- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Çok iyi anlıyorum seni benim degil ablam abim dayım halam kuzenim herkes eşime laf etti herkes açığını aradı ama hepsi kazdığı kuyuya kendi düştüBiz gayet düğün dernekle evlendik ama ablamın dolduruşları yüzünden hala eşimi sevmez. Direk boşan demiyor ama ne zaman yalnız kalsak eşimin memleketini kastederek oralılar da şöyle kötü böyle karaktersiz, ailesi böyle beş para etmez, en son hızını alamayıp kocan karaktersiz falan diye sayar durur. Bir erkek için aileyle kötü olunmaması gerektiğini düşünürüm ama benim annem başta olmak üzere ailem değişik bir türdür. Ve benim eşim dünyanın en iyi insanlarından biridir bana göre. Bu yüzden artık cevap veriyorum anneme sinirlerime hakim olamayıp.
Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
Çok genç mi evlendiniz? Bu planlar en az 4-5 senelik çünkü.planları güzel aslında o çocuklara bakcek ben yarım kalan okulumu bitircem işe gitcem çalışcem. Her konuda kendime uygun başka biriyle evlencem. Ama ortada boşanmak için sebebim yok bazen ben pes ediyorum bunların yaptıklarından yılıyorum boşanalım diyorum eşim olmacek öyle bişey diyo istemiyo asla onun çabalarıyla geldik bu güne kadar yoksa ben çoktan pes etmiştim
Valla canım eşindede iş yok, annende de iş yok.Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
Allah anneni ıslah etsin. Bunca yıl nasıl kin nefret dolu kalbi. Boşansan kurban kesecek bi de,üstelik siz eşinizle çok iyiyken. Pesss!!! Yazıklar olsun size teklif ettiği hale bakarmısınız. Kanı donar insanın be. Yuhhh. Sakın ha sakın yuvanızı annenizin kapkara kalbi için yıkmayın sakın. Evlatlarınıza ne diyeceksiniz. Annem boşa dedi, bende babanızı boşadım mı diyeceksiniz. Yuvanıza sımsıkı sarılın.Anneniz evinize gelmiyorsa gelmesin. Çok mu eksik yani. Valla eşinize helal olsun. Böyle bi kaynanası var ve sizle arası da çok iyi ha. Başka bi erkek olsa, kaynanasının bu tavırları için, neler yapardı neler.insanın bi gururu onuru var. Yıllardır adama da bu şekil davranıyor. O da sabrediyor.Anneniz sülalesi ile bir de olsa bu adamı boşanmayın!Eşimle kaçarak evlendik annem beni affetti amacıyla eşimi affetmiyor 11 sene oldu eşim bayramlarda gitmez istemezler ailem yani o istiyo aslında annem o evdeyken gelmez eve o gidince gelir işin tersi annemlerin evinde oturuyoruz ama annemler köyde oturuyo arada bi gelirler babam konuşur bitek abim falan da sevmez ben çocuklarla giderim köye yanlarına eşim gelmez bayramlar falan zehir olur ayrı ayrı geçer. Ben iki tarafıda idare etmekten yoruldum. Ama evlerine taşınmamı falan annem istedi torunlarını çok sever benide çok sever bpşanmamızı çok istiyo kurban kescem diyo ama bizde çok iyiyiz eşimle öyle bişey söz konusu değil İki arada bir derede kaldım siz napardınız mesela annem bugün gelcem dayınlarda kalcem sabah sana gelirim diyo bende saçmalama gel eşim yatar zaten diyom yok inat siz napardınız bu durumda canım çok sıkılıyo moralim bozuluyor
Nee? 14 yaş nereden çıktı ya, ben onu görmedim de?büyük konuşmak istemiyorum ama 14 yaşındaki kızımı kaçıran adamı ya çeker vururum ya hapislerde çürütürüm ama asla evime sokup beslemem.
sürünsün subyancı ... neyse boşluğu siz doldurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?