evet doğru zaten o gun sinirle açtım konuyu sonra karşılıklı pişman olduk inankii.Tamam ama ailene karşı cephe alma en azından.. Kötüler kakalar çocuğuma bakmıyorlar demeyin.. Onları da anlamaya çalışın..
Ben size kavga dövüşle hakaret ederek çocuğunuzu kaçırın onlardan mı diyorum? Şimdilik eşim bakacak siz de nefes alırsınız kendinizle ilgilenirsiniz vs diye ikna edeceksiniz tabii ki. Eşim çalışmaya başlayınca başka şansım kalmayacak ama o zamana kadar dinlenin falan diye gönülleri alınarak halledilir yanieşim iş bulunca napcammm. aldın madem cocugu bizden biz bakmıyoruz bundan sonra derse napicam... bakıcı deme çünkü bakıcı kafamdaki sıfır ihtimall....
dertlesmis belki. buraya herkes cozum aramayami konu aciyor. senin verdigin cozumu begenmek zorunda mi???? tobe yanasıl ne alaka?? kadın her şeye bahane bulmuş. ne diye konu açmış o zaman??
yahu bakıcı tutacan kreşe verecen ben bu kolaycılığı anlamıyorum.Niye illa annen bakacak sana baktı yetmedi mi?bu zamaana kadar bakmışlar ben rest çekemem nankörlük yapamam aileme... yarın öbür gün eşim iş bulduğu zaman tükürdüğümü yalayamam tekrar siz bakın diye...
ya bir bucuk yasındakı cocugu neden krese vereyimm. neden bakıcı tutayım kafa yiyimm sonra yaa... tüm mesajları okuyup yazın. hala açıklama yapıyorum yaaaa. annem babam kendi bakmak istiyooo bacımm anlıyomusun ? emekli iki insan alıştılar bir şikayetleri de yok şuan. eşim bakıcak dedim istemediler.yahu bakıcı tutacan kreşe verecen ben bu kolaycılığı anlamıyorum.Niye illa annen bakacak sana baktı yetmedi mi?
Kocan çalışmıyorsa ne yapıyor? O baksın kendi çocuğuna madem.merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
tam arayıpta bulamadığımızın üstüne geldi valla:)
konu sahibesi eşiniz neden bakamaz?
sizin yapabildiğiniz şeyleri yapamaması için engeli mi var?
ah be kardeşim kendinden kıs tamam ,kıs kendinden de rahatla.Bizler akıllarımızı peynir ekmekle yiyoruz bakıcıya kreşe verirken çocuklarımızı sende haklısın..ya bir bucuk yasındakı cocugu neden krese vereyimm. neden bakıcı tutayım kafa yiyimm sonra yaa... tüm mesajları okuyup yazın. hala açıklama yapıyorum yaaaa. annem babam kendi bakmak istiyooo bacımm anlıyomusun ? emekli iki insan alıştılar bir şikayetleri de yok şuan. eşim bakıcak dedim istemediler.
ha olmadı kımse bakmazsa ben kendim bakarım çocuğuma. ne bakıcısı Allasen. eşim de seve seve bir işe girip çalışıcak. kendimden kısarım yine de bakarım çocuğuma.
senin bakıcın iyidir güzeldir. benim ne yaşadığımı bilemezsinkiiah be kardeşim kendinden kıs tamam ,kıs kendinden de rahatla.Bizler akıllarımızı peynir ekmekle yiyoruz bakıcıya kreşe verirken çocuklarımızı sende haklısın..
hay ağzını öpeyim yaaa ne güzel açıklamışsın anlatmaya çalıştıklarımı birleştirmişsin resmen.Konu sahibinin kocasına ne kadar çok yüklenmişsiniz. İlkokul mezunuymuş eşi 4 ay iş bulamamış olabilir. Şuanda işsiz demiş kadın ömür boyu çalışmayacak dememiş ki. Elbet iş bulacak o zaman çocuğa nasıl bakacak. Adamı amma gömmüşsünüz eşleriniz işsiz kalsa hemen kapıya koymanızdan endişe ettim. Ayrıca biraz söylenerek de olsa torununa bakıyor anane, ben de olsam birbuçuk yaşındaki çocuğu kreşe vermek yerine annemin az söylenmesini çekerim. Henüz yaşı küçük olduğu için ona bakan kişinin daha candan biri olması daha iyidir.
Arkadaşım sen annenlere kızma, onlar da belki eşin iş bulma sürecini hızlandırsın diye laf yapıyodur, idare edin karşılıklı 1 2 sene sonra verirsin kreşe.
Çocuğa neden babası bakmıyormerhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
E tamam babası baksın işte4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım
her erkek bir mi canm ? o zaman her erkek herşeyi yapar diyelim. bütün erkekler en iyi aşçılar gibi yemek yapsın... hadi bakalım neden bazıları yapıyo da bazılar yumurta bile kıramıyor. HERKES FARKLI... iş konusunda da artık açıklama yapmıcam.. adam arıyor zaten demekten dilimde tüy bitti...Erkek bakamaz mantığını anlayamıyorum.
Eşim benden güzel bile bakar, yedirir, giydirir, altını değişir, uyutur, banyo yaptırır, gece o da sallar, tek başına dışarı da çıkarır. Ben uyuyum biraz sen bak derim bakar.
Eskidenmiş o erkek ne anlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?