annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
yav parası az diye beğenmemezlik yapmıyor anlatamadım kimseye ben onun tek maaşıyla geçinemeyiz zor olur diyorum. ben o çalışsa da çalışmak zorundayım diyorum...
Tabi ki de çalışacaksınız, bunda sıkıntı Yok. İki maaşla da çocuğunuzu bir bakıcıya vereceksiniz. Sorun ne o zaman?

bakın burası büyük bir forum fikir sormuş herkeste fikrini söylüyor.
işten çıkayım mı diye anket hazırlamış hayır çıkamam diyor! o zaman neden soruyor?
düşünsene bebeğin babasına güvenemeyeceksen ki bebek de değil koca çocuk kime güvenecek??
annesi bakmak istemiyor haklı olarak ya işten çıkacak ya baba bakacak ya da bakıcı. başka seçenek var mı??

alaka? siz bnm yazdigimi okudunuz mu? kadin bakiciya guvenmiyorum dedi diye ustune gekmek ne demek? cevap yazmak icin yazmayin

Benim eşim bebeğimize bakabiliyorsa pekala herkes bakabilir şöyle ki: doğumda eşim yanımda değildi,bebeğim yaklaşık 6 aylıkken biraraya geldik tam anlamıyla ve kucağına dahi alamıyordu korkusundan,sürekli incittim,elini kırdım,çıtırdı geldi nidalarıyla geçti ilk temasları. Kısa bir süre sonra işe başladım ve eşim bakmak zorunda kaldı(bakıcıya o vermek istemedi). Şimdi kızım 16 aylık ve eşim banyosunu dahil,bütün bakımını rahatlıkla yaptırıyor ve çok güzel bir ikili oldular
Yapamaz,edemez demeyin. İsterse çok da güzel bakar eşiniz.

Konu sahibi cok baska yorumlar bekledin demi kiz hosuna gitmedi zaar cevaplar

Ha birde ankette evet cevabini verenler neyin kafasini yasiyor acaba karili kocali evde otursunlar o zaman ya oh kebab
tam da beklediğim cevaplar geldi şekerim :)) çünkü bizim insanımız bir açık bulayım da ordan vurayım peşinde :) şaşırdık mı ??? tabiki HAYIR o yüzden de her yoruma açık oarak yazdım konuyu. benim derdim "annemlere ne desem de beni tehtit etmeseler" di. çünkü başkasına da vermiyorlar kızımı illa bakıcaklar diye. ama işteee... anlatamadım benim canım KK arkadaşlarıma. olsun şekerim herkesin canı sağolsun. napıcaksın ne desem boş

Yok yok sen alindin

Eşiniz siz çalışırken evde yatıyor o yatarken çocuğunuza anneniz bakıyor ve birde suçluyorsunuz. Mutlaka bunu demesinin bir sebebi vardır eğer eleştiriyorsanız sürekli şöyle yapma fala diyorsanız o da kendin bak o zaman diyordur. Ayrıca neden eşinize sorumluluk vermiyorsunuz evde yatıyorsa o baksın çocuğa. Baktırıyorsanız nasık bakıyorsa razı olacaksınız.

Esiniz evde ise o bakacak cocuguna.
Anlamiyorum yani, esim calisiyor ben bakiyorum cocuklara.
Ben calissam ayni sekilde onun bakmasi gerekmez mi?

bende anlamadım

sanırım onu pohpohlamamızı annen bakacak tabi demememizi yüreklendirmemizi bekledi ama olmadı yani.
zaten kadın bakıp büyütüp evlendirmiş. üstelik 1,5 yaşında kadar da torununa bakmış.
koca evde yatsın, kadın çalışsın, anneanne de çocuğa bakıp yemek yapsın evi toparlasın. valla adam iyi yere tezgah açmış

ben zaten çalışmak zorundayım. annemlerde dedikleri için pişman oldular zaten eşim bakıcak diyorum vermiyorlar :)
Bence eşinizi savunmayı bırakın.
Eşiniz bakmak istese zaten bakardı.
Bakın vermiyorlar diyorsunuz. Çünkü mesela ailenin bakıp bakmaması değil. Mesele eşiniz çalışmıyor, siz çalışıyorsunuz, çocuğun rahatı yerinde.. Bir anne olarak üzülüyor.. Siz bu fedakarlıkları yaparken, anneniz bu fedakarlıkları yaparken eşinizin yan gelip yatması normal bir durummuş gibi davranmayı bırakın..

ben zaten çalışmak zorundayım. annemlerde dedikleri için pişman oldular zaten eşim bakıcak diyorum vermiyorlar :)
Ben de bunu anlamıyorum. Kaçırıyorlar mı çocuğu? Kendimizi camdan atarız mı diyorlar? Nasıl vermiyorlar? Bir de daha önce de sormuştum. Ama cevap vermediniz. Neden işten çıkayım mı diye anket koydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…