Annem beni sevmiyor..

Aynısı benım annemdede var.Bir abim ve bir ablam var. ben 18 yaşındayım abim 23 ablam 20. Babam ablama annemde abime aşırı düşkündür.Abimle annem arkadaş gibiler arkadaştanda öteler dostlar ama annem beni hiçbir zaman öyle görmedi.Mesela abim kötü birşey yapıyordu annem hiçbirşey demiyor üstüne destek çıkıyor babam öğrenincede babamı yatıştırmaya çalışıyor.Ama ben hata yapsam anında babama yetiştiriyor ve üstüne babamı kışkırtıyor.Beni tek seven evde abim var.O yüzden annemede birşey diyemiyorum abimle aram bozulmasın diye.Annem abime çok düşkün abim çocukluğundan beri öyle ama bana gelince sürekli bi üveylik muamelesi.2-3 ay önce abim evde kek istemişti.Ona anında yapıldı.Ben kek istedim 1 ay oldu isteyeli ama hala yapmamıştı otur kendin yap dedi.Bende bugun yapayım bari dedim çıkardım malzemeleri ama çıkarmaz olaydım o keki yapana kadar burnumdan getirdi.Burayı kirlettin burayı babanın uşağımı temizliyor yok bu malzemeyi çok kullandın yok o kadar şeymı konulur ona falan.Bırak ben temizlerim diyorum aman senden bi halt olmaz bi de senimi bekliyicem 2 saat diyor uyuşuksun diyor.Durduk yere bana bağırıyor.Yani bunun nedenini hiç bilmiyorum.Bi kere daha bana böyle yapmıştı artık yeter dedım en sonunda üstüne bile yürüdüm ama nafile kadın gene aynı gene aynı :)

Degismezler oyle geldiyse oylede gider canjm sevmiyor iste bende hala umut var kizim dese kedi gibi yanins gitcem sarilcam ama ykk istemiyor beni

canm benim ailedeki sorunlarda böyle berbat. annem bana daha hiç sarılmamış pek yakın değiliz. erkek kardeşlerime çok düşkün. istanbuldan malatyaya taşındık babamın maddi durumu aşırı iyi oldu. tam sevgilim oldu tabi babam ile arkadaş gibiyiz falan ama babam annemi aldatıyo bide sevgilileri ile zorunlu konuşturuyo. bi gün konuşmam gitmem yanlarına o kadınların dedim diyen sen misin bi dayak yedimm ki sorma. son 2 yıldır yediğimiz annem ben ve küçük kardeşim yediğimiz dayaklara inanamazsın berbat. kaç keez polisi aradım. dayak nedeni de ben sevgilileri ile konuşmuyorum annem kaç kere boşanma davası açtı bizim için vazgeçti. geri baana bu kış asla seni evlendirmem drken bi hafta gecmeden erkek arkadaşımı eve çağırıp gelin istyin en kısa sürede düğün olacaak ddi bende safım sonra öğrendik annem ile boşanacak sevgilisi ile evlenecek miş. eve asla bakmaz ama aylık kazancı dudak uçuklatır. sevgilisinin çocukların ne paralar veerir. estetik parasına kadar verdi. ama bende dedim asla babamdan para almam almıyorum da kendim kazanıyorm. he ama okul ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda. hatta en son 4 afta önce vurdu bizi annemn benm yüzümüz morardı erkek arkadaşım öldürecekti az kalsın ama sabır dedim. allah yardımcım olsun. hani beterin beteri var canm ben daha kötü olanları düşünüp şükür ediyorm. elbet babamın parası bitecek veren allah almasını da bilir ama artık ben ne kadar evlatlık yaparım meçhul. bende senin gibi çok güler yüzlüyüm hiç belli etmem ama babam maalesef acayip biri ve annemde bana hiç düşkün değil ama sağolsun yinede. ama çocuklarımız çok şanslı olacak

