annem bana evde kaldın muamelesi yapıyor çok sinir bozucu

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Yaşım 25 oldu annem benim evlenmemi istyor. yaşımın geçtğini düşünüyor.... Bütün arkadaşlarım evlendi tek bekar ben kaldım... Bana göre de bu işin 30 a kadar yolu var ama annem anlamıyor.... Ben küçük bi yerde yaşıyorum.... Burada 25 yaş evde kalmış oluyor.... Annem hergün psikolojimi bozuyor... Daha önce nişanlımla da problemlı bi şeklde ayrıldığım için zaten o meselelere kafayı çok takmıştı hala atamadı o sıkıntıları ve şimdide evlenmemi istyor taktı evlenmememe.... Birileri oluyor benle ciidi olarak görüşmek isteyen eş dost tavsyesiyle ama benim içime sinmiyor annemse neden istemyorsun şöyle böyle sürekkli laf sokuyor... biriyle net de tanıştım onunla görüşüyorum ama pek ümitli bakmıyorum açıkcası..... tanıma aşamasındayım ama pek umut etmiyorum sonuçta farklı şehrlerdeyz....tanımak için çok zaman var ve annem benden eş in dostun tavsiye ettiği buralı kişilerle bi an önce tanışıp 1 yıl içinde evlilik yapmamı istyor... sürekli hasta yatıyor.... benim durumumu kafasına takıyor.. senin yüzünden hasta oldum diyor.. ne olacak senin bu halin diyor... bi işe giremedin ... evlenemedin de diyor..... artık evlen evde kaldın çirkinleşmeye başladın diyor.... bi kız 25 ten sonra çirkinleşir sonra evde kalırsın iyi isteyen olmaz bi yaştan sonra diyor.... yani geri kafalı geri kafalı konuşuyor ve annem sinir hastası.... yani böyle ve ders mers çalışasım gelmiyor.... günlerim boşa geçiyor.....

Of canıım gerçekten işin zor. Bence annenin bu kadar kafaya takması etraftaki insanların görüşleri olabilir, yazmışsın küçük bir yerde oturuyoruz diye bu gibi şeyler pek abez görünür öyle yerlerde. yaşında pek büyük degil aslında. Kafana takma bence o kadar fazla. aman haa internetten tanıştım biriyle felan yazmışsın güven olmaz öyle şeylere gerçekten emin olmadan bu gibi işe girişiyim deme. Canını sıkma annende bir süre sonra yatışacaktır. Ama sende yavaştan birileri begenip konuşup bişeyler halletmeye çalış. SAkin ve kararlı ol yeterli. Öptüüm :*

Ne alaka yaa 25 yaş nedir ki millet bu yaşta yüksek lisans yapıyo ..Hem ben 20 yaşında evlendim kimse de aferin demedi bakıyorum başımda göğe yükselmemiş Annen sinir hastasi ise bence söylediklerini kafaya takma bi an önce derslerine geri dön zaten az kaldı kpss ye umarım iyi bi puan alırsın hem içinin almadığı biriyle evlensen sonra anlaşamazsan daha mı iyi olcak ne biçim düşünce tarzı bu yahu..Hem 25 ten sonra çirkinleşmek ne be 27 yaşındayım hiç bi yerimde kırışıklıkta yok sarkma da yok çirkinleşmekte yok çokta güzelim yani aaaaaaa :44:

Sağol cnm.. Annemin bulduğu kişilerle benim kafam uyuşmuyor kızlar..... bende bi kez evlilik yapmak istyorum o yüzden iyi bi karar vermek istyorum....

evet 25 yaş tam gençliğin en güzel yaşı ama annem o kadar geri kafalı ki o yüzden böyle düşünüyor. evet çevremizde ki insanlar anneme gelip gelip evlendir kızını sonra denk gelmez vs. vs... hepsi geri kafalı insanlar işte..... bende kpss ye hazırlanıyorum... meslek sahibi olunca düzgün biri çıkar inş. karşıma .... annemin sözlerini takmıyorum ama bazen çok koyacak şeyler söylüyor

