- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Albertynax
-
Malesef daha bu sene başlayabildim Allah’tan 2 senelik
O daha bilmiyor bile ben kıskançlık yapmıyorum ki derdimi anlamadınız sanırım zaten çok şükür var gerek yoktu diyorum ev yüksek asansör yok ev küçük küf içinde maddi durum orta haksız mıyım?Yapacak birşey yok. Ekonomik durum kötü annem yeni bebek istiyor deseydin belki sana hak verirdik. Ama olmuş artık. Yaşı genç, istediği bebek, özgüven gelmiş, napsın gidip aldırsın mı? 11 yaşındaki kardeşin ergen, kıskanç. Sende ona uymuşsun utanmadan.
İki büyük abi/ablanız kaç yaşında, onlar da mı sizinle yaşıyor?Ben 22 yaşındayım en küçük kardeşim 11
Hayır en büyük benimİki büyük abi/ablanız kaç yaşında, onlar da mı sizinle yaşıyor?
22 yaşındaysanız bir iki seneye okul biter, eliniz ekmek tutar. Büyükleriniz zaten çalışıyordur. Maddi olarak ailesine bağımlı sadece kız kardeşiniz kalıyor.
Aileniz dört çocuk büyüttüyse yeni bebek ve kız kardeşinize de bakabilir muhtemelen.
Eh siz büyüyüp kendi paranızı kazanıp evden gidince sizin yerinizi alır. Ki yaş olasak artık evden uçma zamanınız da gelmiş Çok da dert olmaz.O daha bilmiyor bile ben kıskançlık yapmıyorum ki derdimi anlamadınız sanırım zaten çok şükür var gerek yoktu diyorum ev yüksek asansör yok ev küçük küf içinde maddi durum orta haksız mıyım?
Bana da çok saçma geliyo sanane seni ne ilgilendirir lafları.doğacak olan çocuğu bütün aile bireyleri ilgilendirir.bende 16 yaşında abla oldum benim annemde 40 yaşındaydı doğurduğunda ama annemden çok ben baktım mecbur.iyi ki olmuş diyoruz şimdi ama sadece annesi bakmayacak bu çocuğa biraz gerçekçi olmak gerekiyor illa ki ablalarından yardım isteyecek hep beraber bakacaklar yani.her zaman ki gibi çik tirbiyisizsin gibi yorumlar hep aynı şeylerBabamla arasını iyi tutmak için ve çevredekiler doğuruyor diye o da istedi diyorsunuz ya asıl tehlikeli kısım bu bence . Bu düşünce altıncıyı yedinciyi de doğurtur. Evdeki herkesi etkileyecek bir olayda onların kararı size ne düşüncesini çok saçma buluyorum ben . Bizim 5 numara doğduğunda ben 7 ye gidiyordum ablam 8 e . Biz de cok tepki vermistik hatta düşsün diye dua ederdik. Şu an çok seviyorum kardeşlerimi, iyiki doğmuşlar hepsi ❤ Ama şu an içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlıyorum, bir de sizin yaşınız daha büyük. Kardeşinizi kucaginiza alinca o düsüncelerin hepsi değişecek emin olun. Bu kadar tepki vermeyin olan olmuş, ev küçükse siz diğer kardeşler çalışıp ayrı eve çıkabilirsiniz.
Ama öldürmek istiyorsun.Tabiki dövmicem o masum sonuçta!
Anladım. Şu durumda endişelerinizin bir kısmında haklısınız. 11 yaşındaki en küçük sanırım, yaşları 22 ile 11 arasında dört çocuğu olan bir aile beşinci bir çocukta maddi manevi zorlanacaktır.Hayır en büyük benim
kendin yapmazsın o zaman.Ben zaten normal buluyorum dediğim şey zaten çocuk var gerek yoktu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?