Merhaba arkadaslar..
Annem babami aldatti.. Baya olaylar oldu..
Babam annemi affeti.. affeti derken.. daha cok cocuklari icin. Hayatta beklemezdim babamdan affetmesini..
Annemden nefret ediyorum degil, ama o benim gozumde artik hic bisey degil.. bazen okadar tiskiniyorumki ondan anlatamam.. eskisi gibi asla degiliz.. hep kavga ediyoruz..
aramiz cok kotu diyebilirim. Annem gibi gormuyorum onu artik.. tamam belki onlarin arasinda olan birsey, ama gercekten baya nefretle bakiyorum artik anneme.. ve hala oyle.. 2 sene olucak bu olay.. yardim edin kizlar.. ne yapmaliyim.. bir kac ay sonra evlenecem..
her gunumuz kavgayla geciyor.. igreniyorum ondan..
[ı][ı]merhaba arkadaslar..
Annem babami aldatti.. Baya olaylar oldu..
Babam annemi affeti.. Affeti derken.. Daha cok cocuklari icin. Hayatta beklemezdim babamdan affetmesini..
Annemden nefret ediyorum degil, ama o benim gozumde artik hic bisey degil.. Bazen okadar tiskiniyorumki ondan anlatamam.. Eskisi gibi asla degiliz.. Hep kavga ediyoruz..
Aramiz cok kotu diyebilirim. Annem gibi gormuyorum onu artik.. Tamam belki onlarin arasinda olan birsey, ama gercekten baya nefretle bakiyorum artik anneme.. Ve hala oyle.. 2 sene olucak bu olay.. Yardim edin kizlar.. Ne yapmaliyim.. Bir kac ay sonra evlenecem..
Her gunumuz kavgayla geciyor.. Igreniyorum ondan.[/ı][/ı].
öncelikle mrb cansu baslıgı okuyunca bi irkildim ewlimisin bu merak ettim bu cewao werirsen sewinirim
sakın bu yaşadıklarını nasıl olsa kocam olacak,her sırrımı paylaşırım diye düşünüp nişanlına anlatma derim.çünkü bir yerden sonra el oğludur cansucum.hayat bu ne olacağı belli olmaz olurda yarın öbür gün bir kavga anında senin anan da bunu bunu yapmış deyip üste çıkmak adına canını sıkar.insanoğlu çiğ süt emmiş .hatta anasının kızı değilmi diye kötü gözle bile bakabilir.bu konuda koz verme karşı tarafa hiç bilmiyormuş gibi yap en iyisi aile sırlarını bilmemeleri daha iyi.
profilinde evli olduğu yazıyor..
sakın bu yaşadıklarını nasıl olsa kocam olacak,her sırrımı paylaşırım diye düşünüp nişanlına anlatma derim.çünkü bir yerden sonra el oğludur cansucum.hayat bu ne olacağı belli olmaz olurda yarın öbür gün bir kavga anında senin anan da bunu bunu yapmış deyip üste çıkmak adına canını sıkar.insanoğlu çiğ süt emmiş .hatta anasının kızı değilmi diye kötü gözle bile bakabilir.bu konuda koz verme karşı tarafa hiç bilmiyormuş gibi yap en iyisi aile sırlarını bilmemeleri daha iyi.
Babanız annenizi affettiyse, belki bunun sebebi babanızın annenize bir "af borcu" olmasıdır.. Kim bilir..
Zaten genellikle kadınlar, aldatıkdıkları için aldatırlar, yani intikam için, yüreklerini soğutmak için. Her ne kadar kulağa tuhaf ve saçma gelse de, evini-yuvasını yıkamayan, çocukalrı için bir şekilde ihanete bile katlanan kadınlar, gün gelir yüreklerini soğutmak için böyle bir yanlışa düşebilirler..
İlk defa anneniz yaşamıyor bunu, psikologlar buna benzer çok vaka anlatıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?