annem başka bir adamla kaçtı

Basligi okuyunca , anneniz evliyken babanizi birakip kacti sandim , ne cirkin bir baslik bu boyle

Anneniz bekar bir kadin ve sevgilisi ile tatile gitmis , boyle baslik attiginiza gore tepkinizi bileceginden sizinle paylasmamis hayatindaki adami , cok da hakli

hepsi benimle aynı fıkırde hepimız sokuz endişeliyiz

Yani su baslik yerine , annem tanimadigim sevgilisiyle tatile gitti , endise ediyorum deseniz cok iyi niyetli gorurdum sizi ve farkli yorum yapardim ama hic iyi niyetli degilsiniz , bende anneyim , insallah cocuklrim sizin gibi olmaz

Yani ben yorumlara şok oldum.
Tatile gitmistir sakin olun yok evi kaptircak diye korktunuz kesin vs. Hele evi kaptircan yorumu ne laubali bir durum.

67 yasinda kadin birden kabak cicegi gibi acılıyo ipsizin biriyle ben gidiyorum diyo gidiyo. Ama konu sahibi bayan sen relax oldu deniliyor.

Bu adam made in Turkey. Bilmem anlatabildim mi ?
Konu sahibi bence esine anlat dış kapının dıs mandali mi bu ?

Son düzenleme:
Yani su baslik yerine , annem tanimadigim sevgilisiyle tatile gitti , endise ediyorum deseniz cok iyi niyetli gorurdum sizi ve farkli yorum yapardim ama hic iyi niyetli degilsiniz , bende anneyim , insallah cocuklrim sizin gibi olmaz
ya ben şuan nasıl bir piskolojideyim o baslığı oraya nasol attım ne haldeyim ağlamaktan siz bana ne diyorsunuz.
inşallah bu durumu yasamazsınız.

bende bunu anlatmaya çalışıyorum..

Ya insanlar korkmadan karisini sokak ortasinda kursunluyo kim neyden korkuyo ?

Siz ileride çocuklarınızın tanımadığı biriyle tatile gitmeyi mi düşünüyorsunuz?

İkinci bahar yaşamak istemiş anneniz sanırım ama kimdir, nedir, necidir?keske bahse konu adamla bir tanıştırsaydı sizi en azından fikir sahibi olurdunuz.

Ben de konumunuzu okuyunca direkt aklıma dolandırılma ihtimali geldi. Öyle bir ihtimal yoksa siz de sakin olun. Ki İnşallah yoktur. Eşinizi de bu durumu anlatıp yardım isteyebilirsiniz

67 yaşındaki kadının alımına çalımına tav olmadı herhalde adam.
Annen normalde böyle "rahat bırakın beni" edalarında biri değilse bu davranışı aşırı anormal.
Dediğin gibi adam sağlam pabuç olsa kaçar gibi tatile gidelim falan demezdi bence çocuklarınla tanıştır derdi en azından bi sempati kazanmak amacıyla.
Anneni kafaya alıp sat ne varsa gidelim dünyayı gezelim bile diyebilir.
Bi an önce el atmalısınız duruma

Siz ileride çocuklarınızın tanımadığı biriyle tatile gitmeyi mi düşünüyorsunuz?
Sizi ilgilendiriyor mu bu?
Nasil sizi ilgilendirmiyorsa benim dogurdugum benden cikan veletleri de ilgilendirmez ozel hayatimda ne yaptigim
Allah gecinden versin esim benden once vefat ederse giderim de tatile , kime ne bundan??

arkadasımla tatıle gıdıyorum demıs kadının arkasından nıye kactı dıye konusuyorsunuz
kımseye oyle bırsey soylemeyın ne munasebet ya
annenız o sızın kactıgı da yok tatıl yapsın arkadası olsun hayatını yasasın ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…