canm benim ailedeki sorunlarda böyle berbat. annem bana daha hiç sarılmamış pek yakın değiliz. erkek kardeşlerime çok düşkün. istanbuldan malatyaya taşındık babamın maddi durumu aşırı iyi oldu. tam sevgilim oldu tabi babam ile arkadaş gibiyiz falan ama babam annemi aldatıyo bide sevgilileri ile zorunlu konuşturuyo. bi gün konuşmam gitmem yanlarına o kadınların dedim diyen sen misin bi dayak yedimm ki sorma. son 2 yıldır yediğimiz annem ben ve küçük kardeşim yediğimiz dayaklara inanamazsın berbat. kaç keez polisi aradım. dayak nedeni de ben sevgilileri ile konuşmuyorum annem kaç kere boşanma davası açtı bizim için vazgeçti. geri baana bu kış asla seni evlendirmem drken bi hafta gecmeden erkek arkadaşımı eve çağırıp gelin istyin en kısa sürede düğün olacaak ddi bende safım sonra öğrendik annem ile boşanacak sevgilisi ile evlenecek miş. eve asla bakmaz ama aylık kazancı dudak uçuklatır. sevgilisinin çocukların ne paralar veerir. estetik parasına kadar verdi. ama bende dedim asla babamdan para almam almıyorum da kendim kazanıyorm. he ama okul ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda. hatta en son 4 afta önce vurdu bizi annemn benm yüzümüz morardı erkek arkadaşım öldürecekti az kalsın ama sabır dedim. allah yardımcım olsun. hani beterin beteri var canm ben daha kötü olanları düşünüp şükür ediyorm. elbet babamın parası bitecek veren allah almasını da bilir ama artık ben ne kadar evlatlık yaparım meçhul. bende senin gibi çok güler yüzlüyüm hiç belli etmem ama babam maalesef acayip biri ve annemde bana hiç düşkün değil ama sağolsun yinede. ama çocuklarımız çok şanslı olacak

kaderimiz bir bizim seninle ya bende babamdan suçsuz yere dayak yedim gece 3 4 e kadar farelerin olduğu bi kömürlüğe kapattı beni sokağa attı annem kac tane oklova kırdı sırtımda ama bunlar sevgisizlik kadar koymadı:14:
evet ınsallah bızım çocuklarımız çok şanslı olucak

Son düzenleme:
kaderimiz bir bizim seninle ya bende babamdan suçsuz yere dayak yedim gece 3 4 e kadar afarelerin olduğu bi kömürlüğe kapattı beni sokağa attı annem kac tane oklova kırdı sırtımda ama bunlar sevgisizlik kadar koymadı:14:
evet ınsallah bızım çocuklarımız çok şanslı olucak

ama normalde asla kıyamamaları gerek. sevgilisi için beni yok saydı benm en kötü yılımdı 2009 şanslıyım ki sevdiğim ile tanıştık o yıl. ve o psikoloji ile hayatımın hatasını yaptım ama şanslıyım ki iyi biriydi ve bana hep sahip çıktı. düşünmeden neler yaptılar halbuki ben evden çıkmam gayet uyumluyum evde kendi başıma neler üretiyorm. derslerim iyi herkes gurur duyar babam hariçç o ooooooo....... sevgililri ile gurur duyarr

ama normalde asla kıyamamaları gerek. sevgilisi için beni yok saydı benm en kötü yılımdı 2009 şanslıyım ki sevdiğim ile tanıştık o yıl. ve o psikoloji ile hayatımın hatasını yaptım ama şanslıyım ki iyi biriydi ve bana hep sahip çıktı. düşünmeden neler yaptılar halbuki ben evden çıkmam gayet uyumluyum evde kendi başıma neler üretiyorm. derslerim iyi herkes gurur duyar babam hariçç o ooooooo....... sevgililri ile gurur duyarr

niye annen yetemedimi babana eminim elinden geleni yapmıştır fazlasını bile doumsuz işte çok istiyorsa gitsin sevgililerine herkez rahatlasın kusura bakma baban ama yaptıgı insanlıga sıgmıyor

