Yaşım 25 oldu annem benim evlenmemi istyor. yaşımın geçtğini düşünüyor.... Bütün arkadaşlarım evlendi tek bekar ben kaldım... Bana göre de bu işin 30 a kadar yolu var ama annem anlamıyor.... Ben küçük bi yerde yaşıyorum.... Burada 25 yaş evde kalmış oluyor.... Annem hergün psikolojimi bozuyor... Daha önce nişanlımla da problemlı bi şeklde ayrıldığım için zaten o meselelere kafayı çok takmıştı hala atamadı o sıkıntıları ve şimdide evlenmemi istyor taktı evlenmememe.... Birileri oluyor benle ciidi olarak görüşmek isteyen eş dost tavsyesiyle ama benim içime sinmiyor annemse neden istemyorsun şöyle böyle sürekkli laf sokuyor... biriyle net de tanıştım onunla görüşüyorum ama pek ümitli bakmıyorum açıkcası..... tanıma aşamasındayım ama pek umut etmiyorum sonuçta farklı şehrlerdeyz....tanımak için çok zaman var ve annem benden eş in dostun tavsiye ettiği buralı kişilerle bi an önce tanışıp 1 yıl içinde evlilik yapmamı istyor... sürekli hasta yatıyor.... benim durumumu kafasına takıyor.. senin yüzünden hasta oldum diyor.. ne olacak senin bu halin diyor... bi işe giremedin ... evlenemedin de diyor..... artık evlen evde kaldın çirkinleşmeye başladın diyor.... bi kız 25 ten sonra çirkinleşir sonra evde kalırsın iyi isteyen olmaz bi yaştan sonra diyor.... yani geri kafalı geri kafalı konuşuyor ve annem sinir hastası.... yani böyle ve ders mers çalışasım gelmiyor.... günlerim boşa geçiyor.....
Sağol cnm.. Annemin bulduğu kişilerle benim kafam uyuşmuyor kızlar..... bende bi kez evlilik yapmak istyorum o yüzden iyi bi karar vermek istyorum....Of canıım gerçekten işin zor. Bence annenin bu kadar kafaya takması etraftaki insanların görüşleri olabilir, yazmışsın küçük bir yerde oturuyoruz diye bu gibi şeyler pek abez görünür öyle yerlerde. yaşında pek büyük degil aslında. Kafana takma bence o kadar fazla. aman haa internetten tanıştım biriyle felan yazmışsın güven olmaz öyle şeylere gerçekten emin olmadan bu gibi işe girişiyim deme. Canını sıkma annende bir süre sonra yatışacaktır. Ama sende yavaştan birileri begenip konuşup bişeyler halletmeye çalış. SAkin ve kararlı ol yeterli. Öptüüm :*
Ne alaka yaa 25 yaş nedir ki millet bu yaşta yüksek lisans yapıyo ..Hem ben 20 yaşında evlendim kimse de aferin demedi bakıyorum başımda göğe yükselmemişAnnen sinir hastasi ise bence söylediklerini kafaya takma bi an önce derslerine geri dön zaten az kaldı kpss ye umarım iyi bi puan alırsın hem içinin almadığı biriyle evlensen sonra anlaşamazsan daha mı iyi olcak ne biçim düşünce tarzı bu yahu..Hem 25 ten sonra çirkinleşmek ne be 27 yaşındayım hiç bi yerimde kırışıklıkta yok sarkma da yok çirkinleşmekte yok çokta güzelim yani aaaaaaa :44:
Sağol cnm.. Annemin bulduğu kişilerle benim kafam uyuşmuyor kızlar..... bende bi kez evlilik yapmak istyorum o yüzden iyi bi karar vermek istyorum....
evet 25 yaş tam gençliğin en güzel yaşı ama annem o kadar geri kafalı ki o yüzden böyle düşünüyor. evet çevremizde ki insanlar anneme gelip gelip evlendir kızını sonra denk gelmez vs. vs... hepsi geri kafalı insanlar işte..... bende kpss ye hazırlanıyorum... meslek sahibi olunca düzgün biri çıkar inş. karşıma .... annemin sözlerini takmıyorum ama bazen çok koyacak şeyler söylüyor
annen fazla abartmış senin daha yaşın 25 benim bir tanıdıgım var 35 yasında hala evlenmedi çünkü kariyerinde doktora yapıyor ondan sonra evlenicekmiş valaha akıllı kadın böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?