Ben hic bir sey diyemiuorum ki.Basit bi tek basima giderim dedim calistigim yere ona bile küstüAnnemde bir kurufasulye yapar gazını almayı bile bilmez , ağdası gelmiş haberi yok falan deseydin . Tövbe yarabbim zoru ne seninle koskoca insansın yani
Nazı sana geçiyor büyük ihtimal , hiç bişeye sesini çıkarmıyorsan , babanla arası nasıl peki ?Ben hic bir sey diyemiuorum ki.Basit bi tek basima giderim dedim calistigim yere ona bile küstü
benden 1 yas kucuk kardesim cok sinirli .Ona bir sey diyemiyor .Tüm sinirini benden cikariyor.Cocukken de boyleydi sureklu dayakla buyudum.Banuoya felan kitlerdi.Simdi bunlari yapamiyor diliyle eziyorNeden böyle yapıyor olabilir sizce.
Babam cok seviyor annemi .Disariua o da sinirlidir eski askerdir.Ama anneme karsi cok sessiz sakinNazı sana geçiyor büyük ihtimal , hiç bişeye sesini çıkarmıyorsan , babanla arası nasıl peki ?
Bunu 1 kere konustum.Sen alingansin dedi.Gercekten alingan biri degilim .Arkadaslarimin uaninda ds boyle yapiyor istemiyorumm artik ya evlenmek cozum olsa keskePeki annenle hiç konuşturmu , niye böyle yapıyorsun diye rahatsızlığını dile getirdinmi?
1 kere denedimnsen alingamsin dedi.Kizlar alingan felan degilim inan ki.Universiteyi gec kazandm ikinci senemde sinava giricrm girmeden gecen sene gerizekali gibi yapmadin bu sene yap bari dedi sinava alinmadsn .Alingam degilim ama icimden cikmihor cok sogudum artikAnnenize neden böyle şeyler söylediğini sormadiniz mi sorun bir ne dicek aynı cümlelerini tekrarlayarak sorun
AynenBunu 1 kere konustum.Sen alingansin dedi.Gercekten alingan biri degilim .Arkadaslarimin uaninda ds boyle yapiyor istemiyorumm artik ya evlenmek cozum olsa keske
benden 1 yas kucuk kardesim cok sinirli .Ona bir sey diyemiyor .Tüm sinirini benden cikariyor.Cocukken de boyleydi sureklu dayakla buyudum.Banuoya felan kitlerdi.Simdi bunlari yapamiyor diliyle eziyor
Tepki vermeye başla bence çok da cesaret edemez böyle konuşmaya emin ol...annedir tabiki ama istemiyorsan bu tarz muhabbetler biraz dişini göstermen lazım anneler alınmaz merak etme tabi saygı sınırlarınıda aşmadanKizlar bugunku derdim de annem .Herkesin icinde ozellikle misafir varken beni ezmeyi cok seviyor bir kardesim daha var benden 1 yas kucuk .O sinirli hemen parliyor laf veriyor diye ona bir sey demiyor.26 yasindayim ben .Ögretmenim dogu da .Yazin ailemin yanina geliyorum.Dün misafir vardi herkesin icinde "Nilsu gelince bir seviniyorum gidince bin seviniyorum bi gitseydi o gidince tum isler bitiyor " dedi.Neyse dedim ses cikarmadim.Sonra okumaktan konu acildi misafirin cocugu okumak istemiyormus .Annemnde bana dondu "aman okumasinlar bisver okuyunca maasim olunca kendilerini adam oldum saniyorlar okumakla adam olinmuyor dedi ." Neyse dedim sustum balkona ciktim..Sonra misafir teyze geldi biz senin icin geldik gel bizim yanimiza dedi.Gittim odaya çay da getirdim .Bu sefer de konu evlilikten acildi..Annem yine laf vurdu "hic bi sey beceremiyor nilsu da herkes evlendi evde kaldi bizim kiz dedi .Gerci evlense iş bilmez yemek bilmez milletin basina bela mi edicem evde kalsin boyle daha iyi dedi .Kizlar cok agladim misafirler gidince niye beni kucuk dusuruyor ki.Ucak biletini aldik babam da misafiler gidince annenle bende mi gelsek dedi .Ben de yok isyemiyorum tek basima giderim dedim.Sabah da bana küsmüş oyle deidgim icin yüzume bakmadi.Konusmak istemiyotum annemle de sizle paylasmak istedim