niye annen yetemedimi babana eminim elinden geleni yapmıştır fazlasını bile doumsuz işte çok istiyorsa gitsin sevgililerine herkez rahatlasın kusura bakma baban ama yaptıgı insanlıga sıgmıyor

aynen canm bizde git dedik demekki olmuyo benm babam tarafı yugoslavlara laf demiyom ama nefret ettirdi göçmenlerden sanıyom ki hepsi aynıı halbuki bozukluk genlerinde

aynen canm bizde git dedik demekki olmuyo benm babam tarafı yugoslavlara laf demiyom ama nefret ettirdi göçmenlerden sanıyom ki hepsi aynıı halbuki bozukluk genlerinde

rabbim görüyo biliyo bunu öbür tarafta cektirir ama bu dünyadada size göstersin cektiğini ne kadar baba olsada bunlar yapılmaz ya

rabbim görüyo biliyo bunu öbür tarafta cektirir ama bu dünyadada size göstersin cektiğini ne kadar baba olsada bunlar yapılmaz ya

aynen canm yaa beterin beteri diye demiyolar boşuna. allah kimseye yaşatmasınn

aynen canm yaa beterin beteri diye demiyolar boşuna. allah kimseye yaşatmasınn

amin rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin çok kötü bişey hiçbi işin yolunda gitmiyor rabbimde böyle sınıyor bizi isyan etmiyrum yinede şükürler olsun halımıze

Çok üzüldüm. Annesizlik benim bu hayatta tahammül edemeyeceğim tek şey olurdu herhalde.
Peki hiç üvey olduğunu düşündün mü? Sürekli geçiştiriyormuş çünkü.

