Annelik hep aynı işler

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Her gunum aynı
Sabah kalk cocukları okula hazırla binbir nazlarını cek okula gotur eve gel ev işleri yemek bulasık camasır git geri okuldan al
Aksam yemeği sofra kur kaldır odevleri banyoları yarın yine aynısı
Bıktım ya hep aynı isler hergun aynı is sil bastan yap kafayı yicem

Bende bıktım ama herkes aynı durumda.Hafta sonları çeşitli etkinlikler yapsan . Değişiklik olur

Reactions: Cac
Haklısınız.
Bende bunlardan biraz yorulduğum bir dönem nedenini bilmediğim şekilde bacağımda ağrı oluştu. Bırakın koşturmayı ve iş yapmayı hareket bile edemiyordum.
En çok zoruma gidende çocuklarımı kucağıma alamamak olmuştu.
Anne oynayalım dedikçe resmen acı çekiyordum.
Çok şükür geldi geçti ve hayat telaşına artık çok takılmıyorum.
Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görecek fırsatlar bulmaya çalışsanız?
Mesela eşiniz veya aileniz destek oluyorsa yardım istemekten çekinmeyin.
Birkaç gün bile çok iyi gelecektir.
(benimki de iç dökme gibi olmuş)

kafa dengi komşularınız var mı? varsa çok iyi oluyor bizimkilerden biliyorum.

Küçük çocuğunuz varsa hayat onların ihtiyaçları etrafında dönüyor, dönmelide çünkü bize ihtiyaçları var.

Bazen bana da geliyor böyle bir bıkkınlık , sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça iyi geliyor.

Ama sizde genel olarak bir memnuniyetsizlik var, şuan ki şartlarınızı kabul edip mümkünse hayatınızı güzelleştirmeye çalışın. Evet 3 çocuğunuz var ve onlara bakmak gibi sorumluluğunuz.

daha dün arkadasımla aynı şeyden yakındık ,bugünün dıger günden hiçbir farkı yok malasef...bu da ınsanı mutsuzluğa sürukluyor

Hep aynı ki. Bazen aksamlari veya hafta sonlari dışarıya gezmege vs cikariz. Yazlari yine daha guzel gecer tatil vs. Ama diger zamanlar bizim evdede durum ayni. Eş ise cocuklar okula bebekle kahvalti,evin isi, okuldan donen çocukların odevi,aksama yemek,toparlama... aksam esimle basbasa bir kahve icemeden uyuruz bazen.. Allah yokluklarını gostermesin,buyudukleri zaman ev bombos ve bolca vaktimiz olacak, bugunlerden de keyif almaya calisin.

Masallah saglikliyiz sagliklisiniz ki bunlari yapabiliyorsun. Iyi yonden bakmak lazim 3 gundur agrilarim var kipirdiyamiyorum evde bu yonden bakip sukretsek yukumuz hicte agir gelmez aslinda

Masallah saglikliyiz sagliklisiniz ki bunlari yapabiliyorsun. Iyi yonden bakmak lazim 3 gundur agrilarim var kipirdiyamiyorum evde bu yonden bakip sukretsek yukumuz hicte agir gelmez aslinda
Tabikide. 10 gun once agir bir enfeksiyon gecirdim,3gun yattim esim isyan bayragini cekti resmen.. hastalik olmasin her is herturlu yapilir. Gecmis olsun sizede.

Her konunda ana fikir "çocuklu hayattan bunalman veya özel hayatina vakit ayırmak için annenin destek olmaması".Lütfen psikolojik destek al. Cok mutsuz olduğun ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…