- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Siz yardim alıyor musunuz? Cevabınız " hayir" ise biran once baslayin. Durumunuz iyi degil sizin.Simdi o konuyla bu konunun ne alakasi var diyeceksiniz skolyoz konusunu actim 2 saat sonra annem geldi ben de o ara uzgundum neye uzgusnun dedi anlattim alingansin insanlari pisman ettin evlerine aldiklarina dedi ben basladim aglamaya ama hickirarak ve sesli agliyorim sus insanlari rahatsiz etme suss sus dedi ittirdi iceri gitti yanina gittim ne var dedi basladi abimi savunmaya en son bacaginda yatarken alnima bir vurdu ben nasil agladimsabahtan beri evde yoktu eve geldigi gibi dovdu ((
AliyorumSiz yardim alıyor musunuz? Cevabınız " hayir" ise biran once baslayin. Durumunuz iyi degil sizin.
Yaşınız kaç?Simdi o konuyla bu konunun ne alakasi var diyeceksiniz skolyoz konusunu actim 2 saat sonra annem geldi ben de o ara uzgundum neye uzgusnun dedi anlattim alingansin insanlari pisman ettin evlerine aldiklarina dedi ben basladim aglamaya ama hickirarak ve sesli agliyorim sus insanlari rahatsiz etme suss sus dedi ittirdi iceri gitti giderken x ablana diyicem iptal etsin senle hic bir yere gidilmez deli deli dedi yanina gittim ne var dedi basladi abimi savunmaya en son bacaginda yatarken alnima bir vurdu ben nasil agladimsabahtan beri evde yoktu eve geldigi gibi dovdu ((
Biraz aglagim ama uzuldugum seye kizdi annem bunun icin bu kadar streslendi simdi iceride kahkahalar atiyorKonunun içeriğini anlayamadım ama siz herşeye ağlıyormusunuz? Kaç yaşındasınız?
16 yalniz sayilirimYaşınız kaç?
Çok mu yalnızsınız?
Su an cok uzgunum ve yaptiginiz yoruma bakinAma sen burayı iyice ağlama duvarı yaptın.
Annene katıldığım birkaç nokta var. Mesela takıntılısın. Şimdi de bize taktın.
Terapistini değiştir
Bilmiyorum en iyilerinden birisi oTerapistini değiştir
Bakıyorum ve kötü bir şey göremiyorum. Yaşın gereği ergensin ve dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun. Herkes sana kafayı takmış gibi bir tutuma girmişsin ve etrafındakileri bunlatmışsın.Su an cok uzgunum ve yaptiginiz yoruma bakin(
Annenle bir şeyler yapmaya çalış. .Müsait değilse kitap oku ,dizi seyret, film izle , belgesellere bak. .Büyük ihtimal lise 3 veya 4'e geçtin biraz göreceğin konulara bak. .Oyalaman lazım kendini ..16 yalniz sayilirim
Annem gelip ozur diledi sinirliydim sana patladim diye ama hala cok kirginim ve sinirim tepemdeAaa küçükmüşsün. Seni savunacak kimse yok mu? Dayak atmak,dövmek nedir? Hangi çağda yaşıyoruz. Sonra çocuk ev ortamından uzaklaştığında derler işte evde hiçbir sorun yoktuda öyleydi böyleydi diye, eğer gerçekten böyle bişey varsada polisi ara şikayetçi ol yardım iste hayatını kimsenin mahfetmesine izin verme . En azından bir ihtimalde olsa ders çıkarırlar bundan
Valla bu kardeşimizle ilgilenecek kimse yok mu kk da yöneticiler günlük gibi oldu burası iyice
dertlesecek kimsem yok ki napayim herkes tersliyor gunluk sinirini benden cikarip sakiz gibi kenara atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?