Bu açıdan bakmamıştım çok haklısınız :)Bir soru. Kız anneleri hissediyor da erkek anneleri odun mu diye düşünmeden edemiyorum. Ben de hem kız, hem erkek var. Şu durumda kız annesi olarak ayrıcalıklı ve doğa üstü güçle donatılmışım. Erkek annesi olarak ise aksi bir görüş belirtmek durumunda linç edilmeye karşı karşıyayım çünkü gelinler ve gelin adayları asla eleştirilemez. Eleştirilmesi dahi düşünülemez. İşin içinde çııkamadım. Konu sahibi, o genci sen annenden daha iyi tanırsın. Anneler çoğunlukla doğruyu değil, duygusal yönlerini dinlerler. Mantık ve duygularınızı tartıp kararı siz vereceksiniz. Anne sözü dinleyip, şaha olan, dinleyip perişan olandan çok değil. Karar sizin. Sevgiyle kalınız.
Vallahi bende anneyim hiç bu acıdan bakmamıştım çok haklısın benim annemde hiç hissetmesi hatta kocamıda istemediler şimdi iyiki dinlememişsin diyorlar:)Amaaan üreyen her insan anne oluyor.
O zaman direkt 'kadinlar hisseder' diye genelleyelim.
Kaldı ki kadın milleti bu kadar hisli, bu kadar Uber güçlere sahip neden peşpeşe yanlış kararlar alıp yanlış ilişkiler içine giriyorlar? Mutsuz evlilik yaşıyorlar?
Benim annem de hep bizi hissettiğini, başımız derde girince anladığını falan söyler. Oysa alakası bile yok. Ne zor zamanlar yaşadım birini bile bilmez...
Her koyun kendi bacağından asılır derim ben. Annenin değil kendi hislerine güven , guveneceksen
Ahah di mi bu çok sarı filan :))Ohooo anneye es begendirecek olsaydim prens harry ile evlenen ben olurdum diyecegim de annem onu da begenmeyebilir. Kizim bu prens milletine guven olmaz
Bir soru. Kız anneleri hissediyor da erkek anneleri odun mu diye düşünmeden edemiyorum. Ben de hem kız, hem erkek var. Şu durumda kız annesi olarak ayrıcalıklı ve doğa üstü güçle donatılmışım. Erkek annesi olarak ise aksi bir görüş belirtmek durumunda linç edilmeye karşı karşıyayım çünkü gelinler ve gelin adayları asla eleştirilemez. Eleştirilmesi dahi düşünülemez. İşin içindençııkamadım. Konu sahibi, o genci sen annenden daha iyi tanırsın. Anneler çoğunlukla doğruyu değil, duygusal yönlerini dinlerler. Mantık ve duygularınızı tartıp kararı siz vereceksiniz. Anne sözü dinleyip, şah olan, dinleyip perişan olandan çok değil. Karar sizin. Sevgiyle kalınız.
Canın sağolsun. Evli misiniz bilmiyorum ama her şey gönlünüzce olsun.Doğuramadim bir kız
Canın sağolsun. Evli misiniz bilmiyorum ama her şey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?