Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Okur okumaz çocuktan adam olmaz diye içimden gecirdim anneside yapmacık geldi acıkçası sonradan psikopatta falan bağlar uzak dur bence
teşekkür ederim okudugunuz için yaşım 23 tam sınav arefesinde nelerle uğrasıyorum her şey çok ani gelişti inanın .

oda iş hayatına güveniyor aynen çok haklısın teşekkür ederim düşünüp yazdığınız için

Ayrıca kv adayı 've etrafındakiler neye göre sana bu kadar iyi, sıcak davranıyorlar? Hiç içime sinmedi. Yani tabiki Sen bilirsin ama hiç hoşlanmadım. Bu oğlan eski kızı bırakmadı yada geri döner diye hemen evlendirmeye çalışacak gibiler. Sen kendi sevdiğinle istediğinle evlensen daha iyi olur ya.

Ya hele bi dur bakalım, nedir yani, iyi hoş tanıştın hemen bir söz bir nişan sonra düğün mü deniyor? Diyemedin mi teyzeciğim ben şuan evlilik düşünmüyorum, adamı beğendiysen de diyemedin mi uzun bir süre birbirimizi tanıyalım.
Madem adam efendi duruyordu, uzun bir süre tanı bakalım.
Annesi bana tekin gelmedi

gercekten bende köydeyim yani kadının kendi köyü burası .
O gelin aldıkları kız da kv nin köyündendi. Aman diyim aman nolur dikkat et bak kardeşim yaşındasın. 23ne ki daha gençliğinin baharindasin. Bunlar seni mahveder. Allah korusun

Aman aman uzak dur. Benim böyle bir hala oğlum var. Kızın başını yaktı halam. Kıza bir iyi göründüler bir cicimdiler. Şimdi kız arkasını topluyor sürekli kazık kadar herifin. Hem evi geçindiriyor hem çor çocuk bakıyor. Adam gece körlerine kadar eve gelmiyor serseri arkadaşlarıyla zıkkımlanmaktan.Ama sabırlı kızmış vesselam ben hep diyorum ne boşanmıyosun bundan diye ama dinlemiyor beni Kuzenimden çok gelini tutarım, kuzenime tonlarca laf söylerim ama nafile. Böyle tipler laf sözden de anlamıyorlar. İlerde sen geldin gözümün önüne konuyu okuyunca. Hayatın bu olur muhtemelen. Ne eksik ne fazla.

dememe fırsat bile vermediler ki olsun olsun diyorlar bende kesinlikle en az iki sene tanımam gerek diyorum

oda iş hayatına güveniyor aynen çok haklısın teşekkür ederim düşünüp yazdığınız için
Valla eşimle aynı üniden mezunuz, baba işini mağazayı devraldı.
Ne oldu, 30 senelik dükkan battı
Hadi benim kocamın mesleği var, bir uzmanlığı ki istese bir yere girip çalışabilme imkanı vs.
Yapmıyor orası ayrı, baba zengin çünkü ona güveniyor ve yiyor.
Ama bu şahsın bırak uzmanlığını, lise diploması bile yok, o kadar gerek görmemiş.

Eğitim bir yere kadar buna çok inanırım, önemli olan insanın kendini geliştirmesidir de hala liseyi bile bitirmeye tenezzül etmemiş, mahallede serserilik peşinde olan bir adamın da hayata çok yönlü bakabildiğini düşünemiyorum.
Kendi küçük dünyasında ağa paşadır o kadar, daha hayır diyene denk gelmemiştir, emin ol.
Bir gün karısı hayır dediğinde de normal bir sınır içerisinde olgunlukla karşılayıp ‘bak hayatım şuan için olumsuzsun ama bunu detaylı konuşarak aşabiliriz en azından asgari müşterek için kafa kafaya verelim’ gibi bir bakış açısına sahip olması gerçekten ütopik.

Artik ailesi karari ona birakmiyor herhalde dedin ya, hah al simdi o cumleyi bir evlilikte olabilecek her duruma koy.
Buyuk ihtimalle ailesi ogullarini evlendirip beladan uzak tutmak niyetinde. Bunun icin kurban olarak seni secmisler. Su an sana iyi davranmalarinin inan ki hic bir anlami yok. Kimse sana ev falan acmasin. Bu hayatta her seyin bir bedeli var. Kimse senden karsilik beklemeden onune evler altinlar sermez. Gun gelir boyun eymek sessiz kalmak zorunda kalirsin.

dememe fırsat bile vermediler ki olsun olsun diyorlar bende kesinlikle en az iki sene tanımam gerek diyorum
Burada söz konusu olan senin hayatın farkında mısın? Ne demek fırsat vermediler, çat çat konuşacaksın susamazsın öyle, yok çok iyilermişte seni istiyorlarmışta başka?
Sen milletin isteklerine göre yön veremezsin hayatına, madem görüştün madem efendi biri gibi geldi söyle konuşuyorsa uzun bir süre tanımak istiyorum yoksa mümkünatı yok.
Ailesine de üstü kapalı siz karışmayın daha fazla yangından mal mı kaçırıyorsunuz ben evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum de

çok teşekkür ederim inanın yazdığınız her satırı okuyorum tekrar tekrar. iyiki kadınlar kulubu varya

Ben ailesinde *evlendirelimde belki düzelir bu oğlan* kafası gördüm yazdıklarınızdan . Bence çok iyi düşünün çünkü evlilik kolay bir kurum değil sadece maddiyat için yapılmamalı huzurunuzun olmadıgı evlilikte para mutluluk getirmiyor .

Çünkü oldu bittiye getirmek istiyorlar.

Çok kızıyorum böyle ailelere, kendi oğullarını dize getirmek için başkasının evladının başını yakmaya çalışmaktan zerre kadar utanmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…