Annem babamı aldatıyor :/

Bunlarin facede bi grubu var.Misal atiyorum âsıklar grubu ismi.Burdan bi suru adam yaziyo ediyo ona.128 kisi takip ediyo 500 arkadasi var dusun :/ kimbilir kaçında fotom var
Ne yapmayı düşünüyosun?
Bi an önce dur demelisin

Ay bu kadın biraz ezilmiş gerçek hayatta bence sanaldan ego tatmini ama kızının resmini kullanarak öbür türlü bakan zor olur diye.
Bende oyle düşünüyorum cunku anneannemler cok baskici insanlarmis hep dayak falan.Liseden almislar annemi okutmamislar.Cevre baskisiyla da evlenmis babami hicbir zaman sevmediğini soyler eder :/ 2010 yilinda bosancaklardi ama biz engel olduk hep bunda bile beni suçluyo iste sen olmasan bosancaktim kurtulcaktim falan.Belki de intikam aliyo boyle benden her seyi dusundum

Olabilir.Bırakın da şimdi boşansınlar istiyorsanız da görüşmezsiniz olur biter.

Konusucam onunla acik acik baska hicbir carem yok :/ beni dinlemeyeceginden eminim.Baktim olmuyo herkese soylemekle tehdit edicem
Butun resimleri pc den ve annenin telefonundan sil. Sosyal.medyadada sifresini biliyorsan eger. Ordaki resimlerinide sil. Sifresini degis giremesin birdaha.
En azindan senin resmini kullanamaz.
Gerekiyorsa oradaki herkede yaz.
Bu kadin (annem demene gerek yok) benim resmimi kullanarak hesap acmis. Bu resimdeki bu kadin degil gibisine.
Sifreyi bilmiyorsan hacket pc den iyi anlayan bir arkadasina.

Malesef bilmiyorum.Hesap ele gecirelebilir mi oyle

Çok kötü bir durum. Umarım doğru değildir...Neyse. Bence annenizin psikolojik rahatsızlıkları var. Onu psikologa/psikiyatriste gitmeye güzellikle ikna edin. Hatta öncesinde doktorla gizlice siz konuşun ve durumu anlatın. Annenizle kimseye söylemeyeceğinize dair güven vererek güzel ve sakin bi şekilde yaptığı şeyi gördüğünüzü söyleyin, neden böyle bir şey yapma gereği duyduğunu sorun. Yaptığı çok yanlış bir şey tabii ki ancak sakin yaklaşmazsanız ters tepebilir.

Bende oyle dusunuyorum sert gidersem beni yargilama falan der eminim.Onunla sakin konusucam daha dogrusu denicem.

Malesef bilmiyorum.Hesap ele gecirelebilir mi oyle
Tabiiki cok iyi bilenler. Hackerlar yapabilirler. Onemli olan oyle birini taniyor olmaniz.
Hesap hackleyeyip sifreyi degisip ye i sifresini sana verebilirler.
Sen pc ve annenin telefonundan resimlerini sil. Annenin kullanabilecegi bi resimin kalmasin elinde. Yarin onurgun evlensen nisanlansan. Esin tevafuk internette resmine dnek gelse aciklamasini bile yapamazsin. Annem kullandi desen bile inanmaz. Cunku normal bir anne bunu yapmaz.

Cok cok haklisin canim en kisa zamanda bi cozum bulucam artik her gun ruh gibi dolaniyorum evde

canım bence soyle yap. annene hesabı goster, anne bak biri benim fotograflarımı calmıs ınternetten, iste (atıyorum) facebooka koymustum bu fotografları biri calmıs kendisi gibi kullanıyor sahte hesapla sikayet ediccem de. hatta bence bunu annen baban birlikte otururken söyle soyleyebilirsen. o zaman annen korkar belki

Mahkemeye verin. Fotoğraflarınızı kullanması suç.

Srnin fotoğraflarını kullanması daha bir iğrenç. Seni koruyup kollaması gerekirken resimlerini insanlara sunmuş. Aldatmadan da iğrenç

Fake hesabinin oldugunu biliyoduk canim önceleri sadece oyun acmak icin giriyodu cunku teyzemler onu takip ediyo rahatsiz ediyo diye fake hesap acmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…