Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne çalışmamalı değil. Elbet çalışmalı ama çalışırken çocuğu başka birine yatıya bırakmamalı. Yani çok ama çok zor durum yoksa. Kreş çok daha güzel bir seçenek. Bende çalışıyorum ve kimsem yok burda. Çok şükür iyi bir bakıcı bulduk 3 senedir bakıyor kızıma. Kimseye yatılı göndermeyi düşünmedik bile. Çocuğunuz için kv ye katlanabilirsiniz bence 2 ay. 2 ay yarım gün kreş kv idare edilir. Sonra tam gün kreşe başlar.Peki ne yapılmalı sizce, bu konuda hassas olduğunuz için düşünceniz benim için daha da önemli. Ne yapılmalı anne çalışmamalı çocuk en az 12 13 yaşına gelene kadar evde mi durmalı mesela Cidden soruyorum
Çok değişik bir bakış açınız var.Sizi de anneanneniz ya da babaannenize mi bırakmışlardı ? Ya da bıraktığı yeri sevmiyor muydunuz acaba o yüzden olumsuz etkiledi sizi yaa mesela benim kızım babaannesini seviyor bu yüzden de sıkılmaz belki diye düşünüyorum biraz da
siz bu cocuklari kvdeye birakmak icinmi dogruylrsunuz allah askina. krese verin bir anne cocugundan nasil hafta ici uzak durabilir..Perişan olmuştu derken ne gibi olumsuzluklar yaşadı. Düzeni hiç olmamıştır mesela eminim, ama psikolojik olarak da etkilenmiş miydi. Mızmız mı olmuştu mesela.... Bizde babaannesi dedesi çocuğumu çok seviyor çocuğum da onları seviyor ama evini de çok seviyor tabii ki.... off bilemiyorum naapçm yaa . Çocuğu olan anneler için çalışmak cidden hiç kolay değil. Şimdi nasıl yeğeniniz
bu sefer cumartesi gidecen sende orda kalcan hop pazar eve... sacmaEvet biraz zor oluyor 1 saatten fazla sürüyor oraya gitmesi. bir de dönmesi var 2 buçuk saat. biz o yola zor da olsa katlanırız da işte haftada kaç kere gidip gelcz kimbilir. Bir de Kızım haftaiçi orda kalck haftasonu getirck pazar akşamı yine götürcz vs. Tabi zor![]()
![]()
Var, o da aynı şekilde anneannemlerde kaldı üç-dört yaşına kadar sizin dediğiniz şekilde, sonrasında da işten gelene kadar.Kardeşiniz var mı
çocuk neden evinde olmayacak? çok saçma bu dediğiniz.
kreşe verin veya bakıcı ayarlayın bir de ikinci çocuğu düşünüyorsunuz onu da mı silivriye gönderecektiniz?
9 sayfa boyunca istediğiniz tavsiyeler sonucu herkes kreş demiş. Bir kişi bile babaanne dememiş. Siz şimdi ne yapmaya karar verdiniz peki?
Şuan, bir süre kayınvalidemin bize gelmesi, o sırada da kızımın anaokuluna başlama durumlarının ayarlanması, daha sonrasında da ilk zamanlar yarım gün şeklinde başlayarak tam gün gitmeye başladığında da kayınvalidemin kendi evine gidip bizim de kendi hayatımıza devam etmemiz mantıklı geliyor..... ne de olsa 5te çıkıyor olacağım 5i çeyrek geçe de alırım kızımı evimize geçeriz.... şuan bu fikir en mantıklı gelen
Vazgeçeceğini düşünerek rahat yorum yaptım. Kusura bakma kırdıysam. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Ne güzel ne kolay yazmışsınız yaa . sizin de ileride bir çocuğunuz olduğunda onu bir dk bile yalnız bırakmazsınız inşallah sürekli her an herşeyde yanında bulunursunuz ve inşallah da hiç sizden nefret etmez . Hayatta bazen hiç bir şey planlandığı gibi olmayabiliyor . Ama sizin hayatınızda herşey yolunda gitsin . Nadir de olsa Bazı yorumlar ne kadar acımasızca . Şaşırıyorum . Yine de, ben kendi adıma kötü bir niyetiniz olmadığını varsaydığım için, tşk edeyim .
Canım çocuğun durumuna bağlı olarak 3 gün oryantasyon oluyor yarim gün sonra tam güne geçiliyor. en fazla 1 hafta 10 gün kv gelir kalır sonrada herkes ke di hayatına. benim kv küstü bu yüzden sonra barıştı kendi kendine. bol şans mutlu hayatlarŞuan, bir süre kayınvalidemin bize gelmesi, o sırada da kızımın anaokuluna başlama durumlarının ayarlanması, daha sonrasında da ilk zamanlar yarım gün şeklinde başlayarak tam gün gitmeye başladığında da kayınvalidemin kendi evine gidip bizim de kendi hayatımıza devam etmemiz mantıklı geliyor..... ne de olsa 5te çıkıyor olacağım 5i çeyrek geçe de alırım kızımı evimize geçeriz.... şuan bu fikir en mantıklı gelen