seni o kadar iyi anlıyorumki. az önce kavga ettik annemle... 26 yaşındayım ama benim bu hayatta ilk hatırladığım anım ben 2.5 yaşlarındayken annemin beni bırakıp küçük kız kardeşimi ( kucaktaydı daha oda ) alıp dayımın arabasına binip köye gitmesiydi. eteğine yapıştım anne benide götür dedim ama beni kolumdan tutup itti küçük halamla aramızda beş altı yaş var hatırlıyorum halam beni alıp bakkala götürdü o kadar net hatırlıyorumki halamın aldığı büskivi yiyemeyip ağlayarak iç geçirdiğim merdivenler hepsi aklımda... ondan sonra babannem babam dedem büyük ve küçük halamla geçti yıllarım ... babama çok düşkündüm halada öyleyim ... annem ben beş yaşındayken geldi ...bi gün halamlar annen geliyo dedi ben o küçüçük aklımla anne nası lbişey diye düşünüm durdum bütün gün yüzünü hatırlamıyordum ... bütün gece uyumadm sabaha karşı geldiler.. bi baktım kardeşimle giden annenim yanında bi bebekdaha var ... beni yanına cağırdı gitmek istemedim... köşeye sindim izledim her halini herşeyini ... çok tuhaftı hiç annem gibi hissetmedim anne ne bilmiyordumda zaten... kardeşimle oynmak istedim.. canını acıtırsın dedi izin vermedi... ertesi gün bana anne de dedi ama diyemiyordum düğümleniyordu boğazıma... beni tehdit etti de yoksa döverim dedi ...ben sussuyordum... sonra sinirlendi aldı beni odasında köşeye sıkıştırdı ciimikledi tokatladı.... sindim köşeye ağladım saatlerce... ve ogünden sonra deişmedi hiçbişey hep dayak yien oldum sevilmeyen ... kardeşlerimi bana bırakırdı gezmeye giderdi düşünün bunları ben üçüncüsınıfa giderken yapardım evi toplar yataklar dahil herşeyi bulaşıkları yıkar kardeşlerimle ilgilenir eve gelip bibahaneyle beni dövmesini beklerdim ... diğer kardeşlerime kızmazdı onların yaptığınında dayağını ben yerdim . üçüncü sınıfta erkek kardeşim doğdu ... onun bakımıylada ben ilgilendim ben büyüttüm seni derim bilirler diğerleride annesi gibi hissediyorum bazen kendimi :/ sabah kalkıp evi toplayıp bulaşıkları yıkayıp kardeşimin yemeğini yedirmeden evden çıkamazdımki okula gideyim hep gec kalıyordum derslerime öğretmenim köşeye çekip sordu bigün bende kardeşimi uyuttum yemeğeini yedirdim evi topladım falan anlattım böyle gayet normal sanıyordum .. öğretmenim annemi yakalamış ertesi gün sormuş doğrumu söylüyor çocuk demiş ylan demiş hiçbişey yapmıyor ödevini yapmadı ondan gelmedi demiş... inanamadım ... senelerce devam etti bu durum . lise bitti üniversiteye gittim şehir dışına beni bigün bile aramadı kızım naptın demedi o yoklukta binbir zorlukla okudum ben... bigün kışlık bi kazağım vardı evde onu istedim kargoyla yollayacaklar bana bütün arkadaşlarıma kargoyla bisey geldimi anlardıkki yurtta ziyafet var ama benim annem yapmaz dedim kimse inanamadı kargoyla gelecek dolmaların hayalini onlar kurarken içimde bi umut bende bekledim ... o kargoda kızlar ne istediğim kazak vardı nede başka bişey istemediğim nefret ettiğim kazağı yolladı bana istediğimi kardeşim giyecekmiş... sadece o nefret ettiğim kazak çıktı içinden... ağladım günlerce... ben okuldayken yeni eve taşınmıştık bana bırakın oda ayırmayı kardeşlerime yatak alınmış bana bi yatak bile almamıştı. ttile geldiğimde iki gün evde olsam batıyordum gözüne git çalış diyordu bana ne işin var evde diye beni rahat bırakmıyordu... üniversite bitip işe girince sadece param olduğunda ilgi gösterdi param bittiğinde benimle ilgilenmeyip aşağılamalarına devam etti.. hala sevmiyor beni ... evden gitmem için daha 17 yaşındayken bile evlen diyordu bana koca adayları bakıyordu nasıl olduğu önemli değil onun için damat adayının evleneyim yeter... diğer kız kardeşlerim 23 yaşında en küçüğü onlara evliliği yakıştırmıyor veremezmiş onlara kıyamazmış ... en küçük kız kardeşime aşırı düşkün... o üniversiteye şehir dışına çıktı hergün günde abartmıyorum en az üç kez arıyor ona göndermek için evde ne varsa yolluyor herhafta krgolar gidiyo ... bunları gördükçe bilinç altımada gerilere ittiğim annnemin beni sevmemem gerçeğini gerilere attığım ne varsa hepsi günyüzüne çıkıyor.. bunalr aklıma geldiğinde psikolojik olarak bunalıma giriyorum nefes alamıyorum başım dönüyor bi ara bayılmalar yaşıyordum bunların nedeninn psikolojik olduğunu biliyorum . artık dövmüyor ama bişey olduğunda bana bağırıyor sadece hala içindeki nefretini kusuyor... bugün dayanamadım sana tecavüzmü ettilerde beni doğurdun dedim ... benim sucum ne dedim ... ne istiyorsun benden dedim hiçbişey demedi beni ayırmıyormuş bunu diyor... beni sucluyor ben bişey yapmadım diyor.. beni dövdüğünü bile inkar ediyor biliormusunuz... benim yaptığım o ev işlerini hiç yapmamışım gibi anlatıyor kardeşlerim ablam yapıyordu anne demeseler kendimden şüphe edicem o derece inkar ediyor... kısacası annem beni hiç sevmiyor nedenini bilmiyorum ama kendimi çok yanlız hissediyorum bir çocuğu annesi bile sevmiyorsa kim sevebilirki... bende kimseyi sevemiyorum artık küçükken arkadaşlarımda bulmaya calışırdım olmadı artık kimsenin beni sevdiğinede inanmıyorum ... annem bile sevmediki beni ...o yüzden seni anlıyorum ama inn bana bunda bizim bir sucumuz yok bu onların kendince bizi ötekileştirmesi... hepbir yanım eksik kalacak bu yara hiç kapanmayacak biliyorum ... ama elimden bişey gelmiyor... unutamıyorum olanları ...