Annen dizi karakteri gibiymiş
kusura bakma gerçekten sinir hastası
Hadi evleneyim deyip evlenilir mi, aklı olan insan öyle bir şey düşünmez
Ben de 23 yaşındayım, bana da hadi evlen diyorlar sürekli
Sanki kendileri evlendi de çok mutlular
Yahu iyi anlaşacagın, sevecegin, ömrünü beraber geçirmek isteyecegin birini bulmadıktan sonra biri ile evlenmişsin ne önemi var
Annenin tam tersi sana destek olması gerekiyor
Evlenme yanı başımda otur demesi gerekiyor ki böyle kritik bir kararı sağlıklı düşünerek al

O çevredeki geri kafalılar senin yanında da konuşursa rica ediyorum benim kısmetimle bu kadar ilgilenmeyin ben ne zaman evleneceğimi de kiminle evleneceğimi de sizden daha iyi biliyorum de ve kapat çenelerini onlara noluyo yaaaaa dert mi yani Annene de annecim senin zorunla olmaz ya sonra mutsuz olursam ister misin böyle bi şeyi de ..Beni bu kadar boğupsıkarsan yanlış karar verebilirim de ayy bunaldım onu da dinlemiyosasöylensin söylensin dursun sende sessiz kalma başka bişi gelmiyo aklıma ..

Bir de evlenme heveslisi görünürsen erkek arkadaşını bunaltabilirsin
Bence evlilik düşüncesin şimdilik çıkar kafandan ki ilişkinde sağlıklı düşün

canım üzüldüm durumuna. her anne evladının mürvetini görmek ister elbet ancak annen biraz abartmış.
ben 29 yaşındayım bekarım. ailem evlenmemi istiyor tabii ancak senin gibi baskı görmüyorum.
zor biri durum.. Umarım bir ömür mutlu olabileceğin hayırlı biri çıkar karşına.. ve annen der kii iyiki bunca zaman beklemişsin

anneni takma demek isterdim, ama biliyorum ki takmaya devam edeceksin...
benimki de nişanlanmama rağmen bazen bu muameleyi yapıyor
yaşım 25 benim de, kendimiz masrafları halledelim diyoruz dolayısıyla daha çok vaktimiz var ama gel de anneme bunu anlat...

sözün kısası çözüm bulursan ben de okuyarak faydalanacağım canım...

yapman gereken tek şey biraz kulaklarını tıkayıp ders çalışacaksan çalışman ya da bir işe girmen...
en azından hem annenle daha az vakit geçirmiş olduğundan duymazsın, hem de yeni bir ortama girmiş olursun yeni insanlarla tanışırsın...
Allah iyilerle karşılaştırsın canım bol şans :)

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

25 yaş nedir ki yahu :44:

Bende 25'im değil evlenmemi istemek,beni soranlar -sevgilim olduğunu bilmeyenler- şuna yapalım buna yapalım diyor onları bile tersliyor annem.Sevgilime bile karışmıyor Bende istiyorum ki az ilgilen be kadın evlenmemi iste hadi artık bir şeyler yapın de ama nerdee eminim 40 ıma kadar kalsam sen niye evlenmedin demezler

Bunun ayarı yok galiba

Kısmet canım inş birine kalbin ısınır mutlu bir yuva kurarsın da annende rahat eder

32 yaşındayım yıl sonu evleniyorum inş. hiçde evde kalmış hissetmiyorum annen abartmış olayı 25 çok güzel bir yaş sevgilin yoksa negüzel keyfini çıkarmaya bak elbette biri karşına çıkar ve evlenirsin geç olsun ama mutlu ol

Boşver fazla takma kafana,evlilik bu yaşımı olur nasip,kısmet meselesi,insan kendine baktıktan sonra her yaşta güzeldir ,evet küçük yerlerde genel olarak herkes birbirini tanıdığı için dedikoduda fazla olur ve birbirlerinden etkilenir insanlar,annende fazla takmış..

