Anneleri tanıştırmak

nazimgibii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
40
128
8
29
Kafamın içinde dolaşan “bir şeyler yanlış mı gidiyor yea” hissini yenemediğim için soluğu hemen burda aldım, nolur yardımcı olun gece bu saat oldu gözüme uyku girmedi.

Bir ilişkim var. Evliliği zaman zaman dillendiriyorduk ancak ciddi adımlar atmıyorduk. Ben biraz daha çekimserdim bu konuda. 2 ay önce sevgilim evlenme teklifi etti bana, ben de kabul ettim. Yorum yaparken merak edeceğiniz ayrıntıları belirtmek istiyorum. Ben onun sadece kardeşlerini tanıyorum o benim çekirdek ailemden kimseyle yüz yüze tanışmadı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilim şöyle bir teklifle gelmişti: “ nazim bizim bu işler biraz uzayacak gibi bir adım atamadık bir türlü, geçenlerde babamla konuşurken anneleri tanıştırsanız ya en azından aileler biraz tanış olur dedi sana da uyarsa bir gün annem size gelsin ne dersin” Ben de anneme ilettim. Annesi seninle tanışmak istiyormuş misafir olmak istiyor dedim. Annem de ık mık dese de sen görüşüyorsan ve eve misafir olmak istiyorlarsa reddedilmez gelsin hazırlık yapar ağırlarım dedi.

Şimdi asıl soruya ve soruna gelecek olursa, ben annesini tanımıyorum, annem tanımıyor. Bu süreç nasıl işlemeli? Eve gelmeleri uygun mu? Erkek arkadaşım da gelmeli mi? AY VALLA ŞİŞTİM NOLUR Bİ YARDIM EDİN

Evden önce dışarıda bir yerlerde buluşun dördünüz.Çay muhabbeti olsun yani.İlk izlenimden sonra ev ziyaretleri olabilir karşılıklı.

Akışına bırakın, bu kadar sıkıntıya girip böyle güzel günleri heyecan ve stresten nasıl yaşadığımızı bilmiyoruz, kadınlar arasında bi görüşme olur, oğlan daha gelmesin bana kalırsa

Evden önce dışarıda bir yerlerde buluşun dördünüz.Çay muhabbeti olsun yani.İlk izlenimden sonra ev ziyaretleri olabilir karşılıklı.

İşin garip kısmı da burda. Babası bi ziyaret etsin diyince biz de kabul etmiş bulunduk. Şimdi “evdense dışarıda mı buluşsak” demek ayıp olmaz mı?

Önce siz onun annesiyle tanışıp sonra davet etseydiniz daha iyi olurdu. Böyle ilk kez size gelip tanışmaktan daha uygundu aslında en azından bir bilgi verirdiniz annenize.

bizde erkeğin annesi kız kardeşleri varsa çok yakın halası teyzesi geliyor ziyarete önce, sonra kız tarafının ailesi erkeğin evine gidiyor. süreç böyle başlıyor. stresinizi anlıyorum ben de ilk kez bizim eve geldiklerinde görmüştüm ailesini, zamanla alışacaksınız rahat olun.

Evet yanlış gidiyor gibi.:)
Erkek arkadaşının eve gelmesi çok uygun değil. Aslında ilk etapta evde buluşmak da; tuhaf. Ne konuşulacak ki sonuçta. Kasıntılı bir ortam olur.
Yok ille de annesi eve gelecekse; erkek arkadaşınız daha öncesinde annesiyle tanıştırsın sizi. En uygunu ve olması gereken usül budur.

Bütün ikramlıklarınızı hazırlayın güzelce ağırlayın konu konuyu açar zaten akışına bırakın gayet uygun evde tanışmanız

Eve söz verdiyseniz evde olsun. Önce anneler tanışsın baktın her şey güzel, çocukla da ailen tanışır ayrıca.
Bizde önce çocukla aile tanışır, sonra ailecek gelirler tanışılır sonra söz nişan vs olur. Ama akışına bırak keyfini çıkar inşallah güzel geçer

Back
X