- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı ailelerde böyle olabiliyor. Tek kalma korkusu mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bizim de bir akrabamizın tek çocuğu vardı kız. Kimseye vermedi her gelene bir bahane buldu. Şimdi ne oldu. Kız 45 yaşında ve halen bekar. Yazık değil mi yani.Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
Önce destekçiymiş gibi davrandılar sonra biz ne yapabiliriz diyorlarSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı anne bende de var. Allah yardımcın olsun.
Umarım kardeşlerin destekcidir.
Telefonda istedi Annesi , ama 3 aya yakındır bi çevap vermedi ailemDinlemeyin evlenin tabiki iş resmiyete döküldü mü? Ailesini alsın gelsin tanışınca belki fikri değişir..
Çok sağolun güzel dilekleriniz için , evet bahane buluyorlar , Annemle konuşmuyorum şimdi ,elimden geleni yapıyorum , ama o da hala inat ediyorBazı ailelerde böyle olabiliyor. Tek kalma korkusu mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bizim de bir akrabamizın tek çocuğu vardı kız. Kimseye vermedi her gelene bir bahane buldu. Şimdi ne oldu. Kız 45 yaşında ve halen bekar. Yazık değil mi yani.
Eğer ki bu kişiden eminseniz ısrarcı olun gelip tanışssınlar. Hayat yalnız ilerlemiyor. Yaşınız da 29. İnsan belirli bir süre sonra kendi evi eşi cocukları olsun istiyor. Bunu annenize anlatın. Bende yuvamı kurmak istiyorum diyin. Ömrüm boyunca sizinle halamla kızlarıyla mı yaşayayım?. Güzel bir yuva eş sizinde hakkınız. Kimsenin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin. Sizin hakkınızda hayırlısını diliyorum![]()
Çocuğu hiç tanımıyor , ailesini aşagılıyor bahane buluyorÖncelikle annen gerçekten haklı olabilir mi ona o çocukla ilgili neler anlattın da böyle dedi
İkincisi sen çocuk değilsin kendi kararını vermelisin
Üçüncüsü annen seni kullanmak istiyordur muhtemelen ☺
Kardeşlerim destekliyor , ama annem babam çok inatçı ısrarla red ediyorAileden başka birisi yok mu sizi destekleyen? Bence görüşün tanıyın
Boşver evlen işi gücü duzgunseÇocuğu hiç tanımıyor , ailesini aşagılıyor bahane buluyor
Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
Öyle birşey yok. Fanusta tuttukları çocuklar bir fırsatını bulup kurtulduklarında bu sefer sudan çıkmış balık gibi kalıyorlar. İnsan tanıyamadıkları için abuk subuk tiplere maruz kalıyor zarar görüyorlar. Sonra da bunun adı anne baba haklı çıktı oluyor.Anne babaların söyledikleri kulak ardı edilmemeli. Eninde sonunda haklı çıkıyorlar.
Normalde kaçmaya karşıyım ama konu sahibi eminse adamdan, kaçsın. Ama bir süre çocuk düşünmesin.Çok ciddiyim. Anne baba normal değil. Kaçıp kendini kurtarmaktan başka yolu yok bunun.
Halanız ve kuzenleriniz iş yapmıyor mu evde? Sonuçta onlar da orada yaşıyor.Evet ev işleri hep bende , Annem çok titiz biri ve beni sürekli iş için elinde tuttuğunu düşünüyorum