- Konu Sahibi karmakarisik56
-
hayattakı herseyı ıkıncı plana atmaya hazır olduğunda yap..
kocanla hızlı hızlı sevıscen..
banyodan köpüklü fırlıcan ağlıyor dıe..
kucağındayken tek elle iş yapcan..
üşütmesin dıye sıcaktan pişik olcan..
sac yapmayı unutcan..
kahven hep yarım kalcak..
onu uyuturken,kocan koltukta,sen bebişle uyuyakalcan..
dışarı çıkınca o bunaldı dıye koştur koştur eve doncen
ama onu kımselere bırakamıcan,aklın hep onda kalcak..
hastalansa dünyan kararcak vs vs..
Önce eşinizle başbaşa hayatın tadını çıkarın.Ben ilk çocuğumu 31 yaşında 2,5 yıllık evliyken doğurdum.Şimdiki aklım olsaydı 2-3 yıl daha beklerdim.Çocuk sahibi olmak çok büyük sorumluluk ve bambaşka bir insan oluyorsunuz anne olunca.Dünyanın en güzel duygusu kesinlikle ama bir o kadar da dünyanın en zor sorumluluğu diyebilirim.İkinci çocuğumu da 39 yaşında doğurdum.Yaş her zaman sorun olmuyor,her ikisi de hemen oluverdi.Hele iki çocuklu olmak çok daha zor ama tabii ki çoook güzel.Nacizane fikrim evlendikten en az 4 yıl sonra çocuk yapılmasının daha iyi olacağı yönünde.
size melek geliyor da herkese öyle değil.
şimdiki ne şeytanlar da bir zamanlar annelerine melekti hatta hala onları melek görüyor olabilirler
insanları hor gören, yalancı ne bileyim hırsız arsız bir çocuk miras bıraktığımı düşünemiyorum bile
şımarık yaramaz çocuktan yalancı hırsız arsız çocuğa nereden geldiniz anlamadım. ne alakası var. çocukken yaramaz diye büyüyünce hırsızmı olacak. arkadaşın kast ettiği bu değildi konuyu nereye getirmişsiniz
inşallah siz ileri size melek dışarıya şeytan görünen bir çocuk doğurmazsınız
büyük konuşmayın...
IYi hatirladin kiz doguda olduğumuzu:)Bence sizin için daha erken.. Batıya gittiğinizde düşünün
neMerhabalar.
Aslında bu konuyu iki kisi olarak actik. Ikimizinde kafasinda soru işaretleri var.
Bir yillik evliyim hatta 14 ay oldu diyebilirim. Bizimki aşk evliligiydi birbirimizi cok severek evlendik esimle.. bu süre içinde cok sorunlar yasadigimiz da oldu. Ikimizde sinirliydik bi sey oldu mu ikimiz de gemileri yakar gecerdik ama bu sevgi bir arada tuttu bizi.. Cok şükür artik kavgalarimiz cok cok azaldi. Ve kavgada ya o birakip gidiyor ortami ya da ben. CozDuk diyebilirim. .
Simdi ee sorun ne dersiniz tabi..
Esimi toplamda 3 yildir tanıyorum. Evlendigimiz gunden beri bebek istiyor. Ben 14 aydır hayir diyen taraf oldum. Cunku yasim 26 o ise 30.. ben çalışıyorum devlet memuruyum ama yoğunum. . Düşünunce o kadar zor geliyor ki.. hem ev hem is hemde bebek......
Sonsuza kadar erteleyemem bununda farkindayim ama iste gel gör ki korkuyorum. ....
20 yasindaki kizlar pat pat doğuruyor ama ben korkuyorum. .
Dogumdan sonra esimle eskisi gibi olamamamktan.. hem ise hem bebege yetisememekten.. ona iyi bi anne olamamaktan.. o anlatip durduklari lohisa depresyonundan vucudumun deforme olmasi bidaha toplayamamaktan..
Bi yandan da bebek gördüm mü icim eriyor cok cok sirin geliyorlar gozume..
Anneler cevaplarsaniz cok sevinecegim......
neMerhabalar.
Aslında bu konuyu iki kisi olarak actik. Ikimizinde kafasinda soru işaretleri var.
Bir yillik evliyim hatta 14 ay oldu diyebilirim. Bizimki aşk evliligiydi birbirimizi cok severek evlendik esimle.. bu süre içinde cok sorunlar yasadigimiz da oldu. Ikimizde sinirliydik bi sey oldu mu ikimiz de gemileri yakar gecerdik ama bu sevgi bir arada tuttu bizi.. Cok şükür artik kavgalarimiz cok cok azaldi. Ve kavgada ya o birakip gidiyor ortami ya da ben. CozDuk diyebilirim. .
Esimi toplamda 3 yildir tanıyorum. Evlendigimiz gunden beri bebek istiyor. Ben 14 aydır hayir diyen taraf oldum. Cunku yasim 26 o ise 30.. ben çalışıyorum devlet memuruyum ama yoğunum. . Düşünunce o kadar zor geliyor ki.. hem ev hem is hemde bebek......
Sonsuza kadar erteleyemem bununda farkindayim ama iste gel gör ki korkuyorum. ....
Dogumdan sonra esimle eskisi gibi olamamamktan.. hem ise hem bebege yetisememekten.. ona iyi bi anne olamamaktan.. o anlatip durduklari lohisa depresyonundan vucudumun deforme olmasi bidaha toplayamamaktan..
Cok haklisin......ne
zaman
kendini
hazır
hissedersen
o zaman
düşün
annelik bir mecburiyet ve zamanı geldi artık diye düşünüldüğü için yapılacak bir görec değil
hazır değilsen
ertele
IYi hatirladin kiz doguda olduğumuzu:)
Merhabalar.
Ne olacaz biz kiz umitliiiiii :/heehhh dostum buldum konuyu....
hatunlar konuda geçen 2. kişi ben oluyorum ve karmakarişikin tüm söylediklerine katılıyorum..
yalnız benim bir sorunum daha var çocuk bahsi geçince bile canım sıkılıyo, yani kendimi çok uzak görüyorum...
Bu soru kişinin kendisine bağlı,dünyanın en güzel duygusu insandan insana değişir,sen dünyayı gezerek mutlu olursun ,ben bir kahve içerek,seni malibu tatili dünyanın en mutlu insanı yapar ,beni şarköy tatili,
yani göreceli bişey ,illa deforme olmayacaksın ,illa kocanla eski aşkınız kalmayacak diye de düşünme ,her yeni şey insan hayatına farklı şeyler katar ,hele ki bu bir bebek ise ,
3. Gün sonra 2. Bebeğimi doğurucam kısmetse ,ve bu benim için hayattaki herşeyden daha heyecan ve mutluluk verici olay ,ama sana korkunç gelebilir,sen ne zaman hazırsan o zaman düşün bence
TAmam canım ben dusunurum de sen gel onu benim esime anlat:) evet dediğimi düşn ama galeyana gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?