Annem altınlarımı istiyorr :((

​Aileniz evlenmenizi istemiyor mu acaba?

ya ben anlayamıyorum zaten.. ben beş sene bu insanla görüştüm.. evlen böyle sevgili olarak ayıp görüşmen diye basımın etini yediler.. sonra iş ciddiye binince herkes daha yeni okulu bitirdin ailene destek olsaydın ablan hep bu yuku tasıdı demeye basladı... o kadar zor durumda kaldım ki...

O zaman aileniz sizden maddi bir beklenti içindeydi hemen evlenmenizi istemiyorlardı.Eve ablanız mı bakıyor.

konu sahibinin anneslnl merak edlyorum oda evlenirken ailesi harcama yapmamış mı?

Tabi ki herşeyini ailesi yapmış.çalışma mı vardı o zamanlar köyden 20 yaşında evlenip gelmiş.ama bana gelince sıkıp suyumu çıkarcaklar ...

O zaman aileniz sizden maddi bir beklenti içindeydi hemen evlenmenizi istemiyorlardı.Eve ablanız mı bakıyor.

evet ben okuldayken babam hastalandı.. hep ablam calısıp baktı eve.. simdi önce onun evlenmesini istiyolar.. haklılarda ama bende 25 yasındayım yanı bekliyim desem nereye kadar hayatında biride yok ablamın neyi ne kadar bekliyim bu arada ben hayatımdaki insanı kaybedebilirm.. ablam içinde üzülüyorum.. zaten bana bişey yapsınlar istemiyorum çalısıp yapabilirim ama bunada firsat vermiyolar... kendimi bencil hissediyorum.. ve çok üzülüyorumm.

canım benim ailemde nişanda bana halamın yüzüğünü takıp eve gelince geri aldılar emanet evlatım sanki emanet yuzuk takıyolar.:

Teyzemin gelininin ailesi de düğün takılarını üstelik düğün salonunda istedi, kız bilezik takanlara erkek tarafına bir kolunu kız tarafına diğer kolunu uzatıyordu.Kızın annesi ve ablası kızın yanına sandık koydular ve 2 defa takıları sandığa atın diye anons ettirdiler.Takı faslı bitti.Ablası ve annesi sandığı paket yaptı götürüyordu annem ne yapıyorsunuz bu işler salonun ortasında olmaz diye müdahale etti.Gelin sinirlendi, gelin odasına gitti.Kavga çıktı.Bizde düğün takısı gelin ve damadındır. Kimse kuruşuna dokunmaz.Düğünden beri iki dünür küsler.Çok büyük rezalet çok büyük ayıp.Emin olun ki 1 tane çeyrek alsa aileniz her kavgada eşiniz bunu yüzünüze vurur.Hep mahcup kalırsınız.

aileler bu konularda cok bencilleşebiliyor... malesef olan bize oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…