Ne kadar boş bomboş yorumlar yapıyorsunuz ya...
Tamam anladık medenisiniz çağdaşsınız siz anladık gidin kendi üç metrekarelik alanınızda medenileşin.
Yahu 67 yaşında bir kadın ne olduğu kim olduğu belirsiz bir tiple çekip gidiyor, adam hırlımı hırsızmı, zengin yaşlı kadınları dolandıran bir sahtekrmı yada katilmi belli değil. Kızı çoook doğal olarak endişeleniyor. Ama siz çıkmış yetişkin istediği yapar bık bık bık konuşuyorsunuz.
Kaç defa anneniz ne idüğü bilinmeyen bir adamla çıkıp gittide bu derece kafa rahat bol keseden konuşuyorsunuz??
Kaldıki olaki sizin anneniz yaptı bunu bahse varım beni kocama eşe dosta akrabaya rezil etti diye dört dönersiniz burada..
suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Aynen ben de bu konuda gördüm hatta. Konuyu takibi falan bıraktım. Bu kadar medeni değilim şükür.Inanki ben bu kadar medeniyi bir arada sadece Kk'da gordum. Su konuda da medeni olmaya calisip cagdaslik taslıyorlar. Yersen. 70ine dayanmis kadin ne isi var antalyalarda dolandirici diye bilinen adamla. Ulkenin su berbat halinde akrabamiza, komsumuza guvenemez hale geldik. Kaldi ki elin adami.
Aynen ben de bu konuda gördüm hatta. Konuyu takibi falan bıraktım. Bu kadar medeni değilim şükür.
size daha once hic bahsetmeden hoop tatile gidiyorum diye mesaj atmissuan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
kadın 67 yaşında ve güya tatile gittiği adam da resmi kocası değil ..kızı bile daha görmemiş ..bu durumda nasıl rahat olabilir..üstelik kadının üzerinde tapulu gayrımenkul de varsa ..böyle bir durumda ay bırakın sevgilisiyle istediğini yaşasın demek çok da iyi bir fikir değil bencekimse dolandırılmasına göz yumsun iyi fikir demedi.
67 yaşında kadın istediği kişiyle görüşebilir.
Dediğiniz gibi babanızla mutlu olamamışlar, şu yaşından sonra mutlu olmaya hakkı yok mu ?
He tabiki temkinli olmanızı tavsiye ederim, etraf dolandırıcı dolu, bu yaştaki insanları kandırıp parasını yiyen çok kişi var.
Anneniz tatilden dönünce konuşun, o kişiyle arasında birşey varsa onu adına mutlu olacağınızı, tanışmak istediğinizi söyleyin. Böylece adamı da gözlemlemiş olursunuz niyetini öğrenirsiniz.
Gerçekten iyi biriyse bırakın kadın mutlu olsun yaşasın ne istiyorsa. Evlatları olarak destek olmanız gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?