- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Gercegim 16 yasinda bir kizim oyle fake islerle ugrasmam benCidden gerçekmisin? Duygularımla oynama eğer fake isen LÜTFEN
Gercegim 16 yasinda bir kizim oyle fake islerle ugrasmam ben
Kucuk degilim 2003 kasim dogumluyum bu beim ilk hesabimdi kapandi sonra baska actim taninmamak icin ama gercekten 16 yasindayimkonuyla ilgisi yok ama, sürekli farklı yaşlar söylüyorsun. neden? dikkate alınmak için mi?
diğer üyeliğinde de bunda da farklı farklı yaşlar söylüyorsun sürekli. bence 16 bile değilsin daha küçüksün ve burası sana uygun bir ortam mı emin olamıyorum. kafan çok karışık dikkat et iyice karışmasın. yaşını yaşa canım. acele etme büyümek için.
Kucuk degilim 2003 kasim dogumluyum bu beim ilk hesabimdi kapandi sonra baska actim taninmamak icin ama gercekten 16 yasindayim
Çok zalimce bi yorum olmuş. Bdv nin amacı bu değilmi?Ama sen burayı iyice ağlama duvarı yaptın.
Annene katıldığım birkaç nokta var. Mesela takıntılısın. Şimdi de bize taktın.
Skolyoz olduğunu yeni mi öğrendin? İlk öğrendiğimde gün boyu hastanede dudağım titremişti kendimi zor tutmuştum ,eve gelince baya koyverip ağlamıştım. Eğer ağlaman onaysa seni anlıyorum
Hem ona hem de evde bir seye uzulmustum onaSkolyoz olduğunu yeni mi öğrendin? İlk öğrendiğimde gün boyu hastanede dudağım titremişti kendimi zor tutmuştum ,eve gelince baya koyverip ağlamıştım. Eğer ağlaman onaysa seni anlıyorum
Kız skolyoz hastası, evde anlayışsız bi anne var ne ne olsunBakıyorum ve kötü bir şey göremiyorum. Yaşın gereği ergensin ve dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun. Herkes sana kafayı takmış gibi bir tutuma girmişsin ve etrafındakileri bunlatmışsın.
Yazdıklarını ve açtığın konuları başkasınınmış gibi oku ne demek istediğimi anlarsın.
Eğri oturup doğru konuşuyoruz yani.
Niye dalga geciyim ya biktim su yorumlardan yardiminiz dokunmayacaksa bari kirici yorum yapmayinBence siz dalga geciyorsunuzBaya baya bizimle egleniyorsunuz gibi geliyor
Boyle diyince de üzülüyorum ama yavrucum senin sorunun buralarda düzelmez ciddi ciddi dr a gitmen lazım hep bir derdin sorunu vardertlesecek kimsem yok ki napayim herkes tersliyor gunluk sinirini benden cikarip sakiz gibi kenara atiyor
Gidiyorum ama baska sehirde her zaman olmuyor yine de cok tesekkurler :)Boyle diyince de üzülüyorum ama yavrucum senin sorunun buralarda düzelmez ciddi ciddi dr a gitmen lazım hep bir derdin sorunu var
Güveniyorsan terapistine değiştirme o zaman çünkü güvende önemli. Sana önerilerini dikkate alıyor musun peki? Kullanman gereken ilaçların varsa düzenli içiyor musun?Bilmiyorum en iyilerinden birisi o
Uzuntum bura sayesinde gecti ergenlik hormonlarim yonetiyor beni herhalBana pek sevimli geliyosun. Derdini sevdiğim. Bunlar için aglanmaz,zaman öğretecek nasılsa. Tak kulaklığı müzik dinle,en güzel zamanların. Ağlayıp durma.
Evet guveniyorum ona cok seker bir ablaGüveniyorsan terapistine değiştirme o zaman çünkü güvende önemli. Sana önerilerini dikkate alıyor musun peki? Kullanman gereken ilaçların varsa düzenli içiyor musun?
Dogru aslinda bu skolyozu ogrendigimden beri cok negatifiminsallah hep boyle seylere aglarsin.
neler var hayatta bir bilsen? ki insallah bilmezsin.
arkadasin yok mu arkadaslarinla gorus?
en guzel zamanlarin aglamakla geciyor gencligine yazik degil mi?
surekli etrafindaki sorunlardan bahsediyorsun belki sen negatif bakiyosundur, pozitif olmayi dene.
aman bosver demeyi ogren. bol bol arkadaslarinla gorus insallah arkadasin vardir.
bu yaslar senin flort gezme yeme icme yaslarin, evde oturup aglayarak heba etme hayatini.
hastaligin icinde gecmis olsun.
olma. kanser denen illet bukadar varken ve yayginken, allah dermansiz dert vermesin diyip hayatina devam edeceksin. tedavisi vardir mutlaka, skolyoz hakkinda pek bilgim yok bilmeden de konusmak istemem.Dogru aslinda bu skolyozu ogrendigimden beri cok negatifim
Skolyoz omurga egriligi omurgam sola dogru kayik ve bu yuzden sirtim cok agriyor tek caresi ameliyat onun da derecesi var 20 derece benimkiolma. kanser denen illet bukadar varken ve yayginken, allah dermansiz dert vermesin diyip hayatina devam edeceksin. tedavisi vardir mutlaka, skolyoz hakkinda pek bilgim yok bilmeden de konusmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?