Genel huyu bu ise mesafeli durun, herseyinizi anlatmayin.Kizlar bugunku derdim de annem .Herkesin icinde ozellikle misafir varken beni ezmeyi cok seviyor bir kardesim daha var benden 1 yas kucuk .O sinirli hemen parliyor laf veriyor diye ona bir sey demiyor.26 yasindayim ben .Ögretmenim dogu da .Yazin ailemin yanina geliyorum.Dün misafir vardi herkesin icinde "Nilsu gelince bir seviniyorum gidince bin seviniyorum bi gitseydi o gidince tum isler bitiyor " dedi.Neyse dedim ses cikarmadim.Sonra okumaktan konu acildi misafirin cocugu okumak istemiyormus .Annemnde bana dondu "aman okumasinlar bisver okuyunca maasim olunca kendilerini adam oldum saniyorlar okumakla adam olinmuyor dedi ." Neyse dedim sustum balkona ciktim..Sonra misafir teyze geldi biz senin icin geldik gel bizim yanimiza dedi.Gittim odaya çay da getirdim .Bu sefer de konu evlilikten acildi..Annem yine laf vurdu "hic bi sey beceremiyor nilsu da herkes evlendi evde kaldi bizim kiz dedi .Gerci evlense iş bilmez yemek bilmez milletin basina bela mi edicem evde kalsin boyle daha iyi dedi .Kizlar cok agladim misafirler gidince niye beni kucuk dusuruyor ki.Ucak biletini aldik babam da misafiler gidince annenle bende mi gelsek dedi .Ben de yok isyemiyorum tek basima giderim dedim.Sabah da bana küsmüş oyle deidgim icin yüzume bakmadi.Konusmak istemiyotum annemle de sizle paylasmak istedim
Hayatta şunu anladim yüzün fazla yumuşak durmucaksin herkese de karakterini bozmadan anladığı dilden konuşacaksın yoksa insanın hakkına gasp ediyorlar . Sizde öyle olun saygı ve mantıkla cevabınızı verin tepkinizi koyun .1 kere denedimnsen alingamsin dedi.Kizlar alingan felan degilim inan ki.Universiteyi gec kazandm ikinci senemde sinava giricrm girmeden gecen sene gerizekali gibi yapmadin bu sene yap bari dedi sinava alinmadsn .Alingam degilim ama icimden cikmihor cok sogudum artik
Annem oyle sindirdi ki beni.Ben ne yapsam sanki yanlis yapuyormusum gibi geliyor hayatta.Bazen seviniyorum oncs seye ragmen ogretmen oldum diye .Annem oyle bir laf ediyor ki .Keske ölseydim diyorum.Yazin geliykrum annemin yuzunu gormeyim diye genelde bos bos avm de dolaniyorum eve gitsem bir sey desem yanlislikla tamamen suc kavga cikacak cunku biliyorum .Arkadas ortaminda bile oyle oldum annemin sayesinde tamamen sindim.Aman birine yanlis bir sey demeyim aman kims3 kirilmasin modundayim hep.Biri bana kirilsa ufaktan ben bunu da kendime dert ediyorum sonra annem beni mahvettiÖğretmenmişsin çocuk istismarı nasıl oluyor bilirsin diye düşündüm
Sence sen istismar edilmemiş misin?
Ve hala edilmiyor musun?
Kışın paranı biriktir 2 ay gez dolaş tatil yap eve gitme o annenin yüzüne bakmam ben olsam
Fiziksel şiddet duygusal şiddet şimdi de hala aynı..
Yaşın geçiyor bu muameleyi hakediyor musun
Annen de nasıl bir insansa hala sana küsebiliyor cehennemin dibine küssün önce insan olsun anne olsun.
Kardeşine aferin yedirtmiyor kendini
Evlenmek cozum mu bilmiyorum ama artik evden de kurtulmak istiyorumAynenLoreth e katılıyorum , konuşmak çözüm olmadıysa taktik değiştir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?