- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
Tabi ki de çalışacaksınız, bunda sıkıntı Yok. İki maaşla da çocuğunuzu bir bakıcıya vereceksiniz. Sorun ne o zaman?yav parası az diye beğenmemezlik yapmıyor anlatamadım kimseye ben onun tek maaşıyla geçinemeyiz zor olur diyorum. ben o çalışsa da çalışmak zorundayım diyorum...
kadin fikrini belirtmis guvenmiyorum demis. sen ve bakiciya birakan diger annelerle ayni hisleri hissetmek zorunda mi? sen birakacak kadar guvemissin o birakamayacak kadar guvenmiyor belki. bu nedir ya. anneliginizi yaristirmadiginiz bi bu mevzu kalmisti
alaka? siz bnm yazdigimi okudunuz mu? kadin bakiciya guvenmiyorum dedi diye ustune gekmek ne demek? cevap yazmak icin yazmayinbakın burası büyük bir forum fikir sormuş herkeste fikrini söylüyor.
işten çıkayım mı diye anket hazırlamış hayır çıkamam diyor! o zaman neden soruyor?
düşünsene bebeğin babasına güvenemeyeceksen ki bebek de değil koca çocuk kime güvenecek??
annesi bakmak istemiyor haklı olarak ya işten çıkacak ya baba bakacak ya da bakıcı. başka seçenek var mı??
alaka? siz bnm yazdigimi okudunuz mu? kadin bakiciya guvenmiyorum dedi diye ustune gekmek ne demek? cevap yazmak icin yazmayin
tam da beklediğim cevaplar geldi şekerim :)) çünkü bizim insanımız bir açık bulayım da ordan vurayım peşinde :) şaşırdık mı ??? tabiki HAYIRKonu sahibi cok baska yorumlar bekledin demi kizhosuna gitmedi zaar cevaplar
Ha birde ankette evet cevabini verenler neyin kafasini yasiyor acabakarili kocali evde otursunlar o zaman ya oh kebab
Yok yok sen alindintam da beklediğim cevaplar geldi şekerim :)) çünkü bizim insanımız bir açık bulayım da ordan vurayım peşinde :) şaşırdık mı ??? tabiki HAYIRo yüzden de her yoruma açık oarak yazdım konuyu. benim derdim "annemlere ne desem de beni tehtit etmeseler" di. çünkü başkasına da vermiyorlar kızımı illa bakıcaklar diye. ama işteee... anlatamadım benim canım KK arkadaşlarıma. olsun şekerim herkesin canı sağolsun. napıcaksın ne desem boş
yok yok alınmadım kızz valla :)Yok yok sen alindin
bende anlamadımnasıl ne alaka?? kadın her şeye bahane bulmuş. ne diye konu açmış o zaman??
Sence bi gerceklik payi yokmu ama? Sende calismazsan nasil gecinceksiniz?yok yok alınmadım kızz valla :)
Aa olur mu? Anneannesi dedesi onlar, aile olmak bu mu, cık cık cevaplarını almak için.nasıl ne alaka?? kadın her şeye bahane bulmuş. ne diye konu açmış o zaman??
bende anlamadım
ben zaten çalışmak zorundayım. annemlerde dedikleri için pişman oldular zaten eşim bakıcak diyorum vermiyorlar :)Sence bi gerceklik payi yokmu ama? Sende calismazsan nasil gecinceksiniz?
Bence eşinizi savunmayı bırakın.ben zaten çalışmak zorundayım. annemlerde dedikleri için pişman oldular zaten eşim bakıcak diyorum vermiyorlar :)
Ben de bunu anlamıyorum. Kaçırıyorlar mı çocuğu? Kendimizi camdan atarız mı diyorlar? Nasıl vermiyorlar? Bir de daha önce de sormuştum. Ama cevap vermediniz. Neden işten çıkayım mı diye anket koydunuz?ben zaten çalışmak zorundayım. annemlerde dedikleri için pişman oldular zaten eşim bakıcak diyorum vermiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?