annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
4 aydır işsiz gezen eşin baksın bir zahmet. iş başvurusuna giderken falan da annene bıraksın 1-2 saat.
bakamaz diye bir şey yok bakacak yani. benim eşim nöbetli çalışırdı geceden çıkardı gelip 5 aylık bebeğe bakardı. altını açar mamasını yapar gerekirse çorbasını da yapardı. banyosunu da yaptırırdı. o da yapar.

iş bulduktan sonrada bakıcıya verin. eve kamera koyun. gün içinde bakarsın. eve gelince kayıtlara bakarsın.

Esiniz su an calismiyorsa o baksa cocuga? Yada guvenilir bir kres en iyisi orada guzel vakit gecirir anneanne dede yaninda bi yere kadar

yav parası az diye beğenmemezlik yapmıyor anlatamadım kimseye ben onun tek maaşıyla geçinemeyiz zor olur diyorum. ben o çalışsa da çalışmak zorundayım diyorum...

Aileniz çocuğunuza bakmak zorunda değil. Bana dünyanın işini versinler çocuk bakmak demeyin.
Büyük sorumluluk bu.. her şeyini çocuğa göre ayarlıyorlar.
Kimse anaya babaya gücenmesin tavır almasın anasına bakmış danasına bakmak zorunda mı?
Onların hayatı yok mu
Evdeki koca napıyor. Bakamaz diye bir hayat yok. Bakar bakacak mecbur.

Eşiniz neden çocuğa bakmıyor? Ayrıca anne baba belli bir yaşta olan insanlar. Bu saatten sonra çoluk çocuk sesi mi çekecekler uğraşacaklar hiç de bakmak zorunda değiller. Eşiniz bakmak zorunda ama.

senin gelirin iyi ise, çocuğuna eşin baksın. benim eşim free lance çalışıyor benden çok bakıyor müsait zamanlarında. bakıcı ile uğraşacağına hem madden hem manen babası baksın. kreş yaşına gelene kadar böyle idare edersiniz sonra kreşe verirsiniz ki bakıcıdan çok daha hesaplı olur o zaman eşin de girer işe çalışır. bu kadar basit. kimseye de gebe kalmamış olursunuz.

Bu kadar sayfayı üşenmedim teeeek tek okudum. Dikkatimi çeken şey ısrarla çocuğu neden eşinize baktırmadığınıza bi cevap vermemeniz. Konunuza yorum yapan herkesin ağzındaki tek şey "eşiniz evde madem eşiniz baksın" ama siz buna cevap vermemekte epey kararlısınız.
Bir sürü insan burada denecek herrr şeyi demiş zaten; üstüne bir şey yazmama gerek yok.
Siz eşinizi de ailenizin önüne koymuşsunuz, demek ki eşinizin sevgisi gözlerinizi kör etmiş. Ne diyelim, mutluluklar!

ne kadar saçma ben para teklif etsem annem çok ama çok kızar. torunuma karşılık alarak mı bakıcam diye. senin parana ihtiyacım yok der. siz kendinizi geçindirin önce der.

Sen bir teklif et bakalım, nereden biliyorsun bu cümleleri duyacağını.. Kendi kendine karar vermişsin kadının kabul edip etmeyeceğine.

eşim bakarım diyor ama yarım gün bile bıraktığım zaman aklım kalıyor. yediremiyor içiremiyor uyutamıyor. annemlerde kendi bakmak istiyor. ya sen bak ya da biz diyorlar. umarım eşim bir iş bulurda en kısa zamanda sorun ortadan kalkar

Ben de oyle buyuttum.ee onlarinki cocuk bizimkiler poşet
kadin fikrini belirtmis guvenmiyorum demis. sen ve bakiciya birakan diger annelerle ayni hisleri hissetmek zorunda mi? sen birakacak kadar guvemissin o birakamayacak kadar guvenmiyor belki. bu nedir ya. anneliginizi yaristirmadiginiz bi bu mevzu kalmisti

konuş bacım.. insanlar her çocuğu, her aileyi, her kocayı her BAKICIYI aynı zannediyor :) kimse kimsenin ne yaşadığını tam anlayamıyor malesef...

konuş bacım.. insanlar her çocuğu, her aileyi, her kocayı her BAKICIYI aynı zannediyor :) kimse kimsenin ne yaşadığını tam anlayamıyor malesef...
dedigin su nokta cok dogru. kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor. belki ailesinde bi bakici olayuna sahit oldu belki haberlerden etkilendi belki baska bisi. sonucta bu kadin bakiciya guvenmiyor. bu durumda bakiciya birakanlarin cocugu niye poset olsun. kadin guvenmiyor birakmiyor sana bisi dememis etmemis.

Eşim yapamaz diyerek çok yanlış yapıyorsunuz. Yarım yamalakta olsa bakacak çocuğuna. İş ararkende bakılır çocuk. Ailenizde hem mola vermiş olurdu, hem torunlarını özlemiş olurlardı. İleride bir hastalık vs olursa eşiniz bakmak zorunda kalsa çok önemli bir tecrübe kazanmış olurdu. Sizinle olduğu kadar babasıyla da güzel bir bağ kurardı çocuğunuz. Kız çocukları için çok kıymetlidir bu. Yaşayamadan öğrenebileceği bir durum değil bu erkekler için. Ama öğrenmeleri şart. Kimse istemez ama bize birşey olursa çocuklarımıza ne olacak. Yemek yedirmeyi, bez değiştirmeyi bilmeyen adamlarla ortada mı kalsınlar.

Esin issiz madem o baksin cocuga...

Olmadi krese verin, bu sekilde cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…