Annem boşanmamı istiyo

duran eve 75bin masraf mı ettiniz ? ev benim diyorsunuz ama tapusu boşanmanızı isteyen anneniz üzerine. abiniz de var. o da ailenin evinde oturuyor sanırım ama hangi ev daha yapılı? ilerde miras olur zorda kalırsınız, tehlikenin fakrında mısınız?

ayrıca 14 yaşında kaçacak ne zorunuz vardı meerak ettim. eşiniz kaç yaşında?

Çok iyi anlıyorum seni benim degil ablam abim dayım halam kuzenim herkes eşime laf etti herkes açığını aradı ama hepsi kazdığı kuyuya kendi düştü

esinizin yerinde olsam o evde oturmazdim ben

Esiniz sizi kacirdiginda kac yasindaydi? Sahsen kim olsa olsun 14 yasinda kiz cocugunu kacirandan bende ömür boyu nefret ederdim. Heleki resit ise hapise attirmadanda rahat vermezdim. Kimse kusura bakmasin.

Annenize ya esimi kabullenirsin yada evden ayrilir cocuklarida gostermem deyin. Pasa pasa sever damadi..

Deli misin sen? Sırf annen istedi diye koca mi bosanilir. Üstelik çocukların da var.

İşin çok zormuş be canım. Sen eşinle iyiysen annen neden bozmak istiyor ki yuvanı. Prim verme annene, imkanınız varsa başka bir eve çıkın, torunlarını da o kadar sık gösterme, o çocuklar senden olduğu kadar benimsemedikleri eşinden. Bence eşin biraz ağırlığını koysun sen de arkasında dur, laf söyletme. Çok sinir oldum ya 11 sene geçmiş neyin inadı bu. Anne ben eşim olmadan yapamam mutsuz olurum, benim mutsuzluğum için çabalamaktan vazgeç de, aklını başına alsın, bu ne canım.

O değil de yazış tarzınıza bayıldım "yapcek etcek" diye yazmışsınız , çok hoşuma gitti.

Okulunuza devam etme imkanınız neden yok? Bebeğiniz büyüdüğünde devam etseniz olmaz mı? Daha gençmişsiniz.Eşiniz de destek olucak birine benziyor gibi.

Çok genç mi evlendiniz? Bu planlar en az 4-5 senelik çünkü.
Bu arada madem okulun için istiyor. Gelsin baksın çocuklara sende okula gidip oku. Niye boşanman gereksin ki?

Anneniz de olsa bi yerde kendinizi düşünmeniz gerekli mutluysanız sizin aranızda bi sorun yoksa tabiiki boşanmayın. Yaranmak içinde uğraşıyor diyosunuz eşinizin de bi suçu yokki neden yuva yıkacaksınız

Valla canım eşindede iş yok, annende de iş yok.
Annenin evinde oturman hata huzur istiyorsan annenin evinden çıkıcaksınız.
Eşinle baban dışında kimse konuşmadigi halde eşinin bu evde oturması da garip.
Annen madem seni ve torunları çok seviyor bu tavrı çok çok çok yanlış.
Adam seni kaçırıp ortada bırakmamış ki evlenmiş seninle.
Olan sana olur annenin evinde oturduğun sürece.

14 yaşında mı evlendin sen !!!! Valla bu kadar zaman sonra boşanmanı istemesi abartı belki ama o zamanlar çekip alamadı mı seni o sübyancıdan??

Allah anneni ıslah etsin. Bunca yıl nasıl kin nefret dolu kalbi. Boşansan kurban kesecek bi de,üstelik siz eşinizle çok iyiyken. Pesss!!! Yazıklar olsun size teklif ettiği hale bakarmısınız. Kanı donar insanın be. Yuhhh. Sakın ha sakın yuvanızı annenizin kapkara kalbi için yıkmayın sakın. Evlatlarınıza ne diyeceksiniz. Annem boşa dedi, bende babanızı boşadım mı diyeceksiniz. Yuvanıza sımsıkı sarılın.Anneniz evinize gelmiyorsa gelmesin. Çok mu eksik yani. Valla eşinize helal olsun. Böyle bi kaynanası var ve sizle arası da çok iyi ha. Başka bi erkek olsa, kaynanasının bu tavırları için, neler yapardı neler.insanın bi gururu onuru var. Yıllardır adama da bu şekil davranıyor. O da sabrediyor.Anneniz sülalesi ile bir de olsa bu adamı boşanmayın!

14 yaşında eşiniz sizi kaçırdı. Allah 2 tane de evlat verdi. 11 yıl ya 11 yıl geçti üstünden. Damadına kinini tuttu. Senelerdir de tutuyor. Hadi diyelim anadır kızı çocuk yaşta kaçırıldı haklı kin tutmada diyelim. 2çocuklı evinde yuvasında sorunu olmayan kızına boşan diyor!!! Yok ben bu bu zihniyette insanlara anlam veremiyeceğim. Allah akıl fikir versin.

Burda anneyi karalarken insanlar unutuyorlar: kacarken kiz daha cocuktu. Bunlari bosuna tutup hapise atmiyorlar yani. 20 senede gecse kizi kacirirken 14 yasinda oldugunu unutmamak lazim. Bide birisi helal olsun damata yazmis. Neresi helal olsun pardon? Kücük kiz cocuklari kadirip kacirmasina mi?

Son düzenleme:
Nee? 14 yaş nereden çıktı ya, ben onu görmedim de? İnsanın gerçek olduğuna inanası gelmiyor.

Anneye sert yorum yapmıştım ama bu doğruysa, annenin nefretini anlamak çok kolay. Boşanmalarını istemek hala manasız, iş işten geçmiş ama benim de küçücük kızımı o yaşta biri kaçırsa, düşünmek bile istemiyorum neler yaparım. İşte yapılacaklar konusunda geç kalınmış, şimdi çoluklu çocuklu kadını da yuvasından koparmanın anlamı yok. Ama 14 yaşında kaçmak ve evlenmek... Korkunç.

Eğer eşim haklı ise, önce annemlere ait evden çıkar, annemle arama bi mesafe koyardım. Torunlarını görmek istiyorsan evime gelir görürsün. Damadına da insan gibi davranırsın. 10 sene olmuş neyin kini bu? Siz dengeyi kuramamışsınız yoksa 10 senede çözülemeyecek bi olay değil.
Erkeklerin çoğunlukla yaptığını, aradaki dengeyi kuramayıp karısını ezdirme, bu sefer siz yapmışsınız. Eşinizin değerli olduğunu ailenize hissettirin ki onların gözünde de değeri olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…