Annem hamile!

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Merhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!

Kac yasındasinz

Ay ne terbiyesizsiniz!!
Size ne kadının kaç çocuk doğuracağından. Haddinizi bilin. Sizin meseleniz değiş nu. Kararı anne bana verir size ne oluyor!!!
Bir de 40 yaş demiş. Ne varmış yaşında.
Gayet normal bir yaş.
Arık insanlar ilk çocuğu kırkında doğuruyor. Ninesi gibi fln da durmuyor. Ben 32ide doğurdum gayet de gencecik insanım. İstersem ikinciyi de 42imde yaparım hesabını kendi doğurduğuma verecek değilim
Terbiyesizsiniz ya

5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz
çocuğu siz ve kardeşiniz mi yaptınız? bu ne hadsizliktir yahu siz ve diğer kardeşleriniz sığdıda o sabi mi sığmayacak? n'apsın anneniz siz istemiyorsunuz diye aldırsın mı?

Ay valla bu parasizlikta ben de istemez ve daha fazla tepki verirdim ve emin ol illaki bebeğe bakicaksiniz

Dünyaya gelecek bir canlı için, insan için sizin karar verip şimdiden tavır almanız insanlığa, insani değerlere yakışmayacak aykırılıkta. Doğuracak kişi istedikten sonra siz kim oluyorsunuz? Yaş kaç bilmiyorum doğmamış bir bebek için kullandığınız cümleler ve bahaneler itici!

Anneniz kardeşleri baksın diye doğurmuyordur, yazdığınız gibi kendine öz güveni gelmiş ve planlı hamile kalınmış. Maddi durum ortayken 5. çocuğu yapmak ne kadar doğrudur tartışılır ancak anne ve babanız karar alıp planlamışlar. Eğer anneniz tek başına karar alıp doğum kontrol yöntemlerini babanızdan gizli kullanmadıysa bu da yanlış ancak 40 yaş o kadar da geç bir yaş değil, gayet annelik yapabilir. Sizin kız kardeşiniz ile birlikte beklentiniz nedir? Annenizin karnındaki sizin kardeşiniz olan bebeği öldürmek mi istiyorsunuz? Kürtajda karar sadece annenindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…