canım öncelikle senden özür diliyorum şimdi tekrardan okuduğumda çok fevri bir yazıyazdığımı fark ettimÖncelikle çok teşekkür ederim ilgilenip cvp yazmışsın.Verilen tavsiyelere sıcak bakmamışsın demişsin arkadaşım.Hepsi çok mantıklı şeyler söylemiş iyi güzel de o altınlar benim elime geçmeyecek ki ben kayınvalideme vereyim ya da kasaya koyayım.Elime geçmeden kendisi alacak.Yakınlarına bana werin demiş...Artık bunu da geçtim biliyor musun.Yeter ki evlendikten sonra huzurum bozulmasın.Bunun içinde evlendikten snra annemle aramıza mesafemi koycam.hoş şimdiden koydum da aynı ewde ne kadar olursa...
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.Bi akıl werinnnn.Ben 4 ay sonra ewlencem.Bütün çeyizimi kendim aldım.Ailem bana bir toz bezi bile almadı.Durumları çok yok tabi.Babamn borcu wardı 15 bin tl kredi çektim.Evlendikten sonra bile 2 sene bu borcu ödeyeceğim.Ama hala benden bişeyler bekliyorlarrr.Benden sonra ablam ewlenecek.Onun çeyizi için bile benden yardm bekliyorlar.Çok darda kaldım.Bunlara tamam dedim sustum.Ama bardağın taştığı nokta düğünde takılacak altınları annemin isteyemesi.Ben onca düğüne gidip kendim taktım benim udum.Takılanları alırım benim komşu akrabalarımın taktığı parayı altını dedi.Ne diyeceğimi şaşırdım kaldım...
Yok daha neler bi sor bakalım eşinin maşınıda isterlermiymiş bu ne ya ne hakları varda istiyolar daha cok sana verceklerine ayıptır günahtır ya evlenip gidiceksin bide kredilerini ödiceksin üstüne bide altınlarımı vericeksin
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.Bi akıl werinnnn.Ben 4 ay sonra ewlencem.Bütün çeyizimi kendim aldım.Ailem bana bir toz bezi bile almadı.Durumları çok yok tabi.Babamn borcu wardı 15 bin tl kredi çektim.Evlendikten sonra bile 2 sene bu borcu ödeyeceğim.Ama hala benden bişeyler bekliyorlarrr.Benden sonra ablam ewlenecek.Onun çeyizi için bile benden yardm bekliyorlar.Çok darda kaldım.Bunlara tamam dedim sustum.Ama bardağın taştığı nokta düğünde takılacak altınları annemin isteyemesi.Ben onca düğüne gidip kendim taktım benim udum.Takılanları alırım benim komşu akrabalarımın taktığı parayı altını dedi.Ne diyeceğimi şaşırdım kaldım...
Nişanlımın ailesi o kadar çok masraf yapacak kii.daire aldılar sıfır.Beyaz eşya,mobilya herşeyi yapacaklar.7milyara salon tuttular.Hiçbir masraftan kaçmıyorlar.Ben nasıl diyeceğim ailem altınları istiyor diye nişanlıma ???
MERAK ETTİM ne yapmaya karar verdin ama en mantıklısı ne biliyor musun kızların dediği gibi düğünde üzerinden sökecek diiller ya hiç tartışma konusu açılınca sus ve düğünden sonra eşim bankaya yatırdı de isteyemem evimde huzurumu bozamam yap.. ablan için para isterlerse de kredi çektik maaşım olduğu gibi ona kesilio falan de ne rest çek nolursa olsun ailen ne de senin huzurunu kafanı bozmalarına müsade et.. keşke evin uzak olsaymış ailene..
Zamanında komşunun dost ahbabın düğününe sünnetine gidip altın para falan taktığım için gelip takacaklar sana ,yani o paralar aslında benim dedi.Sana takanların çocuklarına da ben takmak zorunda olacağım dedi.Yani sizler bilirsiniz gerçekten onların hakkı mı bu altın yada paralar ?Sizde böyle bir durum oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?