annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
Madem eşin çalışmıyo eşin baksın çocuğa. Aileninde sinirlendiği yerler var belliki

Eşiniz baksın ne güne duruyor? Siz işten çıksanız anneniz mi bakmaya devam edecekti? Tek başına bakamıyorsa yanına yarım gün bakıcı veya oyun ablası ayarlayın, hem çocukla yabancı birisini başbaşa bırakmış olmazsınız.

Eşinizin bakamayacağı çocuğunuza, ailenizin bakmasını istiyorsunuz.
İnsan kendi evladına tahammül edemezse, başkası zaten edemez.
Bakıcı konusunda benim kadar şanssızı ve ailesine mecbur kalanı yoktur, çünkü bakıcılarım kaçıyor ya da el ense yatıyor!
Şuan birine tahammül ediyorum gün içerisinde kıçını devirip saatlerce yatmasına, tek yaptığının küçük bebeğimin temel ihtiyaçlarını karşılamasına rağmen çünkü mecburum.
Ailelerimiz bıktı, sağlıkları el vermiyor artık.
Ama eşim evde olsa 1 saniye düşünmem, ona baktırırım.
Ben nasıl dayanıyorsam durmayan çocuğa, o da dayanacak.
Zorunda!
Tek dert çocuğunuzun yemeği, onu da gece yatmadan yapar bırakırsınız.
Bu annelerin kaka temizletmeme olayına da hastayım!
Bizim evde bebeklerin altını babası değiştirir efendim, öğretin bir zahmet.
İlk bir kaç sefer yamuk yumuk olur, sonra o da öğrenir, ne var bunda?

hic takma bence alttan al..
cocuk bakmak lütuf valla..
benim bakicim vardi parayla baktigi halde canı isterse tehdit ederdi..hicbir sey dedirtmezdi kendine daha iyisini bul derdi gıcık kadın ama duzen bozmak kolay degil cocuklarim seviyordu alttan aliyordum :)

Adam çocuğa bakamaz, işi yok zaten olsa da ne kadar maaş alacak.... Töbe yarabbim...

Konu sahibi eşinizden bu kadar umudunuzu kestiyseniz neden halen eşiniz
ne kadar maaş alacak derken... o çalıştığı zaman bile işten çıkamam anlamında söyledim.. illaki çalışacak tabiykii. ama çalıştığı zaman tek maaş bize yetmez anlamında söyledim ama anlamadınız sanırım.

benim kimseyi savunduğum yok. eşim iş aramasa çalışmıcam dese ok. ama öyle birşey yok. ben aileme beni çalışmaya mecbur olduğumu bildikleri halde işten çık kendin bak demelerine kızıyorum.

Konu sahibi ben sizin eşinizi fazla önemsediğinizi düşünüyorum olduğu kadar değer verin eşiniz bile olsa 4 aydır çalışmıyor eşiniz bunu çok normal bişeymiş gibi yazmışsınız işe girse ne kadar alacak ki demişsiniz kusura bakmayın da niye bu kadar şımarttınız eşinizi bu kadar mı değerli bari çocuk baktırın napıyo ki bütün gün mesela hiç mahcup olmuyor mu kv çocuğa bakıyor diye muhtemelen olmuyodur ve siz hala aileniz üzerinden konu açmışsınız bence en suçlu eşiniz burda

burdayım hayatım.. bilgisayar başında anca çalışırken olabiliyorum.

Ailenizin tepkisi eşinizin işsiz olmasına. Henüz 1.5 yaşında çocukla çalışmak çok zor. Sizin bu çabanız karşısında eşinizin rahat davranması onları kızdırıyordur. 4 ay işsiz kalmak da hiç normal değil. İnsan iyi kötü bir iş bulur çalışır. Bir süre sonra boşan yoksa bakmayız çocuğuna gibi laflar da duymaya başlarsın. Bence ailenin tehditlerine takılacağına eşinle ciddi bir konuşma yap işe girme konusunda.

bakıcıya guvenip nasıl bırakırım
bizler nasıl bırakıyorsak öyle!!
anne baba olunca arkanızda nasıl bakıcıya bırakırım diyorsunuz çünkü rahatlığınız var

o zaman çekeceksiniz annenizi babanızı
bu arada eşiniz işsiz madem o neden bakmıyor bir süre

Haklı herkes eşimin iş ile ilgili söylediği şeylerde. işsizlik maaşı son bu ay... en kısa zamanda bir iş bulur inşallah...

Kreş bakıcıdan daha güvenli bence 1,5 yaş da çok küçük değil çalışmak zorundaysanız kreşe verin.

Allah göstermesin demek ki size bişey olsa hemen evlenecek eşiniz (Allah korusun)

siz böyle ay yapamaz modunda gezerseniz oda iyice yayılır
annenler yine birgün dediklerinde al ellerinden eşine de şuan evdesin annemler de yoruldu ilgilen bak çocuğa diye veriverirsiniz eline

İşsiz insanların bir de iş beğenmemesi yok mu? Lise mezunu alacağı para belli diyerek zaten siz onu evde oturmaya itmişsiniz. Pek tabi iş bulup çalışabilir.
Bence insanlar birilerine güvenerek çocuk doğurmamalı. Anneniz bakamasaydı ne yapacaktınız mesela? Farzedin, Allah korusun kadın rahatsızlandı, bakamayacak.

Eşine söyle iş beğenmemezlik yapmasın, bir işe girsin. Siz de bir bakıcı bulun, hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…