Annelik ve biten psikolojim...

Allah sizede kolaylık versin ağlayan çocuk çok zor uöarım bizim yüzümüzden böyle değillerdir ben kendimi çok suçluyorum çünkü

Amin umarım daha özgür büyütebiliriz çocuklarımızı

Ay maşallah yaramaz ben ikinciye asla asla cesaret edemiyorum belki bir ihtimal bğyüyünce

Azı dişlerimiz çıkıyor iki yaş sendromu da var diyeceğim ama bebekkende böyleydi

Evet götüreceğim bende çok istiyorum umarım işe yarar

Allah güç kuvvet versin hepimize

Evet eşim destekçim o konuda sıkıntım yok. Tv izletmiyorum kendimde sevmiyorum çünkü telefona da o uyurken bakıyorum bu konularda dikkatliyim

Ağlatmanında iyi olmadığını söylüyorlardı ben gidip sarılıyorum genelde dolayısıyla istediğinide yaptırmış oluyor bana. Beni baya kullanıyor aslında :)

Hep tam tersini yaptım bu saatten sonra ağlasa da susar mı acaba istediği olana kadar yere atıyor kendini

Aslında uyuduğunda sürekli kalkmıyor uyuyor ama geç yatıp erken kalkıyor o sıkıntılı bizde. Şöyle 9 10 a kadar uyusa belki alacak uykuyu ama yok sevmiyor uykuyu

Zaten kendime vakit ayıramadığım için stresli oluyorum

Bende kronik hastayım o yüzden korona sürecinde güvenemiyorum maalesef

Tam olarak nasıl bir yaklaşım? Önereceğin kitap vs var mı?

Evet gideceğim çocuk sosyaleşse belki değişecek aslnda yeğenim geldiğinde dünyalar onun oluyor oynuyorlar

Çok teşekkür ederim inşallah bende görürüm o günleri

Evet annelerinde çok ihtiyacı var belkide herşeyi bilip sorgulamak iyi değil neden öyle neden böyle düşünmeden gamsız olmak.

agzimda suan bir kirik dis var dunden kalma allahtan kanal tedavili simdilik agri sizi yok, bu pandemi doneminde nasil yaptiracagim bilmiyorum.
ipi kapiya baglayip cekerim yinede gitmem yani
Benimde dişim kırıldı gidip yaptırmadım enfeksiyon oluştu orda mecbur gittim diş olayı kötü sinsi sinsi kanda enfeksiyon üretiyormuş

Allah sağlık versin çocuklarınıza. Oğlumun bağışıklığı çok düşük bende kronik hastayım o yüzden pandemide güvenemiyorum oysa ne iyi olurdu ne iyi gelirdi gerçekten ama yinede araştırıcam yorumlardan sonra belki çok dikkat eden bir yer bulabilirim

Ay tövbe annem sürekli uyurdun ağzını bile açmazdın kitlerdin emmedin bile diyor. Yemeğide geçtimde huysuzluk olayı çok fena çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…