Senin yapacağın pek bişey yok şu anda kulak ardı etmekten başka,aslında en iyi çözüm kendini idare edebilecek bir iş bulup evden ve o çevreden uzaklaşmak ama oda ha deyince olmuyor oda nasip meselesi cnm..

annen fazla abartmış senin daha yaşın 25 benim bir tanıdıgım var 35 yasında hala evlenmedi çünkü kariyerinde doktora yapıyor ondan sonra evlenicekmiş valaha akıllı kadın böyle olur

annen fazla abartmış senin daha yaşın 25 benim bir tanıdıgım var 35 yasında hala evlenmedi çünkü kariyerinde doktora yapıyor ondan sonra evlenicekmiş valaha akıllı kadın böyle olur

akıllı kadın böyle olur lafına katılmıyorum ...25 yaş normal 30 una kadar yolu da var...ama 35 yaşında daha doktoru vs diye uğrasıyorsa üzülürüm cünkü geçen günlerde sunucusu esra...... olan evlendirme programında 45 yasında hiç evlenmemiş bi kadın çıktı ve öyle itiraflarda bulundu ki...yaşım genç önce kariyer sahibi olucam diye hep evliliği erteledim ki gerçekten kendini yetiştirmiş.... şuan çok pişmanım evlenmek istediğimde aradaığım insanı bulamadım yada buldugumda kabul edilmedim dedi şimdi yasım 45 artık çocuk sahibi de olmam mümkün gözükmüyor anne olma sanşımı kendim kaybettim dedi ...keşke hem kariyer hem eviliği birlikte oldugu kadar yürütseydim dedi...

konu sahibi annene fazla takılma ama evliliği de çok erteleme elbette önce işini eline sonra evlen ama illa karyier vs 30 kadar ylu var diyip salma sonra ileride pişman olmamak için...

Annen sinir hastası olabılır ama masallah elalem ne der derdıne dusup senı yakıcak haberı yok cırkınlestın demesı ayrı olay zaten ama sana bunun baskısını yaparken tamam ılk karsıma gelenle evlencem ama mutsuz olup bosanıpta bu eve gelırsem cokmu mutlu olcaksın de ozmanda bu sekılde konusursa bırak ıstedıgını soylesın bu senın hayatın haa seversın yıllarca bekler evlenır yıne bosanırsın orası bellı olmaz Allah ne yazdıysa onu yasıoz sonucta ama evlılık bu ya ıyıce tanımadan da kı buzamanda kımseye guven yok yas gecıo dıye evlen evlen dıye baskımı yapılır calıs gez toz hayatını yasa millet yarın evlenırsen cocuk ıstemezsın bı sure kısır bu
cocugu olmuyo dıye laf cıkartır o mıllet hıc susmaz sen kımseyı dinleme ne ıstıosan onu yasa

bende de var böyle bir anne yaşım 21 ama evlen evlen baskıdan bıktım kpss bile çalışamadım bu sene..bende 30 a kadar evliliği pek doğru bulmuyorum hele ki iş bulmadan evlenmek baya güven ister..kaldı ki sevmediğin biri ile evlenmek sırf baskı yüzünden bana çok yanlış geliyor..bence siz kpss yi kazanın iş hayatınızda eminim kafa dengi içinizin ısındığı birini bulacaksınızdır

Ben de 27 yaşımda evlendim bana da herkes evlen evlen diye baskı yapıyordu çıldırıyodum. Evlilik kader kısmet işi. Ne yani yoldan geçene gel beni al mı diyecektim. Annen elalem ne der kaygısında boşver takılma.

Ben 26yim, ben oleyim o zaman annenin bu guzel mantigina gore Nasip, kismet neyse o olur, bunlar da kimin ne dedigine bakmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…