annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
eşim iş bulunca napcammm. aldın madem cocugu bizden biz bakmıyoruz bundan sonra derse napicam... bakıcı deme çünkü bakıcı kafamdaki sıfır ihtimall....
Ben size kavga dövüşle hakaret ederek çocuğunuzu kaçırın onlardan mı diyorum? Şimdilik eşim bakacak siz de nefes alırsınız kendinizle ilgilenirsiniz vs diye ikna edeceksiniz tabii ki. Eşim çalışmaya başlayınca başka şansım kalmayacak ama o zamana kadar dinlenin falan diye gönülleri alınarak halledilir yani

bu zamaana kadar bakmışlar ben rest çekemem nankörlük yapamam aileme... yarın öbür gün eşim iş bulduğu zaman tükürdüğümü yalayamam tekrar siz bakın diye...
yahu bakıcı tutacan kreşe verecen ben bu kolaycılığı anlamıyorum.Niye illa annen bakacak sana baktı yetmedi mi?

yahu bakıcı tutacan kreşe verecen ben bu kolaycılığı anlamıyorum.Niye illa annen bakacak sana baktı yetmedi mi?
ya bir bucuk yasındakı cocugu neden krese vereyimm. neden bakıcı tutayım kafa yiyimm sonra yaa... tüm mesajları okuyup yazın. hala açıklama yapıyorum yaaaa. annem babam kendi bakmak istiyooo bacımm anlıyomusun ? emekli iki insan alıştılar bir şikayetleri de yok şuan. eşim bakıcak dedim istemediler.

ha olmadı kımse bakmazsa ben kendim bakarım çocuğuma. ne bakıcısı Allasen. eşim de seve seve bir işe girip çalışıcak. kendimden kısarım yine de bakarım çocuğuma.

Kocan çalışmıyorsa ne yapıyor? O baksın kendi çocuğuna madem.

Herkes kendi çocuğuna bakabilir. Şu erkeklere şu rahatlığı vermeyin lütfen. 4 aydır işsiz ve 4 aydır çocuga annane dede bakıyorsa annene dede isyan etmekte haklı geldi.

tam arayıpta bulamadığımızın üstüne geldi valla:)

konu sahibesi eşiniz neden bakamaz?
sizin yapabildiğiniz şeyleri yapamaması için engeli mi var?

Erkeklerin genel engeli sanırım pipi çocuğun çorbasını hazırlamayı, yedirmeye, altından kakası temizlemeye genel olarak engel oluyor.

ah be kardeşim kendinden kıs tamam ,kıs kendinden de rahatla.Bizler akıllarımızı peynir ekmekle yiyoruz bakıcıya kreşe verirken çocuklarımızı sende haklısın..

Konu sahibinin kocasına ne kadar çok yüklenmişsiniz. İlkokul mezunuymuş eşi 4 ay iş bulamamış olabilir. Şuanda işsiz demiş kadın ömür boyu çalışmayacak dememiş ki. Elbet iş bulacak o zaman çocuğa nasıl bakacak. Adamı amma gömmüşsünüz eşleriniz işsiz kalsa hemen kapıya koymanızdan endişe ettim. Ayrıca biraz söylenerek de olsa torununa bakıyor anane, ben de olsam birbuçuk yaşındaki çocuğu kreşe vermek yerine annemin az söylenmesini çekerim. Henüz yaşı küçük olduğu için ona bakan kişinin daha candan biri olması daha iyidir.

Arkadaşım sen annenlere kızma, onlar da belki eşin iş bulma sürecini hızlandırsın diye laf yapıyodur, idare edin karşılıklı 1 2 sene sonra verirsin kreşe.

hay ağzını öpeyim yaaa ne güzel açıklamışsın anlatmaya çalıştıklarımı birleştirmişsin resmen.

bende dilimde tüy bitti iş bulacak tabiki çalışcak demekten. kreş için ufak bakıcıya ben veremem demekten...

neyse inşallah herkes için hayırlısı olur.. Allah herkesin kalbine göre versin...

Çocuğa neden babası bakmıyor
Madem işsiz

Eşiniz bir markette çok rahat iş bulur. İş beğenmemenin adı iş bulamamak olmuş.

Birde eşiniz nasıl bakamıyor çocuğuna. Burada kızmanız gereken kişi hem çalışmayıp hem çocuğunuza bakmayan eşiniz.
Evet siz işten çıkın, eşiniz mecburen bir iş bulur bu durumda bir zahmet.

Erkek bakamaz mantığını anlayamıyorum.
Eşim benden güzel bile bakar, yedirir, giydirir, altını değişir, uyutur, banyo yaptırır, gece o da sallar, tek başına dışarı da çıkarır. Ben uyuyum biraz sen bak derim bakar.
Eskidenmiş o erkek ne anlarlar.

her erkek bir mi canm ? o zaman her erkek herşeyi yapar diyelim. bütün erkekler en iyi aşçılar gibi yemek yapsın... hadi bakalım neden bazıları yapıyo da bazılar yumurta bile kıramıyor. HERKES FARKLI... iş konusunda da artık açıklama yapmıcam.. adam arıyor zaten demekten dilimde tüy bitti...

töbe yarabbim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…