En basit annen hastalansa ne yapacaksiniz? Bir an evvel ogrenmen lazim bazi seyleri. Kinamiyorum asla. Ama hayatta tek kalsan bir camasir yikatamaz bir kap yemek yiyemezsin bu gidisle..
Ben 10 yasinda cay demlemeyi, yumurta kirmayi ogrendim. Ev islerine ufak ufak yardim ederdim. Lise 1e giderken annem bacagindan ameliyat oldu. Cok iş uzerime kaldi. Yemek, camasir, bulasik, genel temizlik hersey... Sonra tabi annem ben yaptikca kendini iyice saldi. Okuldan gelirdim aç ,yemek hazir olmazdi. Onume yiyecek koymazdi. Bulasik tezgahta beni beklerdi. Bir sure sonra bende onlar soylemeden yapmadim. İnada bindirdim. Ama annem cok erken bana birakmisti. Bu konu içimde cok yara, bu konulardan babam beni yerlerde surukledi kavga esnasinda.. sonucunda evlendim evimde hicbir is yapasim gelmiyodu calisiyodum da. Cunku bekarken bıktırmıştı annem.. zamanla alistim. Hala anneme de temizlige gidiyorum kendi evime de yapiyorum.
Yani demek istedigim. Genc kizlar is yapmayı tabiki ogrenmeli. Ölüm kalım var neticede hastalik var. Ama bıktırılmamalıda.. anne evinde biraz rahatlıkta gormeli..