Annelik ve biten psikolojim...

Benimki o sümüklri yer ama yine susmaz umarım iki yaş sendromu denen şeyden sağ çıkarım

Anneniz stres yapmıyor çocuk bunu hissediyor, size karşı tepki oluşturmuş çocuğunuz, sakinlesin lütfen

Maşallah 3 çocukla kendimi düşündüm de sonum bakırköy olurdu heralde aman aman tek bebe yetti size sabırlar diliyorum

Doğuştan sinirli yeni nesil bizde babaya çok düşkünüz hep baba diye ağlar garip

Bu tarz kitaplar var okumani tavsiye ederim. Okuduğunda konunun sadece çocuktan değil kendi çocukluğundan kaynaklı bilinçaltı problemleri olduğunu görüyorsun. Belki yol gösterir

annedeki stresi kaygıyı bebekler hemen hissediyor. uyandığınızda eyvah yine yemeyecek yine uyumayacak diye güne başlamayın. bir gün bir şey yemediğinde bir şey olmaz çok doğal birlikte kahvaltı masasına oturun yerse yer yemezse mutlu mutlu sofradan kalkın. bence deneyin bir kaç gün sonra mutlaka değişimler olacaktır. tek yapmanız gereken stresinizi yönetmeyi bilmek

Ah annelik ah. Yeryuzundeki en zor sey bence. Benim de oglum zor bir cocuktu,simdi 5,5 yasinda,ilk zamanlara gore inanilmaz duzeldi ama hala sacmasapan davranislari var. Okulda mutlu,yer icer takilir. Evde saklabanlik yapariz yemek yesin diye yine yemez. Yemezsen yeme deriz ona da aglar benim de sinirlerim kaldirmazdi sizinkinin aylarinda. Krese baslayacagi gunu iple cektim. Orada duzeldi baya. Siz de cevrenizdeki kresleri,oyun gruplarini arastirsaniz bence iyi sonuc alirsiniz. Gercekten isini iyi bilen kurumlar cocuklarin bu tarz davranis problemlerinin ustesinden gelebiliyor bana gore

Bu aylar çocukların tam böyle bireyselliğinin farkına vardığı , her şeyi kendi istediği gibi olmasını istediği, asileştiği yaş. 2 yas sendorumuna girmiş bulunuyorsunuz hayırlı olsun :) gerçekten bu aylarda ben de kafayı yemek üzereydim. çok zor, çok yıpratıcı. ama çocuklar sizdeki stresi algılıyor ve o da daha da agresifleşiyor. biraz rahat bırakın kendinizi yemezse yemesin, doktorunuzla görüşün vitamin takviyesi verin ne bileyim onun seveceği şekilde tabaklat hazırlayın, oyunla yedirin, olmazsa da bırakın yemesin kendi acıkınca zaten sizden isteyecektir.

lütfen sakin kalın, kendinizi bunun için üzmeyin, bu devirdeki bütüüünnn çocuklar aynı şekilde emin olun, her anne aynı yoldan geçiyor yalnız değilsiniz. ben de anneliğimi çok sorguladım, yapamıyorum dedim, hala da diyorum ama bir annenin evladı için yapamayacğı şey yok onu da biliyorum. ev mi dağınık mesela bırak dağınık kalsın, yemek mi yok bırak o akşam aperatif bişeyler yiyin, çoxuğundan önemli hiçbir işiniz olmasın bu aralar, sadece çocuğun ve sen. çocuğun uyuduğunda da sadece kendi keyfine bak mesela mümkünse, kendi sevdiğin şeyleri yap. bak annen de varmış bikaç gün baksın sende bi nefes al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…