Annem babami aldatti

Cansu25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
5
0
0
Antalya
Merhaba arkadaslar..
Annem babami aldatti.. Baya olaylar oldu..
Babam annemi affeti.. affeti derken.. daha cok cocuklari icin. Hayatta beklemezdim babamdan affetmesini..
Annemden nefret ediyorum degil, ama o benim gozumde artik hic bisey degil.. bazen okadar tiskiniyorumki ondan anlatamam.. eskisi gibi asla degiliz.. hep kavga ediyoruz..
aramiz cok kotu diyebilirim. Annem gibi gormuyorum onu artik.. tamam belki onlarin arasinda olan birsey, ama gercekten baya nefretle bakiyorum artik anneme.. ve hala oyle.. 2 sene olucak bu olay.. yardim edin kizlar.. ne yapmaliyim.. bir kac ay sonra evlenecem..
her gunumuz kavgayla geciyor.. igreniyorum ondan.
.

Anneniz babanızı aldattı bir başkasıyla vee
babanız annenizi affetti öylemi....
yani inanılacak gibi değil doğrusu...
ne diyeceğimi bilemiyorum,kendime geleyim yazarım yine...

Yapcak bi şey yok olan olmuş... Evlenceksin kimseye çaktırmadan elini öpüp çıkacaksın o evden... Böyle şeyleride karşı tarafa anlatmıcaksın .. çok optm

Anneniz babanızı aldattı bir başkasıyla vee
babanız annenizi affetti öylemi....
yani inanılacak gibi değil doğrusu...
ne diyeceğimi bilemiyorum,kendime geleyim yazarım yine...

Igrenc demi.. sadece öpüsme falan olmus ama olsun sonucta bana gore birisiyle bulusmalarda aldatma.. anlamiyorum... igreniyorum..
Annem gibi görmüyorum onu artik..
2 sene olucak ama unutamiyorum..

Igrenc demi.. sadece öpüsme falan olmus ama olsun sonucta bana gore birisiyle bulusmalarda aldatma.. anlamiyorum... igreniyorum..

Öncelikle sakin olun arkadaşım.
anneniz kaç yaşında merak ettim..

felaket bir durum cansucum neden böyle bişey yapar bir anne açıklaması dinlenmicek affedilmicek bişey. evlenip yanından uzaklaşıyosun bunu kimsenin bilmemesine özen gösterin çünkü arada babacın ve çocukları var annenin rezil olmasıyla kalmaz sizinde kafanızı önünüze eğer. kendi hayatını kurup mutlu mesut yaşıcaksın cnm

Annem 48 yasinda..
Zaten kimse bilmiyor, sadece dayilar ve teyzeler..
bende böyle anneme sarilmak istiyorum, öpmek istiyorum.. sevmek istiyorum
Ama olmuyor.. benim oyle bir anne yok
Var ama yok

anneniz büyük bir hata yapmış. ama hatasını anlamış babanıza geri dönmüş. babanız bile onu affettiyse sizin bu derece nefret etmeniz bence yanlış...
o sizin anneniz. sizi doğuran size bakan,geceleri başınızda bekleyen kadın. bir çizgi çekmek zorundasınız. önemli olan annenizin size olan davranışları ve sevgisidir.
bir gün benim gibi annenizi kaybettiğiniz zaman anlarsınız onun hayatınızdaki yerini...

Canim haklisin, ama benim annem hic bir zaman bana karsi sicak degildi.. bazen ii anlasiyorduk.. ama cogu zaman kavgali..
Belki kizmak bana düsmez.. sonucta babamin esi.. ama artik gözümden düstü..
Benim babam okadar ii bir insanki.. anlamiyorum..
Bende cok uzuluyorum annemi bukadar cok sevmedigimi.. ama elimde degil.
Icimden gelen birsey bu.. unutamiyorum yaptigini..
Bir anne bunu nasil yapabilir.. babada yapamaz tabiki ama ne bilim
anne bir örnektir cocuklari icin..

Bu arada annenizin mekani cennet olur insallah..
Bütün annelerin tabiki

Amin .. çok teşekkür ederim..
yaşadıklarınız çok zor . Allah düşmanıma vermesin...
sizinle arasının iyi olmamasına da üzüldüm...
yapacak pek bir şey yok sanırım. unutmak zor tabii. ama biraz iyi yönlerini falan görmeye çalışın. ne olursa olsun sizi doğurmuş bir kadın bu...size sıcak olsaydı,belki
bu derece sert olmayacaktınız, farkındayım. işte bizler seçemiyoruz maalesef annelerimizi.
evleniyormuşsunuz,buda sizin için iyi olacak. hiç olmazsa çok fazla beraber olmayacaksınız.
bu arada mutluluklar dileyim evliliğinizde size...

