kesin adamın yaşıda küçüktür...suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Ha evli adamla birlikte mi ?hmmm...Konu arasında açıkladıklarınızı keşke en baştaki mesajda açıklasaydınız ya... Şuan bambaşka bir meseleye dönüştü konu zira. Adam evli, anneniz adama para yediriyor, adamın eşi annenize mesajlar atıyor filan... Ortada bayağı ahlaksız durumlar var yani. İlk mesajınıza göre yazdıklarımızın çoğu hükümsüz oluyor bu durumda.
Eviinizin içini bilemem tabii ki annenizin yaşadığı kaçmak değil kaçmak habersiz olur o bir eşinize bence hiç bişey demeyin hiç bişey bilmek zorunda değil bu sizin aile konumuz annenizi küçük düşürmeyin bu iki siz annenizi değil de daha çok parasıni düşünüyor gibisiniz konuyu ilk okuduğumda içime o doğdu tabii ki kimse adamın ne için annenizle olduğu belli olmaz ama oda annenizin sorunu o hayattayken siz anca sağlığından endişe edin sık sık arayın kolacan edin başka bişey yapamazsınızbulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu
Henüz birkaç hafta önce ilkokul mezunu bir adam *Freud* kitapları okuyup kendisini akademisyen doktor vs şeklinde tanıtıp 25 tane kadını dolandırdı. 25 tane kadın!67 yaşında ki kadın dediğiniz gibi..akıl sağlığı yerindeyse karşısındaki insanın ne halt olduğunu bilecek olgunluktadir yani merak etmek çok saçma değil mi?
Koskoca kadın çocuk değil ya.
Ama burada anneyi meraktan çok annenin bir adamla tatile gitmesi ve eşe dostda ne söylerim derdi var bence.. ayy rezil olduk durumu var..
Başlık bile acayip annem kacti diyor..))
Canim kadin yanlis birsey yapmiyor ki... adam duzgun iyi biriyse normal bence...Hoş değil derken çocukları için hoş değil anlamında söyledim. Yani kendi nefsime vuruyorum da kabullenmesi güç olurdu annemi başka bir adamla düşünmek. Yoksa elbette herkesin kendi hayatı herkes sevgili olur evlenebilir. Sadece bir evlat için annesini veya babasını elin adamı/kadını ile paylaşmak zor anlamında hoş değil dedim.
“iş yerindenmiş ve adam için iş yerindekiler o adam annenize evi sattırır demişler”adamı tanımıyoruz etmiyoruz ne alaka ev umrumda değil benim şuan nasıl bi zamandayız hiçmi görmüyorsunuz duymuyorsunuz?
“annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi”çünkü hiç birşey demeden söylemeden habersizce gitti buda kaçmak oluyor
baban annene nasıl davranırdısuan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Para kolay kazanılmıyor ki. Ev de umrunda olsa normal bence. Sonuçta annesinin mağdur olmasını istemez.“iş yerindenmiş ve adam için iş yerindekiler o adam annenize evi sattırır demişler”
Belli, ev umrunuzda değil.
Umrunda olmasına bir şey demedim ki. Olabilir tabii ki ama inkara ne gerek var? Söylediklerinde bir sürü tutarsızlık var.Para kolay kazanılmıyor ki. Ev de umrunda olsa normal bence. Sonuçta annesinin mağdur olmasını istemez.
O bahsettiğiniz olaylar olmuyor demedim ama oluyor diye de 67 yaşında ki bir kadının aldığı kararlardan dolayı kendisini suçlayamayız.Dunyanin heryerinde sahtekarlar mevcut napalim eve mi kapanalim,hayattan insanlardan kendimizimi soyutlayalim?Çözüm bumudur? Bence degil..Keske çocuklarına karşı açık olabilseydi anlatabilseydi tanistirabilseydi adamla..demekki çekindi.Boyle olması da doğal şu an ki tepkilere bakılırsa.Henüz birkaç hafta önce ilkokul mezunu bir adam *Freud* kitapları okuyup kendisini akademisyen doktor vs şeklinde tanıtıp 25 tane kadını dolandırdı. 25 tane kadın!
Şimdi 25 kişinin akli dengesi yerinde değilmiydi?
Sanırım siz ütopik bir dünyadan bahsediyorsunuz. Eğer öyleyse haklısınız tabi, merak etmek çok saçma dediğiniz gibi.
Ama eğer şuan yaşadığımız dünyadan bahsediyorsanız geçmiş olsun. Zira ben yeterince olgunum karşımdakini tanırım diye bişey yok.
Yarın o kadın dımdızlak şekilde evi barkı gitmiş rezil olmuş halde geri dönerse artık teselli edersiniz aklın başında olgunsun diye.
Aaa görmedim ben bunu nerede demiş?Konu arasında açıkladıklarınızı keşke en baştaki mesajda açıklasaydınız ya... Şuan bambaşka bir meseleye dönüştü konu zira. Adam evli, anneniz adama para yediriyor, adamın eşi annenize mesajlar atıyor filan... Ortada bayağı ahlaksız durumlar var yani. İlk mesajınıza göre yazdıklarımızın çoğu hükümsüz oluyor bu durumda.
Kaçmak yazınca yanlış anlaşılmış...1 lira için adam öldürülen ülkede yaşıyoruz nasıl böyle rahat cevaplar veriliyor anlamıyorum. Tabikide annemin hayatından endişeleniyorum
Gezip tozuyor işte,kocaman kadın.Rahat bırakınbulaşıkçılık yapıyor diye tabi üzülüyorduk ama bunu kendi yapmak istedi yalvardık brak işi ihtiyacın yok gez toz ne yapacaksın diye ama bırakmıyordu
Aaa görmedim ben bunu nerede demiş?
Değiniz doğru öyleyse konu içinde niye anlatmamis konu sahibi?
4. ve 5. sayfalarda sanırım annesinin telefonuna bir kadından mesaj geldiği, kocamla birliktesin filan dediğini yazmış. Ama annesinin gittiği adamın o adam olup olmadığını da bilmiyormuş. İşler ilk mesajdan çok daha karışık yani.Ha evli adamla birlikte mi ?hmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?