Annem bana o.pu dedi !

Aileniz kendi anlayışına göre yaşam sürdürmenizi istiyor demek ki ancak annenizin şaka yollu dahi böyle bir şey söylemesi çok kırıcı ancak küslüğü sürdürmenin size bir faydası olacağını düşünmüyorum konuşun annenizle.Ayrıca size verebileceğimiz tavsiye eğitiminizi tamamlayın kendi ayaklarınız üzerinde durun bu şekilde daha özgür olacaksiniz ve zaten şimdilerde içinizde ukte olan yaşayamadığınız şeyleri yapabileceğiniz sizi daraltmayan ve giyim kuşamınıza müdehalee etmeyecek birisiyle evlenin derim gelecekte ki o zaman da heveslerini kursağınızda kalmasın

Neden genc erkeklerin degilde genc kizlarin ozgurlugunden yana degilsiniz?genclerin basina buyruk olmalarindan demek bu kadar mi zor?

Butun yazdiklarimdan sadece bu noktaya takildiysaniz, bu sorunuza cevap verme luzmunda bile bulunmayacagim.

üniversiteyi ailenizle aynı şehirde mi okuyorsunuz? keşke başka bir şehirde okusaydınız gözden ırak olsanız bu kadar laf söylemezdi belki de .. benim amcam da böyleydi kuzenim üniversite 2.sınıfta erkenden evlendi sırf ailesinden kaçmak için.. umarım sizin durumunuz da böyle olmaz

babam da üni. de olmama rağmen makyaj yapmamı hoş karşılamazdı.. -lisede zaten yapmazdık-
ben de eve gelmeden silerdim..
2. sınıftayım, birgün nasılsa elimi kolumu sallayarak gelmişim, gözümdeki siyah kalem dudağımda kırmızımsı ruj vs kalem bi güzel akmış bi de.. öyle girdim salona.. farkında değilim rahatım..
bi 10-15 dakika sonra babam "eee seda hanım bişey mi anlatmak istiyorsun bana" dedi gülerek.. o zaman anladım bakışından..
konuştuk,, az da olsa yapmak istediğimi abartılı olursa zaten benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim..
babam konuşmanın sonunda demez mi "böyle şeftali gibi rujlar var ya onlardan sürme ama sana gitmez" :)
çok haklısın vs dedim :) babam her konuda "uzmandır" bu konuda o yönü ilk kez işime yaradı :)
o günden sonra hiç abartmadan makyajımı yaptım babam da bişey demedi..

bence beyaz oje hafif ruja alıştır sonra göz kalemi, vs devamı gelir..
sonuçta ailen onlar.. öyle üni. bitince hemen çekip gidilmesi de her zaman mümkün değil canım..
varolan durumu iyileştirmeye bak senin daha huzurlu olman açısından..
ilerde hayat ne gösterir o zaman daha büyük kararlar verirsin..

Şu makyaja hiç üşenmiyor musunuz yahu? Sabahın nurunda kalkıp da hiiiiiç yapamam. Öğrenciler soruyorlar öğretmenim neden hiç makyaj yapmıyorsunuz diye hatta.. Bir de sürekli makyajlı gezenleri makyajsız görünce resmen hastalıklı, ölü insan suratı gibi oluyor ya..

benimde babam öyledir or...pu ne ki daha neler derdi haksız yere hatta durduk yere. bende dert ettim hep üzüldüm olan bana oldu. takma benim gibi olma ablacım okulunu bitirince kurtulucaksın onları düşün

bizde anneyiz evlada şaka da olsa alınmaz ağza söylenmez....
bu sıkan anne babalar aslında sıktıkça çocuklar çığırından çıkıyo haberleri yok....

Diger

diger soylediklerinizi onaylayip burayi yanlis buldugum icin bir sorayim dedim
yanlis anlamisim oyleyse. Konu bir kiz oldugu icin bu sekilde yazdim. Benim 3 erkek kardesim var, hicbir zaman ozgurlugumun onlarinkinden daha kisitli oldugunu hissetmedim. O yuzden kesinlikle her genc icin aynisinin gecerli olduga inaniyorum canim.

kusura bakma, hava guzel, ben ofiste, sikildim

Size sabırlar diliyorum, bu ne iğrenç bir hayat böyle.
Yazık, en kısa zamanda kurtulursunuz umarım.

Ben bu yasima geldim, evliyim, hala annemin babamin yanina giderken oje suremem. Makyaji da evlendikten sonra yapmaya basladim zaten, makyaji kabul ettirdim de ojeye karisirlar. Bu kadar baski hic iyi degil ...
Sen de hoslarina gitmiyosa yapma canim, abuk subuk laf yemektense yapma makyaj falan. Ben cozumu oyle bulmustum sahsen.

Kendine bakmakla , bakımlı olmakla kimsenin ahlaki bozulmaz . Annenle öncelikle bu konu hakkında etraflıca konuşup , bakış açısını düzeltmelisin .
Kaldı ki bakımlı olmak kadın - erkek herkes için güzeldir , olmalıdır . Ölçüsü kişinin tercihine kalmış sadece .
Sen yine de makyaj yapmasan da , bakımlı olmaya devam et .

şaka olarak neyse..gülerek söylemişse..ama öyle demiyorsun..yaşında reşit...sadece ailenin evinde olduğun süre karışabilirler...dozu aşmada neden makyaja karışıyorlar...benimde kızlarım var...tabi aşırı olmaksızın yapıyorlar..düğün davet olur..biraz fazla olur ona izin veriyorum...şimdi yapmıyaksında ne zaman yapacaksın..esir gibi davranıyor annen ...sende okulunu bitirince işinide kurunca kendi evine çık o zaman seni annen ezemez...çok üzücü annenin hareketleri...

Annenizi bu kadinlarin diline dolamissin annene orospu annesii oda o zaman bile demisler yazik anneni 3 kurusluk kadinlrin diline pelesenk etmissin her seyde once anne o senin annen hrkes anneni kotulerken mutlu mu oldun.seni koruma dusuncesiyle oyle demis ayni yastayiz muhtemelen ama senin yerinde olsam anneme boye demelerini kaldiramazdim bu KADINLR HER SEYI aBARTIP MEMLEKET MESELESI YAPIYOR

3 kuruşluk kadınlar derken? Ne kadar ayıp yaa.

Kızına rimel sürdü diye 0...u diyen bir anne ne kadar çirkin bir şey.

Herkes anne baba olmamalı gerçekten.

Mesaj tekrarı...

Aç koyma hırsız edersin çok söyleme yuzsuz edersin diye bir atasözü var annene hatirlat bunu ne kadar sikarsa o kadar uzaklaşıyorum rahat birak beni biraz de

belli bi yastan sonrakı ınsanlara ne desen boş sabıt fıkırlerını asla degıstırmezler onları degıstıremessen kendınden mahrum bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…