Canım benim ya. Okurken içim acıdı. Nasıl anneler var şaşırıyorum gerçekten.

Çok üzüldüm. Annesizlik benim bu hayatta tahammül edemeyeceğim tek şey olurdu herhalde.
Peki hiç üvey olduğunu düşündün mü? Sürekli geçiştiriyormuş çünkü.

düşündüm canım hastanede bı tek ben dogmuşum karıstın şakaları bu yüzden ama değilim eminim benım annemde böyle yada şoyle sölim demekki benim kaderımde böyleymiş:14:

düşündüm canım hastanede bı tek ben dogmuşum karıstın şakaları bu yüzden ama değilim eminim benım annemde böyle yada şoyle sölim demekki benim kaderımde böyleymiş:14:

Ama ortada bir sorun var. Bilerek yaptığını sanmıyorum. Çünkü hangi anne bilerek böyle davranabilir? Bu kadar katı kalpli olabilir?

Ama ortada bir sorun var. Bilerek yaptığını sanmıyorum. Çünkü hangi anne bilerek böyle davranabilir? Bu kadar katı kalpli olabilir?

benim annem .. cocklar annesine bagırınca yada bısey yapınca anneleri bişey diyecek diye cocukları koruyorum annelerı sarılıp bişey olmaz yavrum diyor zoruma gidiyo ben bısey yapınca daha yapmadan bagırırdı ızar döverdi bi kere kızım demedi bı kere ılgı sevgi göstermedi.....

benim annem .. cocklar annesine bagırınca yada bısey yapınca anneleri bişey diyecek diye cocukları koruyorum annelerı sarılıp bişey olmaz yavrum diyor zoruma gidiyo ben bısey yapınca daha yapmadan bagırırdı ızar döverdi bi kere kızım demedi bı kere ılgı sevgi göstermedi.....

Demek istediğim seni doğurmadan önce yada hamileyken bir psikolojiye mi girdi ne oldu. Gerçekten anlattıklarınıza şaşırıyorum çünkü.
Sen bile diyorsun insan kendi canına, kızına yapar mı diye. Ben de babamdan ilgi görmedim. Kızım dediğini de hatırlamam. Annem utangaç olduğunu, sevgisini belli edemediğini söylüyor ama işte... Ne istersem yapıyor fakat sevgi görmedikten sonra.

Demek istediğim seni doğurmadan önce yada hamileyken bir psikolojiye mi girdi ne oldu. Gerçekten anlattıklarınıza şaşırıyorum çünkü.
Sen bile diyorsun insan kendi canına, kızına yapar mı diye. Ben de babamdan ilgi görmedim. Kızım dediğini de hatırlamam. Annem utangaç olduğunu, sevgisini belli edemediğini söylüyor ama işte... Ne istersem yapıyor fakat sevgi görmedikten sonra.

bızım bahanemız hazır ya kaynana kayınbaba yanına gelin gelcem cocuklarımı kucagıma alıp sevemedim e onlar öldu sonra sevseydın yavrum deseydın bı sarılsaydın kızmasaydın herseye bagırmasaydın yapamam ben bu kadar işte

bızım bahanemız hazır ya kaynana kayınbaba yanına gelin gelcem cocuklarımı kucagıma alıp sevemedim e onlar öldu sonra sevseydın yavrum deseydın bı sarılsaydın kızmasaydın herseye bagırmasaydın yapamam ben bu kadar işte

:26: Canın sıkkın olduğunda mesaj atabilirsin canım.

Back
X