Annem beni küçük goruyor

"birisi artık düzeltti kendini derken diğeri dozu artırdı" kısmına istinaden özel değilse eğer anne dışında da mı etken biri vardı?

Çokuz cok,bir iki topik var ki adeta sonsuz bir liste oluştu böyle konularda...

Evli misiniz evlensem duzelir mi sizce

"birisi artık düzeltti kendini derken diğeri dozu artırdı" kısmına istinaden özel değilse eğer anne dışında da mı etken biri vardı?
Annem bilincine vardı ve elinden geldiğince onarıyor geçmişi,fakat babam şimdi de,hiç normal eleştiri almayınca hayatında,neden böyle diyorsun baba,kırıcı oluyorsun desem bile acımasızca eleştirip yine kendi küsüyor

Çokuz cok,bir iki topik var ki adeta sonsuz bir liste oluştu böyle konularda...
Ben cok uzuluyorum anneleriyle arkadas gibi olan kizlari gorynce .Ne aci aslinda bi anne icin sinirini uzerimizden atmasalar belki tatli dilimizle her seyi halledicez ama olmuyor

Anen biraz arsiz. Nabza göre serbet diye bi durum var. Kardesinizle iliskisine bakilirsa azcik dis gösterilemsini seviyor. Dişini göster biraz

Ben cok uzuluyorum anneleriyle arkadas gibi olan kizlari gorynce .Ne aci aslinda bi anne icin sinirini uzerimizden atmasalar belki tatli dilimizle her seyi halledicez ama olmuyor
Ben şimdi annemle iyiyim,cunki artık elinin altında değilim,sorunu çözemezsem sessiz moda girebilirim,bunu da istemiyor,iyiyiz epeydir...

Resmen assaliyo sozle taciz bu annemde olsa deliririm Vala o ne oyle dusmanmi Annemi Belli deil tavrini koy çok ezilirsin yoksa insanin bir sure sonra özguveni kalmaz

5 yasindaki oglum misafirlikte gaz kacirdi die esim kizdi herkesin icinde bagirdi bende ayni sekilde geri bagirdim baskalarinin yaninda verilen ogut deil hakarettir birdaha asla yapmadi esim cocuklari ezmek ne demek ya kiyamiyorum bagirmaya vurmak soyle kalsin

Güzelim bende de var böyle bir anne iyilik yaparsın yaranamazsın hep kötüsün hep ama kötü iki günlük elin kızını benden üstün tuttu herkes benden daha değerli bir iyilik yapar oğullarını benden üstün tuttuğu için verdiğini geri almak istedi neler neler hiç eline sağlık kızım demez kizin diye sarilmaz sanki onun öz kızı değilde sokaktan gelen geçen her hangi birisinin hiç tanımadığı kızıyım ben ne yapmış olabilirim bebekken çocukken diye bile dusundum yok oldum olasi istemez beni bende onceleri takardim cevap verirdim iyilikle yola getirmeyi dusunurdum baktin agzimla kus tutsamda yaranamiyorum biraktim Allaha havale ettim hakkimi helal etmiyorum diyorum hep ne arayip ne soruyorum cok sevdigi ogluyla otursun diyorum

Haklısınız bence tavrınızı koyun.

annenin derdini ben anladim ama yangina körükle gitmek yanlis olur.
ömrünüz boyunca kadin size siddet uygulamis- cocukken fiziki ve simdi psikolojik.
bu tip insanlara genelde toxic yani zehirli deniyor.
kendinize yatirim yapin ve tedavi görün.
bu kadin degismez ama sizin ona karsi olan tavirlariniz degisebilir.
yazdiklarinizi okurken üzüldüm- lütfen tedavi görün ve özgüveninizi geri kazanin.
siz gücsüz degilsiniz sadece stockholm sendromu (bence) yasiyorsunuz.

Ben olsam annemle net konuşurdum.

Size tuhaf gelebilir ama bazı anneler kızlarıyla yarış halinde olup onları kiskanabiliyor

Ben de açıkçası aynen böyle düşünüyorum... Neden olduğunu bilmiyorum ama tam da dediğiniz gibi bir yarış, bir cebelleşme söz konusu olabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…