bence annen degismez... suan 26 yasindayim ve annem hala bir erkek ark. oldugunu kabul etmek istemiyor. konusunu actirmiyor, yok sayiyor. hatta kusuyor....
Sanırım ailenin yanında okumuyorsun.Annen sana güveniyor ki seni göndermiş oraya ama erkek arkadaşını tanımıyor o yüzden öyle davranıyordur.Annenin yaptığı doğru da demiyorum ben yasaklar koyarak sizi tehlikelerden koruyabileceğimizi de düşünmüyorum.bunun yerine konuşmak doğruyu yanlışı göstermek daha mantıklı geliyor bana.keşke aynı üniversitede olabilseko namık kemal de okuyor ben sakarya ünv. de anca istanbula geldiğimizde görüşebilme ihtimalimiz var onda da annem engel oluyor
kızlar bu sefer sorun sevgilim değil annem ! 20 yaşındayım üniversitede okuyorum fakat annem hala ama hala bir sevgilim olmasına İZİN vermiyor 1 yıllık bir ilşkim var annemden gizli saklı nasıl devam ettirdim tahmin bile edemezsiniz. annenden kızlarla buluşucam diye ayda bir iki kere izin alıyorum zar zor veriyor tam hazırlanıp çıkıcam hani arkadaşların gelmemiş seni almaya diyor illa onları görücek inanmak için bir bahane uyduruyorum gidiyorum sevgilimin yanına pat annem arıyor napıyorsun diyor kızlarla cafedeyiz diyorum ver bakiyim özgeyi telefona diyor ama yanımda özge yok sevgilim var telefona veremeyince de eve geliyosun diyor bu sefer sevgilimle sorunlar yaşıyoruz annene söyle diyor haklı olarak anneme söylesem daha önce yaptığı gibi telefonumu bilgisayarımı arkadaşlarımla olan ilşkimi kesicek ve beni yine eve kapatıcak kızlar bana bi fikir verin ne yapiyim ben artık anneme söylicek bahanem bile kalmadı ne olur bir kelimede olsa birşeyler söyleyin ne oluuuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?