çok kötü birşey elbete ama,
anneniz kendini affettirmeye çalışmıyor mu?
sürekli asabi mi davranıyor?

sizde çok üzerinde durmamaya çalışın... aynı ortamda olmamaya gayret edin.

bir boşluğuna denk gelmiş hoş olmasa da yaaşnmış.. babanız için sizde sineye çekin.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü babam da annemi aldatıyor
Hissettiklerinin ne kadar acı olduğunu ve senin ne kadar çıkmazsa olduğunu biliyorum
Tabi senin durumun daha farklı babalar neyse de anneler aldatınca daha bir acı olur
Allah yardımcın olsun senin yapabileceğin bir şey yok
Evlenecek mişsin uzak durursun çok görmezsin ama ne olursa olsun Annen işte
Benimde annem kabullenmiş durumda sanırım işin zor canım

annenize bu denli kızmanız yanlış o babanızı aldatmış sizi değil,o sizin ne yaparsa yapsın anneniz kıymetini bilin derim.

babam annemi aldatsaydı veya annem babamı durum değişmezdi yapan taraftan soğurdum, nefret bile ederdim.. bu olayı yapmadan önce aramız iyi olsa dahibu durum böyle olurdu. sonuçta aile kavramı bambaska bisey.. ve onlarda ailenizin kurucuları.. eve gösterdikleri saygı bize gösterdiği saygıdır..çocuklarına.. ama o uçkuru derdine düşüp bizi çiğnediyse, bende yapacağımı bilirim..

Kizlar ya,
Akrabalardan bazi kisiler diyo.. sana ne oluyor gibisinden,, Babanin e$i..
Tamam belki haklilar, babam kabullenmis..
Ama icimdeki hislerimi degistiremiyorum ben..
Sinir oluyorum ben ona.. Her hareketi beni sinir ediyo..

Tsk ederim kizlar, yakinda evlenecem evet.. Daraldim zaten evde durmaktan..
Annemi günde belki en fazla 10 dak göruyorum.. hep odamdayim zaten..

O cocuklarina örnek olacagina ne yapti..
5 kardesiz.. yazik günah degilmi kardeslerime..

Bunun erkegi kadini yokki kabullenmesi zor tabikii
Sen annenle kavga edip ona nefret ile baktikca babanin cani daha cok yanmazmi?
Annene öfke duydukca öfken dahada articaktir ve sonu olmayan kötü bir duygu anneni gec huyunu suyunu degistiriyor insanin.Bugün annene kizarken yarin baska seylerede öfkeli davranirken bulursun kendinini.Insanlar hata yapabilir her ne olursa olsun önemli ve esas olan dogru yolu tekrar bulmak degilmi.Baban annen beraberler tekrar hayat devam ediyor evenicekmissinde simdi düsman olma zamani degil birlik olma zamani :92:

Yasadiklarin cok zor ama sonucta o senin annen.

Annelerde babalarda insan hata yapabilirler kaldiki hatasini anlamiski baban anneni affetmis.

yakinda evlenecekmissin zaten ordan ayrilacaksin eskisi kadar bile görmeyeceksin.Yaptigi hata icin bi insani ömürboyu suclamak senin canini acitir baban olsun annen olsun bu böyle.ona bisey olsa Allah korusun en cok üzülen yine sen olursun et-tirnak olayi...Yeni yuvanda mutlu olman dilegiyle...

Konuya bence çocuğu olarak değilde bir arkadaşı veya kadın gözüyle bakabilirsin.Babanla araalrındaki ilişki zamanla kopmuş veya yıpranmış olabilir.Dolayısıyla belki bir yakınlık veya heyecan bulmuş olabilir başka birinde.İnsanız hepimiz bu tarz şeyler yaşayabiliriz.Bence anneni karşına alıp açıkça konuşsan ve konuya farklı şekilde yaklaşırsan senin için daha katlanabilir olabilir.Hayatta herşey olabiliyor kafana takmayıp evliliğinin tadını çıkar bence.

allah akıl fikir versin nası oldu canım ya ben cok merak ettim bi anlatsan????

babanmı gördü öpüşme flan??

Allah korusun yaaaa anlıyorum seni annene baktıkça bı baska adamın dokunusları cok kotu(

uzulme evlen git

böyle bir sey nasil unutulur ki ALLAH kimsenin basina vermesin böyle seyler ama senin yerine koyuyorum kendimide ben ona karsi annemde olsa analik hakkida olsa soguk olurdum tabi insan basina gelmeyince kesinlikle anlayamaz ama sanirim ben kaldiramazdim aradan 10 yil gecse benim cocuklarim olsa bile ona anneanne demelerinden kendim utanirdim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…