam stresten yedi :)
Çok haklısınız,böyle durumlarda kendi hislerim ve mantığım karışıyor biraz hani acaba sevdiğimden mantıklı mı düşünemiyorum diyorum yoksa bu kadın aslında benim iyiliğimi isterken beni manupile mi ediyor diye düşünüyorum...Amaaan üreyen her insan anne oluyor.
O zaman direkt 'kadinlar hisseder' diye genelleyelim.
Kaldı ki kadın milleti bu kadar hisli, bu kadar Uber güçlere sahip neden peşpeşe yanlış kararlar alıp yanlış ilişkiler içine giriyorlar? Mutsuz evlilik yaşıyorlar?
Benim annem de hep bizi hissettiğini, başımız derde girince anladığını falan söyler. Oysa alakası bile yok. Ne zor zamanlar yaşadım birini bile bilmez...
Her koyun kendi bacağından asılır derim ben. Annenin değil kendi hislerine güven , guveneceksen
Değil mi. Memnun olacağına rahat bulmuş çocuğu.
Yemek yemeyi seven biri zaten erkek arkadaşım. Annemse tam tersi bizi küçükken çok çekingen yetiştirdi biri çok ısrar edecek de anca öyle yiyeceğiz...Çekine çekine yese ne yemese ne ?
Insan neyse odur.
Eğer sadece yemek konusunu örnek vermişse , bu söylediği şey his değil ön yargı.
Ayrıca yemekte naz yapan kişileri hiç sevmem. Yenilmek için yapılıyor o yemek.
Evde haldır huldur yemek yiyen biri neden yemesin ki güzelce yemeğini. Demek ki çok beğenmiş derdim ben . :)
Belkide adam stresten yedi :)
27 ve hayır onun da ilk.Yani normalde insan az cok heyecanli olur. Yasi kac sevgilinin? Daha once nisan evlilik gibi seyler yasadi mi?
Yani öyle bir keskin konuştu ki bırak demeye getirdi resmen. Zaten en çok canımı sıkan buydu. Ortada somut bir şey yok neymiş "rahat" bunun için ayrılalım mı yani? Ben onun kadar rahat olamadığım için hevesleniyorum bile..Anneler genelde gerçekten hissediyor. Hani tecrübeden mi bilmiyorum insanları görünce direk bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyorlar. Ama hani annen de çok bir şey soylememis biraz rahatsa erkek arkadaşın annene değişik gelmiş olabilir. Anneni dikkate al derim ama tabi erkek arkadaşını da bırakma. Belki zamanla annenin de içi ısınır yanlış dusunmusum der. Hemen takma kafana. Çünkü böyle çok kötü şeyler soylememis biraz rahat mı demiş annen eğer rahat bir insan değilse annene garip gelmiş olabilir. Zamanla annen de ısınır. Ama genel olarak annenin söylediklerini dikkate al bence. Tabi bu konu hariç bu konu bana pek büyütülecek bir şey gelmedi annen de alışır zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?