- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi bahtsiz_insan
-
Ne yapmayı düşünüyosun?Bunlarin facede bi grubu var.Misal atiyorum âsıklar grubu ismi.Burdan bi suru adam yaziyo ediyo ona.128 kisi takip ediyo 500 arkadasi var dusun :/ kimbilir kaçında fotom var
Bende oyle düşünüyorum cunku anneannemler cok baskici insanlarmis hep dayak falan.Liseden almislar annemi okutmamislar.Cevre baskisiyla da evlenmis babami hicbir zaman sevmediğini soyler eder :/ 2010 yilinda bosancaklardi ama biz engel olduk hep bunda bile beni suçluyo iste sen olmasan bosancaktim kurtulcaktim falan.Belki de intikam aliyo boyle benden her seyi dusundumAy bu kadın biraz ezilmiş gerçek hayatta bence sanaldan ego tatmini ama kızının resmini kullanarak öbür türlü bakan zor olur diye.
Konusucam onunla acik acik baska hicbir carem yok :/ beni dinlemeyeceginden eminim.Baktim olmuyo herkese soylemekle tehdit edicemNe yapmayı düşünüyosun?
Bi an önce dur demelisin
Olabilir.Bırakın da şimdi boşansınlar istiyorsanız da görüşmezsiniz olur biter.Bende oyle düşünüyorum cunku anneannemler cok baskici insanlarmis hep dayak falan.Liseden almislar annemi okutmamislar.Cevre baskisiyla da evlenmis babami hicbir zaman sevmediğini soyler eder :/ 2010 yilinda bosancaklardi ama biz engel olduk hep bunda bile beni suçluyo iste sen olmasan bosancaktim kurtulcaktim falan.Belki de intikam aliyo boyle benden her seyi dusundum
Bu sefer de annem istemiyo çünkü maddi yonden bi destegi yok hic mecburen bununla evliyim falan diyo zatenOlabilir.Bırakın da şimdi boşansınlar istiyorsanız da görüşmezsiniz olur biter.
Butun resimleri pc den ve annenin telefonundan sil. Sosyal.medyadada sifresini biliyorsan eger. Ordaki resimlerinide sil. Sifresini degis giremesin birdaha.Konusucam onunla acik acik baska hicbir carem yok :/ beni dinlemeyeceginden eminim.Baktim olmuyo herkese soylemekle tehdit edicem
Kanıt toplamadan atağa geçme suçlu seni çıkarırKonusucam onunla acik acik baska hicbir carem yok :/ beni dinlemeyeceginden eminim.Baktim olmuyo herkese soylemekle tehdit edicem
Malesef bilmiyorum.Hesap ele gecirelebilir mi oyleButun resimleri pc den ve annenin telefonundan sil. Sosyal.medyadada sifresini biliyorsan eger. Ordaki resimlerinide sil. Sifresini degis giremesin birdaha.
En azindan senin resmini kullanamaz.
Gerekiyorsa oradaki herkede yaz.
Bu kadin (annem demene gerek yok) benim resmimi kullanarak hesap acmis. Bu resimdeki bu kadin degil gibisine.
Sifreyi bilmiyorsan hacket pc den iyi anlayan bir arkadasina.
Bende oyle dusunuyorum sert gidersem beni yargilama falan der eminim.Onunla sakin konusucam daha dogrusu denicem.Çok kötü bir durum. Umarım doğru değildir...Neyse. Bence annenizin psikolojik rahatsızlıkları var. Onu psikologa/psikiyatriste gitmeye güzellikle ikna edin. Hatta öncesinde doktorla gizlice siz konuşun ve durumu anlatın. Annenizle kimseye söylemeyeceğinize dair güven vererek güzel ve sakin bi şekilde yaptığı şeyi gördüğünüzü söyleyin, neden böyle bir şey yapma gereği duyduğunu sorun. Yaptığı çok yanlış bir şey tabii ki ancak sakin yaklaşmazsanız ters tepebilir.
Tabiiki cok iyi bilenler. Hackerlar yapabilirler. Onemli olan oyle birini taniyor olmaniz.Malesef bilmiyorum.Hesap ele gecirelebilir mi oyle
Cok cok haklisin canim en kisa zamanda bi cozum bulucam artik her gun ruh gibi dolaniyorum evdeTabiiki cok iyi bilenler. Hackerlar yapabilirler. Onemli olan oyle birini taniyor olmaniz.
Hesap hackleyeyip sifreyi degisip ye i sifresini sana verebilirler.
Sen pc ve annenin telefonundan resimlerini sil. Annenin kullanabilecegi bi resimin kalmasin elinde. Yarin onurgun evlensen nisanlansan. Esin tevafuk internette resmine dnek gelse aciklamasini bile yapamazsin. Annem kullandi desen bile inanmaz. Cunku normal bir anne bunu yapmaz.
Evet öz annemÖz anneniz mi bu şimdi?
Mahkemeye verin. Fotoğraflarınızı kullanması suç.Annem babamı sosyal medyadan aldatıyor arkadaşlar.Yıllardır fake bi hesabı var üstelik kendini genc biri olarak tanıtıp benim fotoğraflarımı kullanıyor.Nasıl anladın derseniz galerisine baktigimda kardeşlerimle olan annemle cekilmis olan fotoğraflarımdan hep beni kırpmış.Mesajları gördüm kendi ismini bile söylememiş aşkım gel artık bekliyorum yazmış.Canım cok yanıyor arkadaşlar.Onunla konuşamıyorum da bi kere ima ettim diye telefonumu aldı 2 hafta vermedi hep bana eziyet etti.Napabilirim lütfen bi çıkar yol gösterin.21 yaşındayım bu arada
valla bu olay sakin birini de çığrından çıkarır, insanın gözü döner. her seyden gectim cocugunun fotograflarını kullanıyor bir de ahlaksızBaban nasıl biri? Öğrense medeni yollarla işini halleder mi? Yoksa şiddet, yaralama vs ihtimali olan biri mi?
Fake hesabinin oldugunu biliyoduk canim önceleri sadece oyun acmak icin giriyodu cunku teyzemler onu takip ediyo rahatsiz ediyo diye fake hesap acmisticanım bence soyle yap. annene hesabı goster, anne bak biri benim fotograflarımı calmıs ınternetten, iste (atıyorum) facebooka koymustum bu fotografları biri calmıs kendisi gibi kullanıyor sahte hesapla sikayet ediccem de. hatta bence bunu annen baban birlikte otururken söyle soyleyebilirsen. o zaman annen korkar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?