Annemin çevresinde bana birilerini bulanlar var.. sanki ben istiyorum da.... çok zenginmiş, çok şöyleymiş, yok böyleymiş... Bu kısmet kaçmazmışta yaşın gelmiş bi tanı diyorlar.... faceden bakıyorum çocuğa fotoğrafını görüyorum elektrik alamıyorum olmuyor.. annem anlamıyor, ne yapıcan elektriği rahat edeceksn , evde kalmaya başladın acele et diyor... hergün ere uzanıp "hastayım hasta.... beni sen hasta ettin, senin bu durumlar ne olacak" diyor.... ben daha önce nişandan ayrılmıştım , uzun bi nişanlılıktı, o yüzden çok takıyor belki de ama ne yapablrm ki.. kısmet bu işler... biriyle tanışıyorum, hemen nişan taksın , biz uzun işi sevmeyiz diyorlar... biriyle görüşüyorum şu an, herşey güzel gidiyor 1 buçuk yıla düğün düşünüyor erkek arkadaşım ve annem o kadar bekleyemeyz, 1 yıl bile çok diyor.... kendi bulduğu görücü usulü kişiler 6 ay içinde düğün yaparmış, bana onları söylüyor.. ben onun bulduklarını beğenmyorum kafama uymuyor ve ben aşk evliliği yapmak istyorum, kendi bulduğum tanıdığım kişilerle olsun istyorum ama o kim çabuk düğün yapacaksa, işi gücü yerindeyse maddi durumu varsa hemen ona beni vermek istyor ve baskı yapıyor.. erkek arkadaşım bu yüzden ailemden soğudu....