Neden genc erkeklerin degilde genc kizlarin ozgurlugunden yana degilsiniz?genclerin basina buyruk olmalarindan demek bu kadar mi zor?Hikayeyi tek tarafli dinliyoruz tabiki. Kendin demissin agresif cevap veriyorum diye, yuz goz olmussunuz yani.
Olaylarin ve ailenle baginin toparlanmasini istiyorsan, onlarin sana guvenmelerini saglaman gerekir. Belliki o konuda biraz sikintilisiniz. Oyle olmasa sayet, annen bi rimel yada oje yuzunden bukadar uzerine gelmez.
Alttan almayi ogrenmek zorundasin. Sozlerinden cikmamalisin. Bir sure onlari sasirtacak derecede uyumlu olduktan sonra, annenle oturup konus. Izin iste, rimel icin mesela. Yada biraz fazla ozgur birakmasi icin. Ama adim adim olmali isteklerin, abartmadan. Anneninde senden istekleri varmi, ogren. Istediklerini yap, yapamayacagin seyler hakkindada konus.
Genc kizlarin fazla basina buyruk olmalarindan yana degilim. Senin yaslarinda bende ozgurluk sinirlarimi zorlardim, ama annemle babam bana (sonsuz) guvenirler elhamdulillah, o yuzden gereksiz buyumezdi ufak tefek seyler. Surme diyorsa surme bir sure, incilerin mi dokulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?