- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.326
- 798
yav parası az diye beğenmemezlik yapmıyor anlatamadım kimseye ben onun tek maaşıyla geçinemeyiz zor olur diyorum. ben o çalışsa da çalışmak zorundayım diyorum...İşsiz insanların bir de iş beğenmemesi yok mu? Lise mezunu alacağı para belli diyerek zaten siz onu evde oturmaya itmişsiniz. Pek tabi iş bulup çalışabilir.
Bence insanlar birilerine güvenerek çocuk doğurmamalı. Anneniz bakamasaydı ne yapacaktınız mesela? Farzedin, Allah korusun kadın rahatsızlandı, bakamayacak.
Eşine söyle iş beğenmemezlik yapmasın, bir işe girsin. Siz de bir bakıcı bulun, hayatınıza bakın.
Ee anketi niye koydunuz?yav parası az diye beğenmemezlik yapmıyor anlatamadım kimseye ben onun tek maaşıyla geçinemeyiz zor olur diyorum. ben o çalışsa da çalışmak zorundayım diyorum...
merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
Sonuç eşiniz bakacak mı çocuğa iş bulana kadar??yav parası az diye beğenmemezlik yapmıyor anlatamadım kimseye ben onun tek maaşıyla geçinemeyiz zor olur diyorum. ben o çalışsa da çalışmak zorundayım diyorum...
ne kadar saçma ben para teklif etsem annem çok ama çok kızar. torunuma karşılık alarak mı bakıcam diye. senin parana ihtiyacım yok der. siz kendinizi geçindirin önce der.
annemler bakmaya devam ediyor. sinirle öyle söylediklerini ama seve seve baktıklarını söylüyorlar.Sonuç eşiniz bakacak mı çocuğa iş bulana kadar??
Hayırlısı.. inş eşiniz de en kısa zamanda iş bulur..annemler bakmaya devam ediyor. sinirle öyle söylediklerini ama seve seve baktıklarını söylüyorlar.
eşim bakarım diyor ama yarım gün bile bıraktığım zaman aklım kalıyor. yediremiyor içiremiyor uyutamıyor. annemlerde kendi bakmak istiyor. ya sen bak ya da biz diyorlar. umarım eşim bir iş bulurda en kısa zamanda sorun ortadan kalkarBu kadar sayfayı üşenmedim teeeek tek okudum. Dikkatimi çeken şey ısrarla çocuğu neden eşinize baktırmadığınıza bi cevap vermemeniz. Konunuza yorum yapan herkesin ağzındaki tek şey "eşiniz evde madem eşiniz baksın" ama siz buna cevap vermemekte epey kararlısınız.
Bir sürü insan burada denecek herrr şeyi demiş zaten; üstüne bir şey yazmama gerek yok.
Siz eşinizi de ailenizin önüne koymuşsunuz, demek ki eşinizin sevgisi gözlerinizi kör etmiş. Ne diyelim, mutluluklar!
inşallah. teşekkür ederim.Hayırlısı.. inş eşiniz de en kısa zamanda iş bulur..
teklif ettim tabiyki de. etmesem nerden bileyim böyle söyleyeceğiniSen bir teklif et bakalım, nereden biliyorsun bu cümleleri duyacağını.. Kendi kendine karar vermişsin kadının kabul edip etmeyeceğine.
kadin fikrini belirtmis guvenmiyorum demis. sen ve bakiciya birakan diger annelerle ayni hisleri hissetmek zorunda mi? sen birakacak kadar guvemissin o birakamayacak kadar guvenmiyor belki. bu nedir ya. anneliginizi yaristirmadiginiz bi bu mevzu kalmistiBen de oyle buyuttum.ee onlarinki cocuk bizimkiler poşet
konuş bacım.. insanlar her çocuğu, her aileyi, her kocayı her BAKICIYI aynı zannediyor :) kimse kimsenin ne yaşadığını tam anlayamıyor malesef...kadin fikrini belirtmis guvenmiyorum demis. sen ve bakiciya birakan diger annelerle ayni hisleri hissetmek zorunda mi? sen birakacak kadar guvemissin o birakamayacak kadar guvenmiyor belki. bu nedir ya. anneliginizi yaristirmadiginiz bi bu mevzu kalmisti
dedigin su nokta cok dogru. kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor. belki ailesinde bi bakici olayuna sahit oldu belki haberlerden etkilendi belki baska bisi. sonucta bu kadin bakiciya guvenmiyor. bu durumda bakiciya birakanlarin cocugu niye poset olsun. kadin guvenmiyor birakmiyor sana bisi dememis etmemis.konuş bacım.. insanlar her çocuğu, her aileyi, her kocayı her BAKICIYI aynı zannediyor :) kimse kimsenin ne yaşadığını tam anlayamıyor malesef...
merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?