- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Madem eşin çalışmıyo eşin baksın çocuğa. Aileninde sinirlendiği yerler var bellikimerhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
Yorumlarınıza göre diye yazmıştım ama o kısımlar silinmiş nedense bütün mesajlarınızı okuyarak yazdım zaten siz sorun yaşadınız diye herkes öyle olucak diye birşey yokÖnceki yorumlarıma bakipta tekrar dönün lütfen
hic takma bence alttan al..merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
kaçmadım şekerim sürekli bilgisayar başında değilim malum :)))Konu sahibinin kocişine laf ettik kaçtıhâlbuki çocuğa bakan anasına babasına laf etmeliydik nasıl bakmazlar ah vah diye...
ne kadar maaş alacak derken... o çalıştığı zaman bile işten çıkamam anlamında söyledim.. illaki çalışacak tabiykii. ama çalıştığı zaman tek maaş bize yetmez anlamında söyledim ama anlamadınız sanırım.Adam çocuğa bakamaz, işi yok zaten olsa da ne kadar maaş alacak.... Töbe yarabbim...
Konu sahibi eşinizden bu kadar umudunuzu kestiyseniz neden halen eşiniz
benim kimseyi savunduğum yok. eşim iş aramasa çalışmıcam dese ok. ama öyle birşey yok. ben aileme beni çalışmaya mecbur olduğumu bildikleri halde işten çık kendin bak demelerine kızıyorum.Valla o kızı da(konu sahibini) büyüten bu anne baba diyecem olmayacak..
Demekki haklıyı haksizi ayırt edecek kadar adalet duygusunu yerleştirmemişler.
Okutmuslar meslek sahibi etmişler ama eşe ezilmemeyi ögretmemisler
Birde anne babaya karşılık el oglunu savunmayı öğretmişler.
burdayım hayatım.. bilgisayar başında anca çalışırken olabiliyorum.Siz de anne babaya ne kinli çıktınız ya (konukaç yaşında insanlar artık bi rahat etsinler dimi doğurup doğurup bir karşılık beklemeden bakmaları isteniyor ha tabi bide hiç birşeye laf etmiyecekler
Konu sahibi kusura bakma ananı babanı gömmedik diye kayboldun ortadan
esiniz baksnbakıcıya da guvenemem ki
bizler nasıl bırakıyorsak öyle!!bakıcıya guvenip nasıl bırakırım
Haklı herkes eşimin iş ile ilgili söylediği şeylerde. işsizlik maaşı son bu ay... en kısa zamanda bir iş bulur inşallah...Ailenizin tepkisi eşinizin işsiz olmasına. Henüz 1.5 yaşında çocukla çalışmak çok zor. Sizin bu çabanız karşısında eşinizin rahat davranması onları kızdırıyordur. 4 ay işsiz kalmak da hiç normal değil. İnsan iyi kötü bir iş bulur çalışır. Bir süre sonra boşan yoksa bakmayız çocuğuna gibi laflar da duymaya başlarsın. Bence ailenin tehditlerine takılacağına eşinle ciddi bir konuşma yap işe girme konusunda.
Allah göstermesin demek ki size bişey olsa hemen evlenecek eşiniz (Allah korusun)ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor.
Umarım iş bulur eşin. Çalışmaya başladığında ailenin de tavrı değişecektir emin ol.Her şey çok güzel olur inşallahHaklı herkes eşimin iş ile ilgili söylediği şeylerde. işsizlik maaşı son bu ay... en kısa zamanda bir iş bulur inşallah...
Madem eşiniz işsiz eşiniz baksın çok zorunlu sebeplerde anneniz bakarbakıcıya da guvenemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?