Annem bos yere aglatti beni

Gercegim 16 yasinda bir kizim oyle fake islerle ugrasmam ben

konuyla ilgisi yok ama, sürekli farklı yaşlar söylüyorsun. neden? dikkate alınmak için mi?
diğer üyeliğinde de bunda da farklı farklı yaşlar söylüyorsun sürekli. bence 16 bile değilsin daha küçüksün ve burası sana uygun bir ortam mı emin olamıyorum. kafan çok karışık dikkat et iyice karışmasın. yaşını yaşa canım. acele etme büyümek için.

Kucuk degilim 2003 kasim dogumluyum bu beim ilk hesabimdi kapandi sonra baska actim taninmamak icin ama gercekten 16 yasindayim

Skolyoz olduğunu yeni mi öğrendin? İlk öğrendiğimde gün boyu hastanede dudağım titremişti kendimi zor tutmuştum ,eve gelince baya koyverip ağlamıştım. Eğer ağlaman onaysa seni anlıyorum

Kucuk degilim 2003 kasim dogumluyum bu beim ilk hesabimdi kapandi sonra baska actim taninmamak icin ama gercekten 16 yasindayim

anlıyorum peki öyle olsun.
gerçekten yaşadığın bu hisler bu karmaşa geçecek yetişkinliğe adım attığında.

16 yaşındaysan üniversiteye birşey kalmamış, az kaldı sık biraz dişini. okumayı araştırmayı seven bir kızsın belli ki, belki ergenlikteki sorunların çözümü hakkında birşeyler okur kendine faydalı olursun.

Skolyoz olduğunu yeni mi öğrendin? İlk öğrendiğimde gün boyu hastanede dudağım titremişti kendimi zor tutmuştum ,eve gelince baya koyverip ağlamıştım. Eğer ağlaman onaysa seni anlıyorum
Hem ona hem de evde bir seye uzulmustum ona

Kız skolyoz hastası, evde anlayışsız bi anne var ne ne olsun

insallah hep boyle seylere aglarsin.
neler var hayatta bir bilsen? ki insallah bilmezsin.
arkadasin yok mu arkadaslarinla gorus?
en guzel zamanlarin aglamakla geciyor gencligine yazik degil mi?
surekli etrafindaki sorunlardan bahsediyorsun belki sen negatif bakiyosundur, pozitif olmayi dene.
aman bosver demeyi ogren. bol bol arkadaslarinla gorus insallah arkadasin vardir.
bu yaslar senin flort gezme yeme icme yaslarin, evde oturup aglayarak heba etme hayatini.
hastaligin icinde gecmis olsun.

Dogru aslinda bu skolyozu ogrendigimden beri cok negatifim

olma. kanser denen illet bukadar varken ve yayginken, allah dermansiz dert vermesin diyip hayatina devam edeceksin. tedavisi vardir mutlaka, skolyoz hakkinda pek bilgim yok bilmeden de konusmak istemem.
Skolyoz omurga egriligi omurgam sola dogru kayik ve bu yuzden sirtim cok agriyor tek caresi ameliyat onun da derecesi var 20 derece benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…