Annem hamile!

Şu kıza hala "git çalış kendini geçindir" diyenler var.
Hani halk arasında bir efsane vardır, "yabancılar çocuklarını 18 yaşına gelince evden atıyormuş, git başının çaresine bak diyormuş, o çocuklar perişan oluyormuş" saçmalığını bizim milletin çocuklarına ne kadar değer verdiğini göstermek için anlatıp dururlar.
Ama 22 yaşındaki, okuyan bir genç kıza "git çalış, madem ev küçük git ayrı eve çık" deyince sorun olmuyor. Değer vermekten kasıt evden atmayıp 5 kişiyi bir odaya tıkıştırmak, ekmek arası bulgur pilavı yedirmekmiş demek ki.

Merhaba canım. Benim annemde 39 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi. Şuan kardeşim 6 aylık. Bende çok ağlamıştım doğmasını hiç istememiştim annemin sağlık problemi vardı hemde. Ama şuan da herşeyden çok kardeşimi seviyorum hatta kardeşimi paylaşmak bile istemiyorum. Emin ol sende doğunca seversin. Rabbim sağlık problemi vermesin gerisi hallolur gider.

Onunda büssürü sağlık sorunu var özellikle midesinden hayır sevmicem 3 kardeşim bana yeter zaten yaş farkından dolayı aramda bi bağ olmaz inşallah her türlü

Onunda büssürü sağlık sorunu var özellikle midesinden hayır sevmicem 3 kardeşim bana yeter zaten yaş farkından dolayı aramda bi bağ olmaz inşallah her türlü

Bu söylediklerinizin bir üst seviyesi "İnşallah ölür." falan olacak herhalde. Anne-babanıza kızmanızı anlıyorum ama doğmamış günahsız bir yavruya yani kardeşinize bu denli nefretle yaklaşmanızı hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım.
Siz sevmeyin öyleyse ne diyelim.
Allah kardeşlerinizin yokluğunu göstermesin.

Siz gidin kardeşinizle o evden. Yeni doğacak o masuma yer açılsın.

Maddi olarak yeterli bir durumda değilse 5 çocuk fazla. Ama çoğu yorum bana anlamsız geldi yok efendim diğer çocukların hayatini garanti altına aldılar mi da bebek istiyorlar diye. Bence çocuklar olarak aileden çok şey bekliyoruz, her şeyi yapsınlar önümüze koysunlar istiyoruz. Öyle olmuyor, ki bi yaştan sonra da olmamalı. Üniversiteye girdikten sonra artık kendi ayakları üstünde durmamız gerekiyor.

Bu kadar on yargılı yaklaşma kardeşin konusunda. Neden sevmeyesin ki. Rabbimin hediyesi. Belki de o doğduktan sonra çevren hayatın güzelliklerle dolacak.

22 yasinda olmasan kıskanıyorsun diyeceğim
Ama hele bir doğsun bu söylediklerinden dolayı pişman olacaksın.

Bu arada yaş farkı çok olan kardeşle daha çok bağ oluyor arada. 20 yaş küçük bir kardeşim var, hepsinden çok seviyorum onu.

Annem kardeşimi 38 yasin da doğurdu ben çok istemiştim iyi ki de olmuş keşke bir kaç tane daha kardeşim olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…