- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Bende bu ulu orta bakiciya veremem/guvenememkiii diyen annelere ifrit oluyorum.Kardrsim kimse anasina babsina güvenip cocuk yapmiyor sonucta.milyonlarca kadin cocugunu bakiciya veriyor ve guvenmek zorunda kaliyor.Allah vicdanli merhametli iyi niyetli insanlarla karsilasitrsin hepimizi.Boyle seyler soylerken lutfen cocugunu bakiciyla buyutmek zorunda kalan anneleri de dusunun bir kere olsun. Ben mesela oyle buyuttum, buyutecegim. Siz de mecbur kalmazsiniz umarim.
bak sana cok kizdim suan..boyle dusundugun icin zaten bakmiyorlar. sen boyle yaptigin icinde kusura bakma kocanin isine geliyor. ohh hem kadin gitsin calissin cocuguna bakilsin hemde ev donsun dursun. kocan baksin kocan..eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
Eşiniz isssizse neden o bakmiyor coxgunuza ?merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
Esin niye bakmıyo çocuğa ne ise yariyomusbakıcıya guvenip nasıl bırakırım
kocanız işsizse ne yapıyor acaba??madem anne babanızdan şikayetçisiniz, o baksın o zaman çocuğa..
Kreş için sordunuz sanırımeşiniz kaç aydır işsiz?
çocuk kaç yaşında?
21. Yüzyıldayız ve bence işler cinsiyet gözetmemelitam arayıpta bulamadığımızın üstüne geldi valla:)
konu sahibesi eşiniz neden bakamaz?
sizin yapabildiğiniz şeyleri yapamaması için engeli mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?